Bourasal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να συνδέσω την τηλεόρασή μου ( μάρκας metz ) με το pc για να παίζω κανα game. Είχα προσπαθήσει τις προάλλες με hdmi αλλά η τηλεόραση δεν το αναγνώριζε (ούτε το pc την τηλεόραση, ούτε η τηλεόραση το pc). Μήπως φταίει το οτι η τηλεόραση είναι 4k και του pc το deafult ειναι 1080p (rx 570)? Μπορώ να κάνω κάτι για να τα συνδέσω? Δεν με ενδιαφέρει να παίζω σε 4k, έτσι και αλλιώς θα είναι πολύ λίγα τα fps με την gpu που έχω. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Bourasal
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κανονικα χωρις να κανεις κατι εσυ συνδεοντας πρεπει να εχεις εικονα στην tv. Εαν εχεις καποιο αλλο καλωδιο να δοκιμασεις γιατι τα hdmi ειναι του κιλου..... Kανε restart και η tv να ειναι ανοιχτη. Υπαρχει περιπτωση να ειναι απενεργοποιημενη για καποιο λογο η hdmi; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
Bourasal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Οκ θα δοκιμάσω αυτο με την επανεκκίνηση. Το εχω δοκιμάσει με 2 hdmi ( εκ των οποίων το ενα ειναι με χρυσά τα άκρα που νομιζω ειναι τα πιο καλα hdmi που υποστηρίζουν μέχρι και 4κ) τωρα αν ειναι απενεργοποιημένη η θύρα hdmi δεν το ξερω
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Bourasal είπε Οκ θα δοκιμάσω αυτο με την επανεκκίνηση. Το εχω δοκιμάσει με 2 hdmi ( εκ των οποίων το ενα ειναι με χρυσά τα άκρα που νομιζω ειναι τα πιο καλα hdmi που υποστηρίζουν μέχρι και 4κ) τωρα αν ειναι απενεργοποιημένη η θύρα hdmi δεν το ξερω Ψαξε λιγο μεσα στις ρυθμισεις της tv. Γενικοτερα κατι τετοια χαζα τα κανουνε οι καρτες με τις tv.
Bourasal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Οκ το έλυσα το πρόβλημα... όσες φορές προσπαθούσα να τα συνδέσω, το hdmi στο pc το έβαζα στην θύρα που έχει η motherboard, τώρα το δοκίμασα σε μία από αυτές της gpu και δούλεψε κατευθείαν. Μήπως η θύρα της motherboard είναι input? Μάλλον βλακεία μου εν τέλη. Ευχαριστώ για την βοήθεια και πάλι !
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Αφου εχεις καρτα γραφικων εσυ το εβαζες στη hdmi θυρα της μητρικης......😀 Ειναι για τα ενσωματωμενα γραφικα.
Bourasal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Επειδή χρησιμοποιώ display port για το monitor μου από τοτε που ειχα παρει τον υπολογιστή ειχα ξεχάσει πως είχε και hdmi θύρα η κάρτα ( σκέψου όλες οι θύρες hdmi της gpu ήταν ακομα με τα πλαστικά προστατευτικά ) και το έβαλα στο hdmi που φαινοτανε στην μητρική 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα