Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δόξα και τιμή στο vlc.

Αν και τώρα τελευταία το έχω γυρίσει σε PotPlayer, το θεματάκι με τους υπότιτλους στο μαύρο πλαίσιο ποτέ δεν κατάφεραν να το φτιάξουν.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

κάθε μου φορμάτ απο 2003 και μετά

download gpu drivers

download Firefox

download VLC

έτοιμος, τα άλλα μπορούν να περιμένουν

Σωστος , μια απ'τα ιδια.

Οχι 20 χρονων , 200 να γινει γιατι τ'αξιζει.............οταν οι αλλοι πηγαιναν αυτος γυρνουσε , δεν θυμαμαι ποτε να μη μου επαιξε καποιο αρχειο ακομη και χαλασμενο να ηταν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

κάθε μου φορμάτ απο 2003 και μετά

download gpu drivers

download Firefox

download VLC

έτοιμος, τα άλλα μπορούν να περιμένουν

Εγκρινω κι επαυξανω με τα "απαραιτητα" προσθετοντας και τα  7zip . Sumatra.PDF  εξ ισου open source και λιτα κι απεριττα.....must have

Επεξ/σία από 1600
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DisasterMaster είπε

. VLC player και Winamp. Κορυφαίες, αξιόπιστες, βολικές... Άντε χρόνια της πολλά 😄🥳

Winamp... seriously?

Δοκιμασε το foobar2000

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DisasterMaster είπε

Γενικά από παλιά με το πρώτο PC στο σπίτι, είναι κτ εφαρμογές που απλά μεταφέρονται 20 χρόνια τώρα σε νέα pc ή λαπτοπ χωρίς σκέψη και δεν κοιτάω για άλλες γιατί απλά εμπιστεύομαι. VLC player και Winamp. Κορυφαίες, αξιόπιστες, βολικές... Άντε χρόνια της πολλά 😄🥳

19 λεπτά πριν, Bspus είπε

Winamp... seriously?

Δοκιμασε το foobar2000

Ή το AIMP. Μοιάζει αρκετά με το WinAmp.

Επεξ/σία από nan78
Δημοσ.

Έχω διάφορα βίντεο τα οποία δεν παίζουν με Windows media player, οταν παω να τα τρεξω με το video Lan παίζουν όλα. Αυτός ο player υποστηρίζει τα περισσότερα format. 

Δημοσ.

Τα πραγματα έχουν ως εξής...σε κάθε εγκατάσταση Windows που κάνω είναι το τρίτο πρόγραμμα που εγκαθιστώ...χρόνια- πολλά -χρόνια τώρα...

Μπράβο τους για τη συνέχεια...

Δημοσ.

Αν και δεν είναι η πρώτη μου επιλογή ούτε σε Windows ούτε σε Linux, τους αξίζουν συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Δημοσ.

Αδιακρίτως του ίσως παρωχημένου του GUI, το VLC εξακολουθεί και είναι ο κορυφαίος player για κάθε πλατφόρμα.

Αυτό, μαζί με επίσης πανίσχυρα και καθαρού πυρήνα εργαλεία  7-zip και libre office, αποτελούν εκ των ουκ άνευ κάθε υπολογιστή.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε κάθε έναν που συμβάλει στην ανάπτυξη και στην σταθερότητα τέτοιων εργαλείων που το μόνο που ζητούν, για όποιον δύναται, είναι ένα μικρό donation.

Δημοσ.

η καλυτερη διαφημιση που εγινε ποτε στον VLC

4 ώρες πριν, orgixmh είπε

Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα με τον VLC είναι το logo του και το άσχημο gui του αλλά δεν βαριέσαι, παίζει τα πάντα και πάντα και μάλιστα με ενσωματωμένα codecs.

❤️  VLC ❤️ 

http://www.bmmguru.in/vlc-player-traffic-cone-logo-story-makes-pretty-drunk/

tldr.

οι φοιτητες της σχολης που φτιαχνανε το VideoLan project (o VLC ηταν τοτε απλα ο client του, VideoLan Client, αργοτερα εγινε video player), επιστρεψανε μετα απο μια νυχτερινη εξοδο μεθυσμενοι και εχοντας φερει μαζι τους ενα κωνο κυκλοφοριας που βρηκαν στον δρομο. απο τοτε ξεκινησανε μια συλλογη με κωνους, και οταν ολοκληρωσανε το προγραμμα, βαλανε τον κωνο ως το λογοτυπο του για να τιμησουν την σχολη τους.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει ένα κακό όμως, εκτός και αν δεν το έχω ανακαλύψει εγώ, δεν έχει 24p auto frame rate switching όπως έχει το kodi και ο player του plex.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...