k_kouts Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Άσχετο θέμα με το αντικείμενο των περισσότερων αναρτήσεων στο φόρουμ, ωστόσο θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Αγόρασα έναν καναπέ από τη ravenna. Το προιον που μου ήρθε είναι πολύ καλό, χωρίς κάποιο πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ωστόσο είμαι σχεδόν βέβαιος πως ήταν εκθεσιακό κομμάτι, καθώς τα πόδια από κάτω φαίνεται ότι έχουν τριφτεί και έχει 1-2 σημάδια που δεν πολύ φαίνονται ωστόσο φανερώνουν ότι ο καναπές έχει χρησιμοποιηθεί. Δεν θα ήθελα να τον επιστρέψω και να μπλέκω με επιστροφές/πακετάρισμα/συναρμολόγηση εκ νέου/κτλ. Έχω κάνει αίτημα μερικής αποζημίωσης. Έχετε καθόλου ιδέα για τα δικαιώματα μου σχετικά; Δικαιούμαι κάποια επιστροφή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
DimosthenisG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Λολ αποζημίωση? Χαχαχ Και μάλιστα από την Ραβένα που ο πιο ακριβος καναπές κάνει 300 ευρώ
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Και στην αποθήκη να ήταν ο καναπές λογικό δεν είναι να έχουν τριφτεί ελαφρώς τα πόδια από τις μετακινήσεις που σίγουρα θα έχει φάει το έπιπλο?
k_kouts Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και στην αποθήκη να ήταν ο καναπές λογικό δεν είναι να έχουν τριφτεί ελαφρώς τα πόδια από τις μετακινήσεις που σίγουρα θα έχει φάει το έπιπλο? Ίσως ναι αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τόσο. Επίσης όταν ήρθε ήταν σε 2 τμήματα(γωνιακός) και μάλιστα πακεταρισμένα σε κουτιά, δηλαδή δεν ακουμπούσαν τα πόδια κάτω 1
jimis_vts Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, k_kouts είπε Ίσως ναι αλλά δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τόσο. Επίσης όταν ήρθε ήταν σε 2 τμήματα(γωνιακός) και μάλιστα πακεταρισμένα σε κουτιά, δηλαδή δεν ακουμπούσαν τα πόδια κάτω Δνε πιστεύω να είσαι κανένας παράξενος??
corsair04 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Το θέμα είναι άλλο .....εάν είναι εκθεσιακό μοντέλο τον απολύμανες ή θα φταρνίστηκε κανένας και έχει κορονοϊο...
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, corsair04 είπε Το θέμα είναι άλλο .....εάν είναι εκθεσιακό μοντέλο τον απολύμανες ή θα φταρνίστηκε κανένας και έχει κορονοϊο... Να έχει φταρνιστεί πάει και έρχεται.Αν έχει κλάσει;
StamTheMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Να έχει φταρνιστεί πάει και έρχεται.Αν έχει κλάσει; Μηπως ηταν ο γνωστος καναπες για τις οντισιον γνωστης εταιριας ;
conqueror06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Προσωπικά αν έβλεπα κάτι τέτοιο σαν αυτό που μας δείχνεις στην εικόνα θα τον επέστρεφα. Δεν νομίζω ότι δικαιολογείται από την αποθήκευση αυτή η φθορά... Το παράξενο θα ήταν να κάτσω να την φάω έστω και για 20 ευρώ. Γιατί δεν είναι τα 20 ή τα 300 ευρώ το θέμα. Είναι ότι η ανοχή μας σε τέτοια περιστατικά είναι που οδηγεί σε επανάληψη τέτοιων πρακτικών και στον επόμενο πελάτη από το εκάστοτε μαγαζί..... Και σίγουρα παραξενιά και περίεργη συμπεριφορά δεν είναι ότι αντιδράει ο φίλος, αλλά το να μην μιλούσε και να το ανεχόταν.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Ακόμα και διπλωμένος σε χαρτόνια να είναι τα πόδια είναι απο έξω οπότε ακουμπάνε κάτω σε όλες τις περιπτώσεις.
eMike Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, k_kouts είπε Καλησπέρα σε όλους! Άσχετο θέμα με το αντικείμενο των περισσότερων αναρτήσεων στο φόρουμ, ωστόσο θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Αγόρασα έναν καναπέ από τη ravenna. Το προιον που μου ήρθε είναι πολύ καλό, χωρίς κάποιο πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ωστόσο είμαι σχεδόν βέβαιος πως ήταν εκθεσιακό κομμάτι, καθώς τα πόδια από κάτω φαίνεται ότι έχουν τριφτεί και έχει 1-2 σημάδια που δεν πολύ φαίνονται ωστόσο φανερώνουν ότι ο καναπές έχει χρησιμοποιηθεί. Δεν θα ήθελα να τον επιστρέψω και να μπλέκω με επιστροφές/πακετάρισμα/συναρμολόγηση εκ νέου/κτλ. Έχω κάνει αίτημα μερικής αποζημίωσης. Έχετε καθόλου ιδέα για τα δικαιώματα μου σχετικά; Δικαιούμαι κάποια επιστροφή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάρε τηλέφωνο και ζήτα αλλαγή. Στείλε, επιπρόσθετα, mail τη φώτο που μας παραθέτεις και το σχετικό αίτημα. Λογικά θα σε πάρουν τηλέφωνο και θα σου προτείνουν κάποιο εκπτωτικό κουπόνι αν το προιόν συνολικά σε καλύπτει. 20 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Λολ αποζημίωση? Χαχαχ Και μάλιστα από την Ραβένα που ο πιο ακριβος καναπές κάνει 300 ευρώ Άστοχη απάντηση. Ουδεμία σχέση έχει η αξία του προϊόντος.. 20 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Και στην αποθήκη να ήταν ο καναπές λογικό δεν είναι να έχουν τριφτεί ελαφρώς τα πόδια από τις μετακινήσεις που σίγουρα θα έχει φάει το έπιπλο? Όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα