Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Όποιος έχει να κάνει καμιά πρόταση, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. εκτός από homeland, lost, breaking bad, blacklist που τα χω δει.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 +1 είσαι και εσύ από τους "απαιτητικούς" στις TV Series.
JDROGAS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, whoose είπε Όποιος έχει να κάνει καμιά πρόταση, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. εκτός από homeland, lost, breaking bad, blacklist που τα χω δει. Εαν μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος. Το The Catch ας πουμε ειναι εντελως διαφορετικο απο το House of Cards. Eαν σου αρεσε το The catch αντιστοιχο κλασσεις ανωτερο με μια ομαδα που κανουν κομπινες ειναι το Hustle Πολυ καλο και το The Killing Βλεπω FBI αστυνομικα κλπ.Αμερικανικα η Βρεττανικα σου αρεσουν; Ευρωπαικα; Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JDROGAS είπε Εαν μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος. Το The Catch ας πουμε ειναι εντελως διαφορετικο απο το House of Cards. Eαν σου αρεσε το The catch αντιστοιχο κλασσεις ανωτερο με μια ομαδα που κανουν κομπινες ειναι το Hustle Πολυ καλο και το The Killing Βλεπω FBI αστυνομικα κλπ.Αμερικανικα η Βρεττανικα σου αρεσουν; Ευρωπαικα; με το the catch μου αρεσε η υποθεση οπως την διαβασα και το προσθεσα στη συλλογη + oti exei 7.2 στο idbm τα παντα μου αρεσουν και μπορω να δω, αλλα κυριως αμερικανικα περισσοτερο. νιωθω δλδ οτι τα εχω δει ολα και δεν εχω τι να δω line of duty το χω δει πχ, 24 επισης, το person of interest καλο ακουγεται αρκει να μην ειναι scifi που εκει αηδιαζω, οπως αηδιασα με το lost πχ 😛 thnx ολους σας παντως. κατι σαν το berlin station δεν υπαρχει,? το θεωρω top και παθιαστηκα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εαν σου αρεσουν αστυνομικα γενικοτερα οι Αγγλοι ειναι στο ειδος τους. Δεν εχουνε σε καμια περιπτωση τη δραση που εχουν τα αμερικανικα (ψευτοπιστολιδια,κυνηγητα με αυτοκινητα και τετοια) Μπορεις να δεις DCI BANKS WALLANDER UNFORGOTTEN ENDEAVOUR INSPECTOR GEORGE GENTLY BODYGUARD THE CAPTURE GANGS OF LONDON THE MISSING Εβαλα μερικα η λιστα ειναι ατελειωτη. Εβαλα κι αλλα.....😁 17 λεπτά πριν, whoose είπε με το the catch μου αρεσε η υποθεση οπως την διαβασα και το προσθεσα στη συλλογη + oti exei 7.2 στο idbm τα παντα μου αρεσουν και μπορω να δω, αλλα κυριως αμερικανικα περισσοτερο. νιωθω δλδ οτι τα εχω δει ολα και δεν εχω τι να δω line of duty το χω δει πχ, 24 επισης, το person of interest καλο ακουγεται αρκει να μην ειναι scifi που εκει αηδιαζω, οπως αηδιασα με το lost πχ 😛 thnx ολους σας παντως. κατι σαν το berlin station δεν υπαρχει,? το θεωρω top και παθιαστηκα Δες το Capture και το Bodyguard Kαι το Crossing Lines Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) To καλυτερο ξεχασα! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
SergioX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ καλή μίνι αγγλική σειρά 4 επεισοδίων είναι και το Roadkill
KilliK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 The Prisoner (1967) 7 ώρες πριν, SergioX είπε Πολύ καλή μίνι αγγλική σειρά 4 επεισοδίων είναι και το Roadkill καααιιιιι μολις βρηκαμε τον G-Man μας για το κινηματογραφικο Half-Life 1
JDROGAS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Banshee Με ευχαριστείς αργότερα Ποιο απ'ολα;
Phoenix7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Ποιο απ'ολα; https://m.imdb.com/title/tt2017109/ Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Phoenix7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα