Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια ,μετα απο χρονια με σαπια ανδροιδ κινητα ηρθε η ωρα να αγορασω κατι καλο ,σκεφτομουν το iphone 12 αλλα δεν εχω πλεον μακ και δεν ξερω αν θα με βολεψει στα windows επισης χρησιμοποιω καθε μερα youtube vanced γαι αποκλεισμό διαφημίσεων και tubemate για να κατεβαζω βιντεο απο youtube.

Αν καποιος χρηστης εχει λυσει αυτα τα δυο ας πει τον τροπο. 

Απο android γλυκοκοιταζω το oneplus 8t k oneplus 8pro απεξω,

Αν εξαιρεσει καποιος τα samsung τι αλλες προτασεις υπαρχουν?

Δημοσ.

εφτασες το μπατζετ στα 800 (+/-) και σκεφτεσαι τι κινητο θα παρεις?

αφου εχεις εξαιρεσει τα samsung τοτε μονο iphone.

αν  και δεν καταλαβα τι δεν θα μπορεις να κανεις στο κινητο επειδη δεν εχεις μακ.

Δημοσ.

παλιοτερα ειχα μακ και iphone οποτε εκανα την δουλεια μου με το itunes ,τωρα εχω linux k windows οποτε δεν ξερω αν θα με ξενισει κατι.Υπαρχουν διαφορες απο τοτε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε

καλημερα παιδια ,μετα απο χρονια με σαπια ανδροιδ κινητα ηρθε η ωρα να αγορασω κατι καλο ,σκεφτομουν το iphone 12 αλλα δεν εχω πλεον μακ και δεν ξερω αν θα με βολεψει στα windows επισης χρησιμοποιω καθε μερα youtube vanced γαι αποκλεισμό διαφημίσεων και tubemate για να κατεβαζω βιντεο απο youtube.

Αν καποιος χρηστης εχει λυσει αυτα τα δυο ας πει τον τροπο. 

Απο android γλυκοκοιταζω το oneplus 8t k oneplus 8pro απεξω,

Αν εξαιρεσει καποιος τα samsung τι αλλες προτασεις υπαρχουν?

Αν πάρεις iphone ξεχνάς το YouTube vanced!

Δημοσ.

Τι σημασία έχει; Δεν είμαι αρχάριος χρήστης  σκέφτομαι για ναυαρχίδα ,το θέμα είναι αν υπάρχουν λύσεις σε αυτά που ρώτησα έτσι ώστε να πάω σε iphone η αν υπάρχουν άλλες επιλογές σε android μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ με ακριβή συσκευή

53 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν πάρεις iphone ξεχνάς το YouTube vanced!

Το ξέρω για εναλλακτικές ψάχνω 

Δημοσ.

Αν θες iPhone θα κάνεις υποχρεώσεις σε κάποια πράγματα, αν πας σε Android εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δε θες να μπλέξεις με τις σαβούρες της Samsung υπάρχουν πολύ καλές συσκευές και με τα μισά λεφτά, μπορείς να δεις και σε pixel μεριά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες iPhone ξεχνάς vanced, δεν έχεις ελευθερία να κατεβάζεις ότι θες στο κινητό, ίσως κάποιες εφαρμογές που περιμένεις να ήταν δωρεάν να είναι επί πληρωμή. Γενικά άλλο σκηνικό. Άρα ζύγισε τα όλα αυτά και προχώρα αναλόγως. Εγώ θα πρότεινα Xiaomi Mi 11.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, chios είπε

Αν θες iPhone θα κάνεις υποχρεώσεις σε κάποια πράγματα, αν πας σε Android εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές, αν δε θες να μπλέξεις με τις σαβούρες της Samsung υπάρχουν πολύ καλές συσκευές και με τα μισά λεφτά, μπορείς να δεις και σε pixel μεριά. 

Σε ευχαριστω φιλε μου κοιταξα το pixel 5 k 4a ωραιες συσκευες,θα τις λαβω σοβαρα υποψιν .

7 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Αν θες iPhone ξεχνάς vanced, δεν έχεις ελευθερία να κατεβάζεις ότι θες στο κινητό, ίσως κάποιες εφαρμογές που περιμένεις να ήταν δωρεάν να είναι επί πληρωμή. Γενικά άλλο σκηνικό. Άρα ζύγισε τα όλα αυτά και προχώρα αναλόγως. Εγώ θα πρότεινα Xiaomi Mi 11.

Ετοιμαζομαι να πεταξω στη θαλασσα ενα xiaomi που εχω,ουτε ζωγραφιστα δεν θελω να τα βλεπω.

Υπαρχει  σχετικη ελευθερια και στο ios και οι  εφαρμογες που χρησιμοποιώ εχουν αντίστοιχες,διαβασα για το Cercube και  το  yt++ ,το θεμα ειναι αν τα εχει δουλεψει καποιος  ετσι ωστε να με συμβουλεψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/2/2021 στις 9:33 ΠΜ, koutsis είπε

Αγόρασα τελικά ένα λευκό iphone 12 64giga σήμερα και είμαι ένα βήμα πριν το πουλήσω .πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει split screen στο ios η έστω κάποιος τρόπος να έχω δύο εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα , παραδείγματος χάριν gps k video

Επεξ/σία από IKARIWTHS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε

Αγόρασα τελικά ένα λευκό iphone 12 64giga σήμερα και είμαι ένα βήμα πριν το πουλήσω .πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει split screen στο ios η έστω κάποιος τρόπος να έχω δύο εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα , παραδείγματος χάριν gps k video

Όχι από όσο ξέρω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sattack είπε

Κάπου είχα δει ότι το video μπορείς να το κάνεις PIP, οχι;

https://www.macworld.com/article/3566565/how-to-use-picture-in-picture-on-your-iphone-in-ios-14.html

Ναι, pip μπορείς να κάνεις μόνο με video. 

Πατάς όταν βλέπεις ένα video το εικονίδιο πάνω αριστερά με το βελάκι και αυτό μικραινει. Δοκίμασε το...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...