Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mιας κι έτυχε να εχω στο συστημά μου 4 σκληρούς, διαφορετικού είδους, έκανα ενα benchmark ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται για κάποιο σκληρό να μπορεί να δεί με μια ματιά τη συγκριτική απόδοση μεταξύ των ειδών.

Οχι απαραίτητα τα απόλυτα νούμερα μιας και μπορεί να διαφέρουν απο μάρκα σε μάρκα, αλλά τη συγκριτική διαφορά ανάμεσα στα είδη.

Απο πάνω προς τα κάτω λοιπόν :

• Samsung 970 Evo Plus GEN3
  • Samsung 980 Pro GEN4
  • Crucial MX500 SATA SSD
  • WD Black SATA mechanical

Drive Comparision_20210202.png

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Johnkokki είπε

Mιας κι έτυχε να εχω στο συστημά μου 4 σκληρούς, διαφορετικού είδους, έκανα ενα benchmark ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται για κάποιο σκληρό να μπορεί να δεί με μια ματιά τη συγκριτική απόδοση μεταξύ των ειδών.

Οχι απαραίτητα τα απόλυτα νούμερα μιας και μπορεί να διαφέρουν απο μάρκα σε μάρκα, αλλά τη συγκριτική διαφορά ανάμεσα στα είδη.

Απο πάνω προς τα κάτω λοιπόν :

• Samsung 970 Evo Plus GEN3
  • Samsung 980 Pro GEN4
  • Crucial MX500 SATA SSD
  • WD Black SATA mechanical

Drive Comparision_20210202.png

To εντυπωσιακό είναι ότι ένας sata είναι μια χαρά για everyday use.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

To εντυπωσιακό είναι ότι ένας sata είναι μια χαρά για everyday use.

Αν ειναι SSD , γιατι αν μιλαμε για μηχανικο...δεν , πλεον.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Για αποθήκευση μια χαρά είναι οι μηχανικοί μιας και οι ssd έχουν την τάση να πεθαίνουν χωρίς σημάδια ευτυχώς μετά από πολύ καιρό.

Παρακολουθείς την υγεία που και που. Αν τηρείς 2-3 βασικούς κανόνες (όχι άσκοπες εγγραφές) τότε ένας σημερινής τεχνολογίας ssd θα κρατήσει 10 χρόνια κατα μ.ο.  (οι φθηνιάρηδες λίγο ποιο κάτω και καλοί λίγο περισσότερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε

Για αποθήκευση μια χαρά είναι οι μηχανικοί μιας και οι ssd έχουν την τάση να πεθαίνουν χωρίς σημάδια ευτυχώς μετά από πολύ καιρό.

Μια χαρα ειναι , αλλα αν μιλαμε για μεγαλο ογκο δεδομενων , οι ταχυτητες ειναι λιγο..της υπομονης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...