ServerStationF1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Έχω ένα modem/router της cosmote εχω τραβήξει καλώδιο ethernet περίπου 20 μέτρα και πάνω του έχω συνδέσει ένα router tp-link το οποίο μοιράζει Ίντερνετ στον κάτω όροφο ενώ οι ρυθμίσεις έγιναν όλες εντάξει και είχε Ίντερνετ, ξαφνικά μετά από κάποιες ημέρες άρχισε να μην έχει internet το tp-link(δίκτυο είχε) άλλαξα router έστρωσε αλλά και παλι άρχισε μετά από κάποιες ημέρες να μην παίρνει Internet. Κουφό όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ξέρει κανείς ή είχε παρόμοια εμπειρία ;
chios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Χωρίς να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει που να ξέρουμε; Ανέβασε και κανένα screenshot από τις ρυθμίσεις.
ServerStationF1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 9:15 ΜΜ, chios είπε Χωρίς να μας πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει που να ξέρουμε; Ανέβασε και κανένα screenshot από τις ρυθμίσεις. Φίλε μου κανονικά το modem/router έχει την διεύθυνση 192.168.1.1 και στο Router έχω βάλει 192.168.1.250 δουλεύει για 2 με 3 ημέρες μετά πάλι το χάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν είχε θέμα το καλώδιο ή η επιτοίχια μπρίζα του ethernet λογικά δεν θα έπαιζε καθόλου έτσι ; Εδώ μπορεί να παίξει για κάποιες ημέρες μετά πάλι το χάνει και έχει γίνει αλλαγή στο Router αλλά πάλι τα ίδια. Πρώτη φορά το συναντάω αυτό.
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στο δεύτερο έχεις κλείσει dhcp;; όταν λες ρουτερ μοντέλο δεν έχει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα