Προς το περιεχόμενο

Το DvdMovieFactory 3 πολυ πιο αργό από την έκδοση 2?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δουλεύω εδώ και αρκετό καιρό το εν λόγω πρόγραμμα στην έκδοση 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Φτιάχνει τα dvd μου πολύ καλά, εύκολα.

Βέβαια θέλει αρκετό χρόνο για το rendering των videos.

Που σημαίνει ότι για 1 dvd θέλει περίπου 3-4 ωρες επεξεργασια-converting στο φορμα των dvd-video.

Ειπα να εγκαταστήσω την εκδοση 3 μήπως και έχουν κάνει βηματα στον τομέα της ταχύτητας.

Δυστυχώς, ενώ το έβαλα να κάνει την ίδια δουλειά με αυτη που έκανε η έκδοση 2, δηλαδή ένα φάκελο με 11 videos των 40-50Mb το καθένα να τα κάνει dvd-video, ο

χρόνος που έκανε ήταν τεράστιος!!!

Τρελάθηκα! Στις 3 ώρες που έκδοση 2 θα είχε τελειώσει τη δημιουργία του υλικού για το dvd-video, η έκδοση 3 δεν είχε κάνει ούτε το 10%. Δηλαδή για να

τελειώσει ότι έκανα και παλιά, θα ήθελε μια ολοκληρη μέρα!!!

Ειπα να κάνω αυτο το topic αν καποιος έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο, αν το γνωρίζετε ήδη και γενικά τις απόψεις σας πάνω στις εκδόσεις 2 και 3 του

DvdMovieFactory.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Karib,

To exw doulepsi elaxista kai auto gia na ftiaksw se DVDs, 2 miniDV enos filou, to Movie Factory 3 "ftiaxnei " mpeg arxeia, den emeina ikanopoiimenos apo tin piotita tous (isws na ftaiei oti to douleuw me laptop me P-M 1.6) omws itane arketa grigoro! apo tin alli xrisimopoiwntas to DVD WorkShop 2 me arxeia AVI mou vgaze poli kaliteri piotita, omws to converting pernei xrono (peripou 1 wra gia 60' video stin kaliteri poiotia).

DVD WorkShop 2

Δηλαδή καλύτερο από το Ulead DvdMovieFactory?

Κριμα, αν ειναι οντως ετσι, εχω κάνει τοσα dvd με 'χαμηλή' ποιοτητα?

isws na ftaiei oti to douleuw me laptop me P-M 1.6

Κι εγω με Laptop P4 2,6ghz.

Na sou pw oti protimw to Movie Factory, mou aresei perisotero to perivalon ergasias, omws twra exw tin dinatorita na xrisimopoiisw arxeio AVI anti Mpeg (sto MovieFactory), to mpeg vgazei ena priloxionaki kai de mou arese. Opws eipa kai prin, exw ftiaksei mono 2 DVDs, omws itane i prwti mou fora pou ekana kati tetoio kai to epsaksa.

Dokimasa ta InterVideo WinDVD Creator 2 kai DVD-Lab alla exw kataliksei sto MovieFactory 3, tha to psaksw perissotero.

Παράθεση:

alla exw kataliksei sto MovieFactory 3, tha to psaksw perissotero

Παντως κι εγω δοκιμασα το 3, αλλα εκανε αιωνες καθυστερηση σε σχεση με το 2.

Και δε θα με πειραζε αλλα καρφωνει την cpu στο 100% (και το 2 και το 3) ,οποτε ειναι κριμα να ζοριζεται επιπλεον ωρες η cpu.

Τώρα που μάθαμε την αλφαβήτα,καιρός να προχωρήσουμε και ολόκληρες προτάσεις.

MainConcept,δέχεται ότι και να του βάλεις σαν είσοδο-αρκεί να υπάρχουν οι αντίστιχοι codecs εγκατεστειμένοι-και βγάζει ποιοτικώτατο mpg,φορμά dvd,σε real time παρακαλώ.Εφάμιλλο του Cinema Craft Encoder.

Ε,μετά δεν είναι και δύσκολο να δώσουμε το τελικό dvdένιο mpg στο Ulead να μας το κάνει Authoring.Δεν ζορίζεται και το μηχάνημά μας και τελειώνει και πάρα πολύ γρήγορα... :)

Τώρα που μάθαμε την αλφαβήτα' date='καιρός να προχωρήσουμε και ολόκληρες προτάσεις.

MainConcept,δέχεται ότι και να του βάλεις σαν είσοδο-αρκεί να υπάρχουν οι αντίστιχοι codecs εγκατεστειμένοι-και βγάζει ποιοτικώτατο mpg,φορμά dvd,σε real time παρακαλώ.Εφάμιλλο του Cinema Craft Encoder.

Ε,μετά δεν είναι και δύσκολο να δώσουμε το τελικό dvdένιο mpg στο Ulead να μας το κάνει Authoring.Δεν ζορίζεται και το μηχάνημά μας και τελειώνει και πάρα πολύ γρήγορα... :)[/quote']

Siga siga mathenei to paidi Marie kai me tin kathodigisi tou "mpampa" glytonei polles "mpananofloudes"!!!

Kapou exw to Cinema Craft Encoder...alla tha psaksw na vrw kai to MainConcept... kserw oti to thema to exeis psakseis poly kai mporeis na doseis odigies pros tous nautilomenous.

Thanks file.

Όχι,χρειάζεσαι την πλήρη έκδοση.

Μην σας μπερδεύω,παίδες.Ο πιό άσχετος των ασχέτων είμαι.Μου τη λένε κι όλας κάτι νεοφώτιστοι.Πλάκα έχει.... :D

Απλά,ξαργυρώνω τα ξενύχτια μου,δίνοντας δρόμο σε όποιον ενδιαφερθεί,υστερόβουλα σκεφτόμενος,ότι αν κάποιος μάθει κάτι παραπάνω,θα μας το πεί δημόσια,μπας και ξεστραβωθούμε...lolololol.

marios1957 παντα μας βοηθας πολυ και αυτο δεν μπορουμε παρα να το αναγνωρισουμε.

Μπορω να μαθω τη βασικη διαφορα του Mainconcept με το dvdmoviefactory?

Το Moviefactory κανει authoring.

Το Mainconcept ειναι conterter?

Μα και το Moviefactory δεν κανει μαζι με το authoring και converting αν βρει τους codecs εγκατεστημένους?

Το MainConceptEncoder,απλά μετατρέπει ότι του δώσεις σε vcd-svcd-dvd.

Το UleadDvdMovieFactory κάνει εκτός των παραπάνω και Authoring και capture,καφέ ΔΕΝ ψήνει ακόμα,ίσως στην επόμενη έκδοση... :)

Τελικα το Moviefactory 3 αργεί πιο πολυ στην επεξεργασια απο το 2 ή έκανα καποιο λαθος?

Παντως η κατασταση έχει οπως την περιγράφω στην αρχη -στο πρωτο post.

Απελπισια!

Ki egw parapanw ekanan lathos gia tous xronous...sorry...eftiaksa ena DVD me 2 tenies tou Tom & Jerry gia ton anipsio mou, ta eixa se AVI (divx) kai ta ekana DVD. Pire peripou 2 wres i metatropi apo AVI se..VOB.

To dokimasa sto laptop, douleuei mia xara... elpizw na min exei privlima se desktop DVD mias kai itane apo DivX to AVI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...