Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ειμαι ιδιοκτητης ενος διαμερισματος και θα ηθελα στο πισω μπαλκονι που δειχνει σε αυλη, να αλλαξω τα κιγκλιδωματα για λογους ασφαλειας. Η πολυκατοικια ειναι παλια, εχουν σαπισει και κουνιουνται. Αν τους ριξεις 2-3 δυνατες κλοτσιες ειναι δεδομενο οτι θα πεσουν κατω αφου ηδη κουνιουνται πολυ επικινδυνα. Το μπαλκονι ειναι ενιαιο με του γειτονα, το οποιο το διαχωριζει ενα μεγαλο σαγρε τζαμι με αλουμινιο, οποτε προκειται να κοπουν και να αντικατασταθουν μονο στο δικο μου μερος.

Δεδομενου οτι θα βαλω παρομοια καγκελα και ιδιο χρωμα (λευκο), ηθελα να ρωτησω τα εξης, εφοσον και εαν γνωριζετε:

- Χρειαζεται ειδικη αδεια μικρης κλιμακας;

- Χρειαζεται αδεια/ενημερωση επειτα απο γενικης συνελευσης;

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας. Αν υπάρχει διαμέρισμα(τα) από κάτω σου θα πρέπει να ενημερώσεις τον ιδιοκτήτη να μαζέψει την τέντα η αν εχει καμιά μπουγάδα εκείνη την ώρα γιατί με τον τροχό και την ηλεκτροκολληση μπορεί να γίνει καμιά ζημιά.

Κάλο θα ειναι να ενημερώσεις και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και να κάνεις έναν έλεγχο για την ασφάλεια γιατί αυτή η δουλειά όπως και να έχει και λερώνει (κόψιμο με τροχό) άλλα και πετάγονται σπίθες με την ηλ/ση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...