Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράξενα χαριτωμένο θέμα.  Μου αρέσει.

Δυστυχώς υπάρχουν κάποια τραγούδια που ναι μεν μπορεί να είναι ωραία ΑΛΛΑ να τα έχουμε ακούσει τόσες φορές που να μην τα αντέχουμε πια!

Κάποια που μου έρχονται αμέσως στο μυαλό είναι:

Scorpions - Holiday

Steppenwolf - Born to be wild

Επίσης συμφωνώ και με τα άλλα μέλη και τις επιλογές τους παραπάνω, όπως επίσης και με τα σχόλια για τις λίστες κάποιων ραδιοφωνικών σταθμών και φυσικά τα διάφορα ροκάδικα.  Τι στο καλό πια?  Μάλλον αυτά ξέρουν αυτά εμπιστεύονται?😄

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σορρυ φιλε αλλα δεν βρηκα θεμα με ''τα καλυτερα ΡΟΚ τραγουδια'' και βαζω εδω τα καλυτερα 5 με την δικη μου σειρα.

Δεν θα πω πως δεν τα αντεχω, αντιθετος οσο τα ακουω με τρελαινουν περισσοτερο!

5. Rainbow - Gates of Babylon
4. Styx - Suite Madam Blue
3. Deep Purple - Child In Time
2. Led Zeppelin - Stairway To Heaven
1. Led Zeppelin - Achilles Last Stand

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/3/2022 στις 8:23 ΜΜ, fearless είπε

Rainbow - Gates of Babylon

Rainbow - Stargazer 

Απορω πως εγινε αυτο! Μεγα λαθος.

Αν μπορει καποιος να διορθώσει και να διαγραψει το παρον μηνυμα. 

Επεξ/σία από fearless
Δημοσ.

Χαχα, πάντως είναι το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που πραγματεύεται το παρόν νήμα.

Και για να είμαστε εντός θέματος, απορώ πώς ξέχασα το Don't Cry από Guns N' Roses.

Δημοσ.

κάποτε εξερχόμενοι από ακόμα ένα rockwave στην μαλακασα

ένας ταρίφας μεταλλάς (ναι υπάρχουν και αυτοί) είπε την ιστορική ατάκα:

" όταν θα φτάσουμε 70+ χρονών, το μόνο που θα μπορούμε να ακούσουμε είναι bach και cannibal corpse "

• Thanks 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι αλλο smoke on the water... οχι αλλο κοντο παντελονακι της γερουσιας acdc...οxι αλλη γερουσια αλλα scorpions.... και φυσικα με τιποτα δεν μπορω να ακουσω τα σκαθαρια να δουλευουν σαν σκυλια...🤪

Επεξ/σία από ariadnimusiclover
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αντιστρέφω την ερώτηση: Καμμένα τραγούδια που έχουμε σιχαθεί εδώ και πολλά χρόνια και ξαφνικά μετά από μια στιγμή έντονης διαφώτισης αποφασίσαμε να ακούμε στο 10 κάθε φορά που τα πετυχαίνουμε και ας τα βάζει ο Red/Rock 8 φορές την ημέρα. Μην ντρέπεστε, πείτε ελεύθερα

Kiss - I was made for loving you  - highlight να τραγουδάς στο τέλος με χοντρή gore φωνή "I was made - You were made - I can't get enough"

Alice Cooper - Poison - super καβ***ρικο και άσε τον Barry White να βογγάει

Chicago - Stay the night - η γυναίκα φίλε θέλει κυνήγι είχα διαβάσει κάπου την ατάκα για το φοβερό video κλιπ

Wham - Careless whisper - ok όχι rock αλλά τα σπάει. δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί αρέσει και στους Machine Head

Philip Bailey, Phil Collins - Easy Lover - δώστε βάση στη σολάρα του Stuermer

Πάντως κανένα από τα καμμένα των Scorps δεν μπαίνει σε αυτή τη δικιά μου λίστα.

Τώρα λίστα με καμμένα τραγούδια που ακόμα να βαρεθώ αν και τα ακούω από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου

Phil Collins - In the air

Lynyrd Skynard - Free bird

Eagles - Hotel California

Dire Straights - Sultans of swing

Για το σοβαρό τώρα της υπόθεσης, τα περισσότερα από τα καμμένα hitaκια που δεν αντέχουμε άλλο, είναι αντικειμενικά καλά τραγούδια και κάποια κουβαλάν και μια βαριά ιστορία (π.χ. το smells like teen spirit ξανασύστησε το hard rock σε μια γενιά, το poison έδωσε στον A.C. αυτά που του χρώσταγε το σύμπαν μετά από 30 χρόνια καριέρας, το wind of change ήταν για την επανένωση της Γερμανίας (και όχι μόνο) κτλ.) Κάντε μια αποχή από αυτά και δώστε τους 20 χρόνια μετά μια δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε

Δημοσ.
Στις 12/10/2022 στις 9:59 ΜΜ, lordvec είπε

Για το σοβαρό τώρα της υπόθεσης, τα περισσότερα από τα καμμένα hitaκια που δεν αντέχουμε άλλο, είναι αντικειμενικά καλά τραγούδια και κάποια κουβαλάν και μια βαριά ιστορία (π.χ. το smells like teen spirit ξανασύστησε το hard rock σε μια γενιά, το poison έδωσε στον A.C. αυτά που του χρώσταγε το σύμπαν μετά από 30 χρόνια καριέρας, το wind of change ήταν για την επανένωση της Γερμανίας (και όχι μόνο) κτλ.) Κάντε μια αποχή από αυτά και δώστε τους 20 χρόνια μετά μια δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρετε

Δεν είναι απλά καλά τραγούδια,είναι από τα κορυφαία στην ιστορία του hard rock, rock,pop.

Τέτοια τραγούδια δεν ξαναβγαίνουν άλλο,και ούτε χρειάζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...