chriskourou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, Επειδή έχω τιλτάρει ψάχνοντας πως θα αφαιρεθεί το apple id από ένα τηλέφωνο που πούλησα σε ένα φίλο, ώστε να βάλει το δικό του και να συνεχίσω εγώ να έχω το δικό μου στο νέο μου τηλέφωνο, μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει τα βήματα ένα ένα γιατί προς το παρόν δεν μπορούμε να το κάνουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ευχαριστώ!!! 1
CheOnWeb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Πού έχετε κολλήσει; https://support.apple.com/en-us/HT201351
coolnetgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 If the previous owner isn't present, contact them and ask them to remove the device from their account: Sign in to iCloud.com with their Apple ID. Go to Find My iPhone. Click All Devices at the top of the screen. Select the device that you want to remove from iCloud. Click Erase [device]. Select Next until the device is erased. Click Remove from Account. After the previous owner removes the device from their account, turn off the device and then turn it back on to begin the setup process. 1
koutsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, chriskourou είπε Καλησπέρα, Επειδή έχω τιλτάρει ψάχνοντας πως θα αφαιρεθεί το apple id από ένα τηλέφωνο που πούλησα σε ένα φίλο, ώστε να βάλει το δικό του και να συνεχίσω εγώ να έχω το δικό μου στο νέο μου τηλέφωνο, μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει τα βήματα ένα ένα γιατί προς το παρόν δεν μπορούμε να το κάνουμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ευχαριστώ!!! Δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν του το δώσεις;;
chriskourou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, koutsis είπε Δεν έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν του το δώσεις;; Επειδή είναι φίλος, απλά έσβησα ό,τι είχα. Όταν πήγα να αφαιρέσω το apple id μου, μου έγραφε πως για να αφαιρέσω το apple id πρέπει πρώτα να καταχωρήσω νέο mail κτλ, οπότε μόλις του το έδωσα του είπα "κάνε αυτό". Θα του πω να δοκιμάσει σήμερα τα παραπάνω και ελπίζω να γίνει.
koutsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, chriskourou είπε Επειδή είναι φίλος, απλά έσβησα ό,τι είχα. Όταν πήγα να αφαιρέσω το apple id μου, μου έγραφε πως για να αφαιρέσω το apple id πρέπει πρώτα να καταχωρήσω νέο mail κτλ, οπότε μόλις του το έδωσα του είπα "κάνε αυτό". Θα του πω να δοκιμάσει σήμερα τα παραπάνω και ελπίζω να γίνει. Πριν αποχωρηστουμε οποιαδήποτε τηλέφωνο πάντα κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για να σβήσουν τα πάντα από το τηλέφωνο, μαζί με όλους τους λογαριασμούς μας και το κλείδωμα της συσκευής φυσικά. Αν πας τώρα να του κάνεις επαναφορά θα σου ζητήσει το Apple Id σου. Κάνε αυτό...
chriskourou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, koutsis είπε Πριν αποχωρηστουμε οποιαδήποτε τηλέφωνο πάντα κάνουμε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για να σβήσουν τα πάντα από το τηλέφωνο, μαζί με όλους τους λογαριασμούς μας και το κλείδωμα της συσκευής φυσικά. Αν πας τώρα να του κάνεις επαναφορά θα σου ζητήσει το Apple Id σου. Κάνε αυτό... Αν κάνουμε αυτό θα φύγουν και apple id και τα πάντα;
koutsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, chriskourou είπε Αν κάνουμε αυτό θα φύγουν και apple id και τα πάντα; Ναι, πήγαινε: ρυθμίσεις / γενικα/ επαναφορά / περιεχόμενο και ρυθμίσεις 1
chriskourou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Ναι, πήγαινε: ρυθμίσεις / γενικα/ επαναφορά / περιεχόμενο και ρυθμίσεις Για να δούμε. Θα το κάνω σε λίγες ώρες, ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα