life is music Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω δύο τηλεόρασης 32 intses full hd ....Smart ...Έχετε να μου προτείνετε κάποιες μέχρι τα 220 ευρώ ?
life is music Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, JDROGAS είπε Εκαστη 220 η και οι δυο μαζι; Βασικά και μια να πάρω τώρα δεν με πειράζει αρκεί να είναι μέσα στο budjet που έχω τα 230 ευρώ !!!
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Hitachi 32HAE4250 Philips 32PFS5823 Toshiba 32LA2063DG Philips 32PFS6855 Ριχνε μια ματια και στο "crazy sundays" του e-shop που βγαινει καθε Κυριακη. Ειχε μια προσφορα τωρα σε μια Samsung αλλα τη βλεπω εξαντλημενη. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
life is music Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Hitachi 32HAE4250 Philips 32PFS5823 Toshiba 32LA2063DG Philips 32PFS6855 Ριχνε μια ματια και στο "crazy sundays" του e-shop που βγαινει καθε Κυριακη. Ειχε μια προσφορα τωρα σε μια Samsung αλλα τη βλεπω εξαντλημενη. Αν ανέβω κάνα 15 τι βρίσκω τπτ της προκοπής ?
life is music Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Δυσκολο το βλεπω......τι ζητας περιπου; Να εχει καλή εικόνα γιατί την θέλω για το δωμάτιο της μάνας μου για να βλέπει τηλεόραση ....δεν είναι απαιτητικός χρήστης εξ άλλου
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο αυτα που διαβασα και εψαξα δες την LG Νομιζω οτι αξιζει να ανεβεις λιγο ακομα. Ειναι full hd,smart,wifi κλπ ειναι Direct LED και εχει και HDR Νομιζω πολυ καλη επιλογη. Απλα ψαχνεις λαθος εποχη για αγορα προιοντων τεχνολογιας γενικοτερα,μετα το πρωτο lockdown εχει γινει χαμος στην αγορα. Αυτη δηλαδη που τη βλεπεις σημερα να ξεκιναει απο 267 ευρω ειχε βγει και 210 ευρω. Δες εδω και μια ελληνικη παρουσιαση. LG 32LK6200 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS 1
life is music Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, JDROGAS είπε Απο αυτα που διαβασα και εψαξα δες την LG Νομιζω οτι αξιζει να ανεβεις λιγο ακομα. Ειναι full hd,smart,wifi κλπ ειναι Direct LED και εχει και HDR Νομιζω πολυ καλη επιλογη. Απλα ψαχνεις λαθος εποχη για αγορα προιοντων τεχνολογιας γενικοτερα,μετα το πρωτο lockdown εχει γινει χαμος στην αγορα. Αυτη δηλαδη που τη βλεπεις σημερα να ξεκιναει απο 267 ευρω ειχε βγει και 210 ευρω. Δες εδω και μια ελληνικη παρουσιαση. LG 32LK6200 Το hdr σε τι χρησιμεύει ?
2koykoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα επειδή και γω είμαι σε αναζήτηση τβ δωματίου σμαρτ είδα και αυτή : https://www.skroutz.gr/s/22791774/Samsung-UE32T4302-Smart-HD-Ready-32.html την έχει δει κάποιος;
JDROGAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δεν γνωριζω τη συγκεκριμενη αλλα απο πλευρας χαρακτηριστικων δεν ειναι και τοσο καλη. Ειναι hd ready το θεωρω αδιανοητο στις μερες μας να μην ειναι full hd οταν εχει ηδη βγει 8Κ. Ειναι Εdge led και οχι direct led. Eπισης βλεπω οτι ειναι 3 ετων μοντελο σιγουρα. Νομιζω ειναι καλο να ριξεις μια ματια (εαν σε παιρνει οικονομικα) και σε android tv. Ειναι σαν να εχεις ενα tv box γρηγορα ευκολα πλοηγεισαι,βλεπεις netflix.cosmote,youtube κλπ. Παντως εαν θελεις την αποψη μου επειδη κι εγω εχω 2 samsung και ετυχε να δω μερικες sony στον Κωτσοβολο πριν κανα χρονο,νομιζω οι sony εχουν ξεφυγει απο θεμα εικονας στα δικα μου ματια. Μου εκαναν φοβερη εντυπωση σε σχεση με samsung,lg που ειδα διπλα διπλα. Βεβαια ειναι τσουχτερες!
2koykoy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, JDROGAS είπε Δεν γνωριζω τη συγκεκριμενη αλλα απο πλευρας χαρακτηριστικων δεν ειναι και τοσο καλη. Ειναι hd ready το θεωρω αδιανοητο στις μερες μας να μην ειναι full hd οταν εχει ηδη βγει 8Κ. Ειναι Εdge led και οχι direct led. Eπισης βλεπω οτι ειναι 3 ετων μοντελο σιγουρα. Νομιζω ειναι καλο να ριξεις μια ματια (εαν σε παιρνει οικονομικα) και σε android tv. Ειναι σαν να εχεις ενα tv box γρηγορα ευκολα πλοηγεισαι,βλεπεις netflix.cosmote,youtube κλπ. Παντως εαν θελεις την αποψη μου επειδη κι εγω εχω 2 samsung και ετυχε να δω μερικες sony στον Κωτσοβολο πριν κανα χρονο,νομιζω οι sony εχουν ξεφυγει απο θεμα εικονας στα δικα μου ματια. Μου εκαναν φοβερη εντυπωση σε σχεση με samsung,lg που ειδα διπλα διπλα. Βεβαια ειναι τσουχτερες! Στις κριτικές σκρουτζ είναι πρώτο,όπως και δείχνει μοντέλο 2020. Το HD READY σε αυτες τις ίντσες φαίνεται; Η χρήση που θα κάνω είναι σύνδεση με vodafone tv & netflix.
JDROGAS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μα ο αλλος στην αξιολογηση λεει την εχει 3 χρονια ηδη........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα