Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δεν επιτρέπεται απλά, επιβάλεται. 2
AristidisZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Καλώς ή κακώς συμβαίνει. Και αυτό λέγεται άριστο customer experience, το παίρνουν πίσω χωρίς μα και μου. Άριστο customer experience θα ήταν εάν το πέταγαν αφού το γύρισες πίσω Εαν το πούλησαν σε άλλο λέγεται κάπως αλλιώς... 1
DimosthenisG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Άριστο customer experience θα ήταν εάν το πέταγαν αφού το γύρισες πίσω Εαν το πούλησαν σε άλλο λέγεται κάπως αλλιώς... Ολόκληρο Ζάρα να το βάλει ξανά στο ράφι με την τσιγαριλα? Δε νομίζω
rubadub Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Ολόκληρο Ζάρα να το βάλει ξανά στο ράφι με την τσιγαριλα? Δε νομίζω σαφως και δεν το έβαλαν πίσω. Πλήρωσες 20€ κάτι που μάλλον κάνει 1€, το πέταξαν και σε έκαναν πιστό πελάτη...
AMD Expert Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 11:48 ΜΜ, Bitbit είπε τα έχω γράψει κι εδώ. Και η περίληψη αυτών είναι: Εδώ πολλοί εργοδότες δε δίνουν τα νόμιμα, περιμένετε να δώσουν τα εξτρά; Πρέπει να είναι ηλίθιος όποιος το πιστεύει. Όποιος θέλει να δώσει tip, μόνο στο χέρι. Δυστυχώς γνωρίζω περίπτωση πρώτο χέρι, που εργοδότης έπαιρνε και τα tips από το χέρι. Συγκεκριμένα tips σερβιτόρων, από αφεντικό σε ταβέρνα. #οφφτοπικ
tsioulak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, AMD Expert είπε Δυστυχώς γνωρίζω περίπτωση πρώτο χέρι, που εργοδότης έπαιρνε και τα tips από το χέρι. Συγκεκριμένα tips σερβιτόρων, από αφεντικό σε ταβέρνα. #οφφτοπικ Και εγώ γνωρίζω τέτοια περίπτωση. 1
ppaio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Εαν ερθει η Amazon θα κλεισουν πολλα τοπικα μαγαζια ...Κανεις δεν μπορει να την ανταγωνιστει...Το εχω δει στην Αγγλια οπου κλεινουν ιστορικες αλυσιδες που ειχαν λειτουργια πανω απο 100 χρονια και βαλε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα