vs_skg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, dchatz είπε Σε αυτούς που δικαιολογούν το κλείσιμο της δυνατότητας αγοράς, το καταλαβαίνω κι εγώ. Με τεχνικούς όρους έχει μια βάση και αφορά εγγυήσεις στον εκκαθαριστή που ξαφνικά ήταν παραπάνω από τις δυνατότητες της πλατφόρμας κλπ. ΟΚ, καλά ως εδώ. Μπορείτε όμως να μου εξηγήσετε τις κατά λάθος πωλήσεις των μετοχών των χρηστών και ποια τεχνική δικαιολογία υπάρχει για αυτό; margin accounts. Με δανεικα λεφτα τις ειχαν αγορασει, τα οποια τους ειχε δανεισει η RH. 16 ώρες πριν, Lazostat είπε Στην αρχή κέρδιζα 800 ευρώ με 50 που είχα βάλει πριν 2 μήνες. Μετά έβαλα αλλά 3000 και κέρδιζα 5000 σύνολο. Είπα να κρατήσω και εγώ μέχρι το φεγγάρι και τώρα βρίσκομαι να χάνω 2000 ευρώ. Βέβαια εάν δεν πουλήσω, δεν χάνω τίποτα. Τα αφήνω και ας γίνει ότι είναι να γίνει. Πάντως στα φόρουμ επικρατεί χαμός. Οι περισσότεροι είμαι σίγουρος ότι δεν πουλάνε, σύμφωνα με τα στατιστικά που παραθέτουν. Το κακό είναι ότι αρκετός κόσμος αγόρασε τις μετοχές όταν ήταν ήδη στα ύψη. οταν κανεις νηματα στο ινσομνια "πως να ξεκινησω να ασχολουμαι με το χρηματιστηριο" και μετα απο ενα μηνα βαζεις 3 χιλιαρικα σε κατι που δεν καταλαβαινεις την δυναμικη του, τι περιμενες να συμβει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Στις 4/2/2021 στις 12:10 ΠΜ, Lazostat είπε Στην αρχή κέρδιζα 800 ευρώ με 50 που είχα βάλει πριν 2 μήνες. Μετά έβαλα αλλά 3000 και κέρδιζα 5000 σύνολο. Είπα να κρατήσω και εγώ μέχρι το φεγγάρι και τώρα βρίσκομαι να χάνω 2000 ευρώ. Βέβαια εάν δεν πουλήσω, δεν χάνω τίποτα. Τα αφήνω και ας γίνει ότι είναι να γίνει. Πάντως στα φόρουμ επικρατεί χαμός. Οι περισσότεροι είμαι σίγουρος ότι δεν πουλάνε, σύμφωνα με τα στατιστικά που παραθέτουν. Το κακό είναι ότι αρκετός κόσμος αγόρασε τις μετοχές όταν ήταν ήδη στα ύψη. Δεν είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές, γιατί έχω κάνει κι εγώ τις "χοντρές" μου, αλλά πάντα να εξασφαλίζεις πρώτα το κεφάλαιο σου. Είτε 50€ είτε 2000€, παίρνεις πίσω αυτά και παίζεις με τα κέρδη μετά κι ότι γίνει. Κατά τα άλλα έχει δίκιο ο προηγούμενος. Ελπίζω να είσαι νέος, να μάθεις το μάθημα σου και να έχεις μέλλον μπροστά σου, να ξαναφτιάξεις κι αυτά κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα κ.ο.κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2021 στις 12:16 ΜΜ, Doubt είπε Δεν είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές, γιατί έχω κάνει κι εγώ τις "χοντρές" μου, αλλά πάντα να εξασφαλίζεις πρώτα το κεφάλαιο σου. Είτε 50€ είτε 2000€, παίρνεις πίσω αυτά και παίζεις με τα κέρδη μετά κι ότι γίνει. Κατά τα άλλα έχει δίκιο ο προηγούμενος. Ελπίζω να είσαι νέος, να μάθεις το μάθημα σου και να έχεις μέλλον μπροστά σου, να ξαναφτιάξεις κι αυτά κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα κ.ο.κ. Ναι αλλά εάν όλοι πουλανε με το παραμικρό για λίγα κέρδη, τότε οι μεγάλοι κερδίζουν. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από Lazostat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οπότε από cds swaps shortarismata της gamestop έχασε μόνο ένα fund melvin (4δις?). ενώ τα κέρδη τους είναι από ένα δις το χρόνο για κάθε fund που συνεργάζεται citadel point72? Δεν υποτίθεται ότι είναι ασφαλισμένα κάπου τα παράγωγα?η δημιουργία των παραγωγών.. https://i.imgur.com/hzWlUva_d.webp? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα