katie13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό με τα windows αλλά δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση από τον σταθερό υπολογιστή μου και μου γράφει πως πρέπει να παραχωρήσω άδεια της κάμερας και του μικροφώνου . Βέβαια το μόνο θέμα είναι ότι κάνω κανονικά φωνητική κλήση απλά δεν μπορώ να κάνω βντεοκλήση . έχει κάποιος κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Να δωσεις αδεια στην κάμερα και στο μικρόφωνο.Αν δεν δωσεις πως θα κάνεις βιντεοκλήση;
katie13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 εχω δώσει άδεια αλλά συνεχίζει και μου λέει ότι δεν έχει δωθεί
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, katie13 είπε εχω δώσει άδεια αλλά συνεχίζει και μου λέει ότι δεν έχει δωθεί Ξαναδωσε.Κάνε το απο αλλο browser ή απο incognito chrome. Φαντάζομαι ότι έχεις κάμερα και μικρόφωνο . 1
katie13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 ωραια τελικά με κανα δυο φορες που έδωσα πρόσβαση το δέχτηκε . ευχαριστώ πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα