Johnkokki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Mιας κι έτυχε να εχω στο συστημά μου 4 σκληρούς, διαφορετικού είδους, έκανα ενα benchmark ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται για κάποιο σκληρό να μπορεί να δεί με μια ματιά τη συγκριτική απόδοση μεταξύ των ειδών. Οχι απαραίτητα τα απόλυτα νούμερα μιας και μπορεί να διαφέρουν απο μάρκα σε μάρκα, αλλά τη συγκριτική διαφορά ανάμεσα στα είδη. Απο πάνω προς τα κάτω λοιπόν : Samsung 970 Evo Plus GEN3 Samsung 980 Pro GEN4 Crucial MX500 SATA SSD WD Black SATA mechanical 2
jgeorgiou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Johnkokki είπε Mιας κι έτυχε να εχω στο συστημά μου 4 σκληρούς, διαφορετικού είδους, έκανα ενα benchmark ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται για κάποιο σκληρό να μπορεί να δεί με μια ματιά τη συγκριτική απόδοση μεταξύ των ειδών. Οχι απαραίτητα τα απόλυτα νούμερα μιας και μπορεί να διαφέρουν απο μάρκα σε μάρκα, αλλά τη συγκριτική διαφορά ανάμεσα στα είδη. Απο πάνω προς τα κάτω λοιπόν : Samsung 970 Evo Plus GEN3 Samsung 980 Pro GEN4 Crucial MX500 SATA SSD WD Black SATA mechanical To εντυπωσιακό είναι ότι ένας sata είναι μια χαρά για everyday use. 1
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε To εντυπωσιακό είναι ότι ένας sata είναι μια χαρά για everyday use. Aμα ειναι Βlack......
mphxths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε To εντυπωσιακό είναι ότι ένας sata είναι μια χαρά για everyday use. Αν ειναι SSD , γιατι αν μιλαμε για μηχανικο...δεν , πλεον. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από mphxths 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Για αποθήκευση μια χαρά είναι οι μηχανικοί μιας και οι ssd έχουν την τάση να πεθαίνουν χωρίς σημάδια ευτυχώς μετά από πολύ καιρό.
jgeorgiou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε Για αποθήκευση μια χαρά είναι οι μηχανικοί μιας και οι ssd έχουν την τάση να πεθαίνουν χωρίς σημάδια ευτυχώς μετά από πολύ καιρό. Παρακολουθείς την υγεία που και που. Αν τηρείς 2-3 βασικούς κανόνες (όχι άσκοπες εγγραφές) τότε ένας σημερινής τεχνολογίας ssd θα κρατήσει 10 χρόνια κατα μ.ο. (οι φθηνιάρηδες λίγο ποιο κάτω και καλοί λίγο περισσότερο.
mphxths Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε Για αποθήκευση μια χαρά είναι οι μηχανικοί μιας και οι ssd έχουν την τάση να πεθαίνουν χωρίς σημάδια ευτυχώς μετά από πολύ καιρό. Μια χαρα ειναι , αλλα αν μιλαμε για μεγαλο ογκο δεδομενων , οι ταχυτητες ειναι λιγο..της υπομονης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα