Προς το περιεχόμενο

[Digitizer-Tablet] XP-Pen Star G640 28 Euro @Aliexpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλο μήνα και από μένα.

Συνοπτικά, βρήκα την παρακάτω προσφορά γραφίδας την οποία κρίνω παραπάνω από αξιόλογη και έχω ο ίδιος χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για διαδικτυκακά μαθήματα, σημειώσεις και γραφιστική ή ζωγραφική, αλλά έκανα το λάθος να αγοράσω από σκρουτζ σε σχεδόν τριπλάσια τιμή.
Συνεπώς για να μην μακρυγορώ, παραθέτω παρακάτω τις λεπτομέρειες:

Aliexpress - 27.55 euro

XpPenstore.eu - 40.0 euro

Skroutz - 51.0 euro

Bestprice - 51.0 euro

Ελπίζω να βοήθησα. Καλή σας μέρα !

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 11
  • Thanks 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PaulKon είπε

Καλησπέρα και καλο μήνα και από μένα.

Συνοπτικά, βρήκα την παρακάτω προσφορά γραφίδας την οποία κρίνω παραπάνω από αξιόλογη και έχω ο ίδιος χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για διαδικτυκακά μαθήματα, σημειώσεις και γραφιστική ή ζωγραφική, αλλά έκανα το λάθος να αγοράσω από σκρουτζ σε σχεδόν τριπλάσια τιμή.
Συνεπώς για να μην μακρυγορώ, παραθέτω παρακάτω τις λεπτομέρειες:

Aliexpress - 27.55 euro

XpPenstore.eu - 40.0 euro

Skroutz - 51.0 euro

Bestprice - 51.0 euro

Ελπίζω να βοήθησα. Καλή σας μέρα !

1) η τιμή είναι λιγότερο από διπλάσια στο σκρουτζ

2) όταν έρθει με τον εκτελενωνισμό θα σου στοιχίσει παραπάνω από όσο έχει στο σκρουτζ

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

1) η τιμή είναι λιγότερο από διπλάσια στο σκρουτζ

2) όταν έρθει με τον εκτελενωνισμό θα σου στοιχίσει παραπάνω από όσο έχει στο σκρουτζ

1. Αναφέρομαι σε παρελθοντική αγορά

2. Εάν είχατε τον χρόνο να ελέγξετε από που αποστέλεται θα βλέπατε ευρωπαικές αποθήκες 

Με πολλή αγάπη, καλή σου μέρα, στο μέλλον θα σε συμβούλευα να μην προτρέχεις να γράψεις σχόλιο, no hard feelings.

Επεξ/σία από PaulKon
  • Like 22
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω αγοράσει πριν απο 6 μήνες λίγο πιο κάτω στα 26 ευρώ, μέσω Ali Express και Πολωνία και ήρθε πολύ γρήγορα στη μιάμιση εβδομάδα φυσικά χώρις τελωνείο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LakisKatabos είπε

Το έχω αγοράσει πριν απο 6 μήνες λίγο πιο κάτω στα 26 ευρώ, μέσω Ali Express και Πολωνία και ήρθε πολύ γρήγορα στη μιάμιση εβδομάδα φυσικά χώρις τελωνείο.

Εγώ πρόσφατα αγόρασα το 960S με παρόμοιο τρόπο και προωθητική ενέργεια από την ιστοσελίδα της XP-Pen και είμαι κατευχαριστημένος. Η διαφορά μεταξύ του Σκρουτζ και της σελίδας έβγαινε στα 60 ευρώ.

• Moderators
Δημοσ.

Καλως ηρθες στην κοινοτητα μας.

Λιγες παρατηρησεις για να μην παρασυρθει καποιος απο καποια πραγματα που διαβασα:

Το προιον δεν ειναι σε τιμη ευκαιριας, δεν ειναι στο μισο ή στο 1/3 της τιμης του.

Το οτι το εχουν μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου μαγαζια στην Ελλαδα, στα 50 ή 60 ευρω δεν σημαινει οτι εκει ειναι η τιμη του στην αγορα. Ειναι γνωστο οτι υπαρχει μια τρομερη ανοδος των τιμων προιοντων που χρειαζομαστε εν μεσω κορονοϊου. Μια τετοια περιπτωση ειναι και η συγκεκριμενη. (Πολλες φορες μιλαμε για αισχροκερδεια μαλιστα, τα εχουμε δει σε διαφορα προιοντα ολους αυτους τους μηνες. Ολοι θυμομαστε μασκα μιας χρησης στα 2 και 3 ευρω αντι για 10 λεπτα). 

Εψαξα να βρω το προιον σε αλλα κινεζικα μαγαζια με σκοπο να καταλαβω ποσο εχει στην υπολοιπη αγορα ωστε να καταλαβω ποσο προσφορα ειναι γιατι αρχισα να "ψαρωνω". Δυστυχως δεν το βρηκα στα 10 λεπτα σε αλλο, παρα μονο σε πολωνικα μαγαζια και σε εναν πωλητη στο αμερικανικο αμαζον.

Στην Πολωνια λοιπον εχει απο 35 ευρω.

Στο αμερικανικο αμαζον εχει τωρα 35€ (39.99$), αλλα βλεποντας το ιστορικο, ειχε μονιμα 29.99$ για πολυ μεγαλο διαστημα στο παρελθον (επι 2 χρονια, απο την εμφανιση του το 2018), μετα λογω ζητησης (covid Apr-2020) ανεβηκε στα 35$ και στα 39$.

Σε αυτες τις τιμες βεβαια δεν ερχεται απο αυτους Ελλαδα, αλλα μιλαμε για την αξια του προιοντος.

Επομενως, ναι, για εμας στην Ελλαδα η τιμη ειναι πολυ καλη, αλλα ειναι στην ουσια η τιμη στην οποια πανω κατω πωλειται εξω, ή τουλαχιστον πωλουνταν πριν ανεβει λιγο. Σαφως ειναι μια αγορα που ισως "οριακα" μπορεις να την πεις και προσφορα, αλλα αυτο που δεν γνωριζω και θα ηταν χρησιμο οποιος γνωριζει να μας πει, ειναι ποιες εναλλακτικες υπαρχουν με παρομοια ειδη απο Κινα και ποιες ειναι οι τιμες τους.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, LakisKatabos είπε

Επομενως μαλλον καλα υποψιαστηκα-"φοβηθηκα", κοντρα στον ενθουσιασμο των likes, οτι δεν ειναι προσφορα στα 28, αλλα οτι εκει ειναι η τιμη του συνηθως,

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Επομενως μαλλον καλα υποψιαστηκα-"φοβηθηκα", κοντρα στον ενθουσιασμο των likes, οτι δεν ειναι προσφορα στα 28, αλλα οτι εκει ειναι η τιμη του συνηθως,

Σε ελληνικό επίπεδο και για πολλά μέλη που συχνά πυκνά αγοράζουν από ελληνικά μαγαζιά, δικτυακά και μη, η τιμή, εάν την παρεμβάλετε με αυτή του σκρουτζ είναι πάρα πολύ καλή, δεδομένου ότι ήταν στα 71 ευρώ πριν 3-4 μήνες.

Φυσικά και ΌΛΕΣ, όχι μόνο η συγκεκριμένη τιμή, επηρεάζονται από την προσφορά και ζήτηση αλλά μιας και στο παρελθον, 1-2 χρόνια πριν πάλι ήμουν στην γύρα αναζητώντας παρόμοια γραφίδα για ψηφιοποίηση γραφής, η τιμή της ήταν στην εμβέλεια του 50-70 ευρώ και ποτέ πιο κάτω.

Ανέβασα την συγκεκριμένη "προσφορά" κατ'εμέ πάντα, κρίνωντας πόσο έδωσα (70+ ευρώ) σε αντιπαράθεση με του Σκρουτζ - 50 και τωρινή Aliexpress των 28 ευρώ.

Πιστεύω ότι δεν έκανα κάτι λάθος αξιολογώντας την τιμή ως προσφορά μιας και με απλή υπολογιστική, η τιμη Ελλάδας με εξωτερικό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 51% επάνω συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. 
Και πάλι ευχαριστώ για την παρατήρηση !

1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Σε σχέση με το XP-Pen Star G960/960S που βγαίνει στα 30 ξέρουμε τι διαφορές έχει?

https://www.aliexpress.com/item/4000215706158.html

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του 960S όπως και προηγουμένως του άνωθεν μοντέλου της δημοσίευσης, το 960s εάν το αναζητήσετε θα δείτε ότι είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά ουσιαστικές διαφορετικές στο τεχνικό κομμάτι δεν έχει κατά την χρήση του.

Το 960 είναι πολύ πιο εύχρηστο γαι επαγγελματίες που ασχολούνται με γραφιστική, ζωγραφική κτλπ λόγο της μεγαλύτερης επιφάνειας καθώς και λόγο των τεσσάρων κουμπιών που είναι πλήρως προσαρμοζόμενα σε προεπιλογές που τους δίνεται όπως πχ. πένες, χρώματα, εργαλεία, σβήστρα κτλπ.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Αν ηταν κατι λαθος στο επιπεδο να μην εχουμε ουτε το 10% διαφορας απο την αγορα, θα το ειχα διαγραψει ηδη το θεμα. Παραμενει ομως. Δεν ειναι τυχαιο.

Οπως ειπα και παραπανω, εχουμε μια οριακη προσφορα, η οποια πιθανον να επαναλαμβανεται βεβαια και καλυτερα, στα 25-26-27 ευρω.

Σε καμια περιπτωση ομως, δεν ειναι ορθη η συγκριση με τις τιμες των 2-3 μαγαζιων που το πωλουν Ελλαδα. Προκειται για τιμη πλασματικη εντελως και η συγκριση με αυτη παραπλανά. Η τιμη του, η αξια του, ειναι στην ευρυτερη αγορα στα 30-35 ευρω τωρα, στα 25€ προ covid και απο το 2018.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Οπως βλεπω εχει βγει ηδη αντικαταστατης αυτου, το G640s το οποιο ειναι μαλλον αρκετα καλυτερο και στα 30€.

Αν ειναι και το 960 καλυτερο βεβαια, μπερδευεται ακομα περισσοτερο το πραγμα. Βλεπω υπαρχουν και αλλα περιπου στα ιδια λεφτα 30-32€.

Ενα απο τα προβληματα του θεματος, ειναι οπως διαβαζω, οτι το pen δεν εχει αντιολισθητικη λαβη και γλυστραει σαν χελι. 😛 Δεν εχω βρει ακομα πως ειναι των αλλων, s, 960 κλπ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέει έχει και 20 ανταλλακτικά για τη μύτη του pen. 

Τι στο καλό, γιατί τόσες πολλές? φθείρονται με τη χρήση τόσο εύκολα?

Μου θυμίζει το δημοτικό που είχαμε κάτι τέτοια:

molivia.jpg

Ψάχνοντας τώρα, βλέπω το pen του 960s έχει 3 κουμπιά, δλδ έχει κάτι σαν γόμα στο πίσω μέρος. Έρχεται στα 40€ περίπου

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, k_dinos είπε

Λέει έχει και 20 ανταλλακτικά για τη μύτη του pen. 

Τι στο καλό, γιατί τόσες πολλές? φθείρονται με τη χρήση τόσο εύκολα?

Ψάχνοντας τώρα, βλέπω το pen του 960s έχει 3 κουμπιά, δλδ έχει κάτι σαν γόμα στο πίσω μέρος. Έρχεται στα 40€ περίπου

Χαχαχαχαχα, οχι δεν χαλάνε οι μύτες εύκολα, χρησιμοποιώ την πρώτη μύτη τουλάχιστον 3 μήνες τώρα και δεν έχει υποστεί καμία φθορά.

Επίσης το 960s που έχω εγώ έχει εκείνη την ιδιομορφία στο πίσω μέρος της γραφίδας που αντί να πατάς το κουμπάκι που έχει η γραφίδα στο κυρίως 
σώμα της, την γυρνάς και ακουμπώντας την πάνω στην ταμπλέτα, επειδή έχει αισθητήρα μέσα συμπεριφέρεται σαν γόμα. Φυσικά είναι γρηγογορότερο να 
πατάς το κουμπάκι αλλά δεν πειράζει που υπάρχει !

• Like 1
Δημοσ.

Τσίμπησα το G640s από Πολωνία. Πρώτη φορά AliExpres έβαλα και κουπόνι 3$ για new accounts βγήκε σύνολο 27€ τελική τιμή.

Θα είμαι οκ από Πολωνία; Δεν έστελνε από Γαλλία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...