kostasgpa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Οκ... ελπίζω μόνο να μην είναι καλύτερος πρόεδρος ένας με άνοια σε σχέση με τον προηγούμενό του, εκεί θα πέσει πολύ γελοίο... Σίγουρα θα είναι, ο άλλος ήταν τέρμα βλάξ, δεν αντιλέγω σε αυτό. Ακόμα και ένα γαιδούρι από φάρμα να βάλουμε για Πρόεδρο, καλύτερα θα τα πάει από τον Τραμπ. 3
DAEMON2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά τι έκανε μήνυση ή αγωγή γιατί είναι διαφορετικά πράγματα. Επίσης ενας Πρόεδρος με άνοια -εφόσον ισχύει σαφώς είναι χειρότερο απο έναν κακό Πρόεδρο και πραγματικά δεν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει θέμα συζήτησης.
makis269 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μια μάντρα θα της κάνει της αμερικας . 1
Frago21ps Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Τελικα οποιος παει να περασει Αpple τρωει ban,τυχαιο? 1
AtiX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Frago21ps είπε Τελικα οποιος παει να περασει Αpple τρωει ban,τυχαιο? Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα?
Frago21ps Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Huawei μολις εκατσε 1 3μηνο πρωτη εγινε το ιδιο,τωρα xiaomi το ιδιο,δες πωλησεις αμερικης
AtiX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Frago21ps είπε Huawei μολις εκατσε 1 3μηνο πρωτη εγινε το ιδιο,τωρα xiaomi το ιδιο,δες πωλησεις αμερικης Ναι κάθονται και μετράνε τρίμηνα, βλέπουν ότι χάνουν την θέση, παίρνουν τον λογιστή, τους λέει ότι τα έσοδα είναι στον θεό, μετά παίρνουν τηλέφωνο τον πρόεδρο, του λένε ότι θα είναι στη τέταρτη θέση, ο πρόεδρος τα νευριάζει γιατί μια αμερικανική εταιρία δεν είναι πρώτη, βάζει τους υπουργούς του να δουλέψουν γιατί κάθονται, βγάζουν κυβερνητικές αποφάσεις το ίδιο βράδυ και το πρωί με την ομελέτα και το μπέικον την στέλνουν φαξ στην εταιρία... ΥΓ: για πες μου για τις πωλήσεις κινητών Αμερικής... ρωτάω γιατί τα κινητά της xiaomi δεν εισάγονται καν εκεί... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από AtiX 1 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Frago21ps είπε Huawei μολις εκατσε 1 3μηνο πρωτη εγινε το ιδιο,τωρα xiaomi το ιδιο,δες πωλησεις αμερικης Ρε παιδιά ειλικρινά κάποιοι ζείτε σε σπηλιές, δεν εξηγείται αλλιώς. Όλος ο πλανήτης αυτή τη στιγμή ασχολείται με τι θα κάνουμε με την Κίνα και εσείς μιλάτε για πρωτιές στις πωλήσεις. Εδώ βγήκε ο Κινέζος πρόεδρος του γνωστού κόμματος δημόσια και εμμέσως πλην σαφώς απειλούσε με πόλεμο εναντίον όλων (Αμερικανών, Ιαπώνων, νοτιοκορεατων, Ινδών κτλ). 2
koutsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Frago21ps είπε Τελικα οποιος παει να περασει Αpple τρωει ban,τυχαιο? Ε ναι, γιατί οποίος δεν θα πάρει Huawei επειδή θέλει Google services θα πάει σε iphone στα 900€ και θα αποφασίσει να αλλάξει ολόκληρο το οικοσυστημά του, δεν θα πάει σε κάποιο άλλο android ας πουμε. Οι εταιρίες που ωφελουνται είναι πολύ περισσότερο οι άλλοι android κατασκευαστες (samsung, one plus, realme κτλ.) και ελάχιστα η Apple. Αν κάποιος ήθελε να πάει από android σε ios θα το είχε κάνει, δεν θα περίμενε το ban της Huawei! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από koutsis 2
Doubt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 11:48 ΜΜ, DAEMON2013 είπε Τελικά τι έκανε μήνυση ή αγωγή γιατί είναι διαφορετικά πράγματα. Επίσης ενας Πρόεδρος με άνοια -εφόσον ισχύει σαφώς είναι χειρότερο απο έναν κακό Πρόεδρο και πραγματικά δεν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει θέμα συζήτησης. Αγωγή, το μπέρδεμα είναι σύνηθες, ειδικά στο ινσόμνια. Ο "κακός" δεν είναι απλά κακός, αλλά ψυχοπαθής. Σύγκριση με άτομο με πιθανή άνοια είναι θέμα ειδικών και δεν μπαίνει στη ζυγαριά. Όμως, η "άνοια" μένει να αποδειχθεί. Η ψυχοπάθεια του πρώην είναι καταφανής κι αιματοβαμμένη. Αυτά..
DAEMON2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αγωγή, το μπέρδεμα είναι σύνηθες, ειδικά στο ινσόμνια. Ο "κακός" δεν είναι απλά κακός, αλλά ψυχοπαθής. Σύγκριση με άτομο με πιθανή άνοια είναι θέμα ειδικών και δεν μπαίνει στη ζυγαριά. Όμως, η "άνοια" μένει να αποδειχθεί. Η ψυχοπάθεια του πρώην είναι καταφανής κι αιματοβαμμένη. Αυτά.. να το έχω διαπιστώσει και εγώ αυτό στο insomnia, γι΄αυτό διερωτήθηκα με αυτόν τον τρόπο. Προφανώς μπερδεύονται με το Lawsuit και νομίζουν ότι σημαίνει μήνυση. Τέλος πάντων. Όσο αφορά τον Τράμπ διαφωνώ. Δεν είναι ψυχοπαθής. Είναι ένας κυκλοθυμικός, κακομαθημένος - απαίδευτος-ανάγωγος- αρχομανής παρτάκιας. Για τον Μπαιντεν έγραψα εφόσον ισχύει (και προφανώς και μένει ν αποδειχθεί απο τους ειδικούς) αλλά νομίζω είναι εμφανές ότι ο άνθρωπος πάσχει- τουλάχιστον όπως αναγνωρίζω την άνοια ως πάθηση/κατάσταση που την έχουν αντιμετωπίσει κοντινά μου πρόσωπα - και δεν θα έπρεπε εξαρχής να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία.
Doubt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, DAEMON2013 είπε να το έχω διαπιστώσει και εγώ αυτό στο insomnia, γι΄αυτό διερωτήθηκα με αυτόν τον τρόπο. Προφανώς μπερδεύονται με το Lawsuit και νομίζουν ότι σημαίνει μήνυση. Διευκολύνει ίσως και το μονολεκτικό, "μήνυση" "μήνυσε", για την αγωγή δεν είναι τόσο απλό. Για το άλλο θέμα, απλά διαφωνούμε και θα διαφωνούμε. No problem. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα