IKARIWTHS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 καλημερα παιδια ,μετα απο χρονια με σαπια ανδροιδ κινητα ηρθε η ωρα να αγορασω κατι καλο ,σκεφτομουν το iphone 12 αλλα δεν εχω πλεον μακ και δεν ξερω αν θα με βολεψει στα windows επισης χρησιμοποιω καθε μερα youtube vanced γαι αποκλεισμό διαφημίσεων και tubemate για να κατεβαζω βιντεο απο youtube. Αν καποιος χρηστης εχει λυσει αυτα τα δυο ας πει τον τροπο. Απο android γλυκοκοιταζω το oneplus 8t k oneplus 8pro απεξω, Αν εξαιρεσει καποιος τα samsung τι αλλες προτασεις υπαρχουν?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 εφτασες το μπατζετ στα 800 (+/-) και σκεφτεσαι τι κινητο θα παρεις? αφου εχεις εξαιρεσει τα samsung τοτε μονο iphone. αν και δεν καταλαβα τι δεν θα μπορεις να κανεις στο κινητο επειδη δεν εχεις μακ.
IKARIWTHS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 παλιοτερα ειχα μακ και iphone οποτε εκανα την δουλεια μου με το itunes ,τωρα εχω linux k windows οποτε δεν ξερω αν θα με ξενισει κατι.Υπαρχουν διαφορες απο τοτε?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 και εγω τωρα το itunes το εχω στα windows.
koutsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε καλημερα παιδια ,μετα απο χρονια με σαπια ανδροιδ κινητα ηρθε η ωρα να αγορασω κατι καλο ,σκεφτομουν το iphone 12 αλλα δεν εχω πλεον μακ και δεν ξερω αν θα με βολεψει στα windows επισης χρησιμοποιω καθε μερα youtube vanced γαι αποκλεισμό διαφημίσεων και tubemate για να κατεβαζω βιντεο απο youtube. Αν καποιος χρηστης εχει λυσει αυτα τα δυο ας πει τον τροπο. Απο android γλυκοκοιταζω το oneplus 8t k oneplus 8pro απεξω, Αν εξαιρεσει καποιος τα samsung τι αλλες προτασεις υπαρχουν? Αν πάρεις iphone ξεχνάς το YouTube vanced!
IKARIWTHS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Τι σημασία έχει; Δεν είμαι αρχάριος χρήστης σκέφτομαι για ναυαρχίδα ,το θέμα είναι αν υπάρχουν λύσεις σε αυτά που ρώτησα έτσι ώστε να πάω σε iphone η αν υπάρχουν άλλες επιλογές σε android μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ με ακριβή συσκευή 53 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν πάρεις iphone ξεχνάς το YouTube vanced! Το ξέρω για εναλλακτικές ψάχνω
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Αν θες iPhone θα κάνεις υποχρεώσεις σε κάποια πράγματα, αν πας σε Android εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δε θες να μπλέξεις με τις σαβούρες της Samsung υπάρχουν πολύ καλές συσκευές και με τα μισά λεφτά, μπορείς να δεις και σε pixel μεριά. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Αν θες iPhone ξεχνάς vanced, δεν έχεις ελευθερία να κατεβάζεις ότι θες στο κινητό, ίσως κάποιες εφαρμογές που περιμένεις να ήταν δωρεάν να είναι επί πληρωμή. Γενικά άλλο σκηνικό. Άρα ζύγισε τα όλα αυτά και προχώρα αναλόγως. Εγώ θα πρότεινα Xiaomi Mi 11.
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, chios είπε Αν θες iPhone θα κάνεις υποχρεώσεις σε κάποια πράγματα, αν πας σε Android εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δε θες να μπλέξεις με τις σαβούρες της Samsung υπάρχουν πολύ καλές συσκευές και με τα μισά λεφτά, μπορείς να δεις και σε pixel μεριά. Σε ευχαριστω φιλε μου κοιταξα το pixel 5 k 4a ωραιες συσκευες,θα τις λαβω σοβαρα υποψιν . 7 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Αν θες iPhone ξεχνάς vanced, δεν έχεις ελευθερία να κατεβάζεις ότι θες στο κινητό, ίσως κάποιες εφαρμογές που περιμένεις να ήταν δωρεάν να είναι επί πληρωμή. Γενικά άλλο σκηνικό. Άρα ζύγισε τα όλα αυτά και προχώρα αναλόγως. Εγώ θα πρότεινα Xiaomi Mi 11. Ετοιμαζομαι να πεταξω στη θαλασσα ενα xiaomi που εχω,ουτε ζωγραφιστα δεν θελω να τα βλεπω. Υπαρχει σχετικη ελευθερια και στο ios και οι εφαρμογες που χρησιμοποιώ εχουν αντίστοιχες,διαβασα για το Cercube και το yt++ ,το θεμα ειναι αν τα εχει δουλεψει καποιος ετσι ωστε να με συμβουλεψει.
IKARIWTHS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/2/2021 στις 9:33 ΠΜ, koutsis είπε Αγόρασα τελικά ένα λευκό iphone 12 64giga σήμερα και είμαι ένα βήμα πριν το πουλήσω .πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει split screen στο ios η έστω κάποιος τρόπος να έχω δύο εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα , παραδείγματος χάριν gps k video Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από IKARIWTHS
koutsis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε Αγόρασα τελικά ένα λευκό iphone 12 64giga σήμερα και είμαι ένα βήμα πριν το πουλήσω .πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει split screen στο ios η έστω κάποιος τρόπος να έχω δύο εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα , παραδείγματος χάριν gps k video Όχι από όσο ξέρω...
sattack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Κάπου είχα δει ότι το video μπορείς να το κάνεις PIP, οχι; https://www.macworld.com/article/3566565/how-to-use-picture-in-picture-on-your-iphone-in-ios-14.html
koutsis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, sattack είπε Κάπου είχα δει ότι το video μπορείς να το κάνεις PIP, οχι; https://www.macworld.com/article/3566565/how-to-use-picture-in-picture-on-your-iphone-in-ios-14.html Ναι, pip μπορείς να κάνεις μόνο με video. Πατάς όταν βλέπεις ένα video το εικονίδιο πάνω αριστερά με το βελάκι και αυτό μικραινει. Δοκίμασε το...
SpEcTer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Τσεκαρε το Bolt Browser για το youtube και τα βιντεο που θες να κατεβαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα