Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας
Σε ενα τροφοδοτικο λαπτοπ πρεπει να εχουν κοπει τα συρματακια και πρεπει να το λυγιζεις η τελος παντων να βρισκεις μια θεσει που να κανει επαφη ωστε να δουλευει .
Επειδη ειναι σε περιεργο μερος βαζω μια φωτο για να μου δωσετε καμμια ιδεα για φτιαξιμο .
spacer.png

Το βαρελακι τι ειναι; ειναι απαραιτητο;

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε καινουργιο γνωμη μου , δεν αξιζει τον κοπο και τον χρονο να το φτιαξεις. Το "βαρελακι" ειναι φιλτρο για τον παραγωμενο ηλεκτρομαγνητικο ή οποιουδηποτε αλλου ειδους "θορυβο".

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

mphxths ευχαριστω για την απαντηση  , απλα ακολουθουμε εναν κανονα στο σπιτι ,δεν πεταμε τιποτα αν  μπορουμε να το επισκευασουμε μονοι μας , τουλαχιστον επιχειρουμε να το επισκευασουμε πρωτα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, otso είπε

mphxths ευχαριστω για την απαντηση  , απλα ακολουθουμε εναν κανονα στο σπιτι ,δεν πεταμε τιποτα αν  μπορουμε να το επισκευασουμε μονοι μας , τουλαχιστον επιχειρουμε να το επισκευασουμε πρωτα. 

Αυτο τον κανονα ακολουθουν και οι γονεις μου που ειναι 75+ και βλεπω ακομα στο σπιτι πραγματα που τα θυμαμαι απο μικρος :) Αλλα σε ολα τα πραγματα και οχι μονο στα ηλεκτρονικα , γνωμη μου ειναι να σκεφτομαστε αν αξιζει ο κοπος , ο χρονος και το κοστος. Βλεπεις τα volts/amperes του τροφοδοτικου , παιρνεις ενα universal που να καλυπτει τα specs αυτα , πανω απο 20αρικο δεν πρεπει να παιζει και καθαρισες. 
Η προσεγγιση σου ποια ειναι ? Να ανοιξεις το καλωδιο και να αρχισεις να κολλας τα συρματα μεσα ? Ουτε σαν τεχνικοι δεν τα καναμε αυτα :)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, otso είπε

Ότι σου γράφει ο mphxths.
Αν δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι να ξέρουμε τί κάνουμε δεν παίζουμε με τέτοιου συσκευές για ευνόητους λόγους.

Δημοσ.

Σίγουρα είναι κάτι φτηνό (αν και όχι για όλους) και εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί με ένα universal αλλα δύσκολα θα έχει την ίδια "ποιότητα " και  πραγματική ισχύ ρεύματος με το γνήσιο.

Το βαρελάκι απαραίτητο δεν είναι,  πολλά δεν έχουν .

Η ζημιά είναι στη χαμηλή τάση (19v),  αν έχεις κολλητήρι και  μονωτική ταινία και διάθεση να μάθεις, εύκολα το κάνεις. 

Αν όχι πας για καινούριο, αλλά διάλεξε κάτι ποιοτικό. 

Δημοσ.

Το βαρελακι ειναι φιλτρο. Το δυσκολοτερο στο να μπει καινουργιο καλωδιο παντως, ειναι να ανοιχτει το τροφοδοτικο. Η κολληση ειναι συνηθως ευκολου επιπεδου ακομα και για αρχαριους με τις κολλησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...