Προς το περιεχόμενο

[Digitizer-Tablet] XP-Pen Star G640 28 Euro @Aliexpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spahar είπε

Τσίμπησα το G640s από Πολωνία. Πρώτη φορά AliExpres έβαλα και κουπόνι 3$ για new accounts βγήκε σύνολο 27€ τελική τιμή.

Θα είμαι οκ από Πολωνία; Δεν έστελνε από Γαλλία.

ευρωπαϊκή ένωση κανένα πρόβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 3d σχέδιο λέτε αξίζει;

Γιατί με το ποντίκι δεν είναι και πολύ εύκολο...

Το G640S αξίζει με τις διαφορές που έχει; (σκέφτομαι ότι τα 940 είναι πολύ μεγάλα...)

Επεξ/σία από filarhos
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filarhos είπε

(σκέφτομαι ότι τα 940 960 είναι πολύ μεγάλα...)

Εγω αντιθετα σκεφτομαι οτι το 640 ειναι πολυ μικρο (και το λενε και σε reviews, να αποφευγει καποιος τοσο μικρα pen tabs) . Η λειτουργικη επιφανεια του ειναι μολις 15χ9 εκατοστα, μικροτερη για να εχετε μια εικονα απο τις μικρες φωτογραφιες που ειναι 10χ15.

Δημοσ.

Δεν κάνουν αυτά για σχέδιο και σοβαρή ενασχόληση με 3D και image editing ρε παιδιά. Είχα πριν κάποια χρόνια ένα απλό και μικρό των 50-60 €, της Wacom μάλιστα, το οποίο με δυσκόλευε αφάνταστα λόγω μεγέθους όπως αναφέρει ο matrixx. Και ήταν Wacom, όχι του κιλού, για να θίξω και το θέμα της ποιότητας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, spahar είπε

Τσίμπησα το G640s από Πολωνία. Πρώτη φορά AliExpres έβαλα και κουπόνι 3$ για new accounts βγήκε σύνολο 27€ τελική τιμή.

Θα είμαι οκ από Πολωνία; Δεν έστελνε από Γαλλία.

υπάρχει και κουπόνι $4.. έπρεπε να το ψάξεις καλύτερα..

Spoiler

Snap 2021-02-04 at 18.56.14.png

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Και τα huion + gameon είναι σχετικά αξιόπιστα κ μέσω aliexpress μπορείς να τα παραγγείλεις από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, @topos είπε

Και τα huion + gameon είναι σχετικά αξιόπιστα κ μέσω aliexpress μπορείς να τα παραγγείλεις από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Πάντως έχοντας χρησιμοποιήσει γαι 4 μήνες το xp pen deco pro Small έχω να πω ότι είναι πολύ ποιοτικό. Βέβαια το συγκεκριμένο μοντέλο του τίτλου με την τιμή που έχει σε νομίζω ότι θα είναι αντίστοιχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...