Dreamstorm Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δόξα και τιμή στο vlc. Αν και τώρα τελευταία το έχω γυρίσει σε PotPlayer, το θεματάκι με τους υπότιτλους στο μαύρο πλαίσιο ποτέ δεν κατάφεραν να το φτιάξουν.
triplex1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε κάθε μου φορμάτ απο 2003 και μετά download gpu drivers download Firefox download VLC έτοιμος, τα άλλα μπορούν να περιμένουν Σωστος , μια απ'τα ιδια. Οχι 20 χρονων , 200 να γινει γιατι τ'αξιζει.............οταν οι αλλοι πηγαιναν αυτος γυρνουσε , δεν θυμαμαι ποτε να μη μου επαιξε καποιο αρχειο ακομη και χαλασμενο να ηταν. 1
1600 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε κάθε μου φορμάτ απο 2003 και μετά download gpu drivers download Firefox download VLC έτοιμος, τα άλλα μπορούν να περιμένουν Εγκρινω κι επαυξανω με τα "απαραιτητα" προσθετοντας και τα 7zip . Sumatra.PDF εξ ισου open source και λιτα κι απεριττα.....must have Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από 1600 3
Bspus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, DisasterMaster είπε . VLC player και Winamp. Κορυφαίες, αξιόπιστες, βολικές... Άντε χρόνια της πολλά 😄🥳 Winamp... seriously? Δοκιμασε το foobar2000 3
bilspa Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 μεγαλωσαμε με winamp κ μετα vlc κ στα κινητα mx player .....ελβετικος σουγιας τα παιζει ολα μπραβο στο team 3
nan78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DisasterMaster είπε Γενικά από παλιά με το πρώτο PC στο σπίτι, είναι κτ εφαρμογές που απλά μεταφέρονται 20 χρόνια τώρα σε νέα pc ή λαπτοπ χωρίς σκέψη και δεν κοιτάω για άλλες γιατί απλά εμπιστεύομαι. VLC player και Winamp. Κορυφαίες, αξιόπιστες, βολικές... Άντε χρόνια της πολλά 😄🥳 19 λεπτά πριν, Bspus είπε Winamp... seriously? Δοκιμασε το foobar2000 Ή το AIMP. Μοιάζει αρκετά με το WinAmp. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από nan78
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Έχω διάφορα βίντεο τα οποία δεν παίζουν με Windows media player, οταν παω να τα τρεξω με το video Lan παίζουν όλα. Αυτός ο player υποστηρίζει τα περισσότερα format.
nefos78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Τα πραγματα έχουν ως εξής...σε κάθε εγκατάσταση Windows που κάνω είναι το τρίτο πρόγραμμα που εγκαθιστώ...χρόνια- πολλά -χρόνια τώρα... Μπράβο τους για τη συνέχεια...
jimmy213 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Αν και δεν είναι η πρώτη μου επιλογή ούτε σε Windows ούτε σε Linux, τους αξίζουν συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Αδιακρίτως του ίσως παρωχημένου του GUI, το VLC εξακολουθεί και είναι ο κορυφαίος player για κάθε πλατφόρμα. Αυτό, μαζί με επίσης πανίσχυρα και καθαρού πυρήνα εργαλεία 7-zip και libre office, αποτελούν εκ των ουκ άνευ κάθε υπολογιστή. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε κάθε έναν που συμβάλει στην ανάπτυξη και στην σταθερότητα τέτοιων εργαλείων που το μόνο που ζητούν, για όποιον δύναται, είναι ένα μικρό donation.
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 η καλυτερη διαφημιση που εγινε ποτε στον VLC 4 ώρες πριν, orgixmh είπε Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα με τον VLC είναι το logo του και το άσχημο gui του αλλά δεν βαριέσαι, παίζει τα πάντα και πάντα και μάλιστα με ενσωματωμένα codecs. ❤️ VLC ❤️ http://www.bmmguru.in/vlc-player-traffic-cone-logo-story-makes-pretty-drunk/ tldr. οι φοιτητες της σχολης που φτιαχνανε το VideoLan project (o VLC ηταν τοτε απλα ο client του, VideoLan Client, αργοτερα εγινε video player), επιστρεψανε μετα απο μια νυχτερινη εξοδο μεθυσμενοι και εχοντας φερει μαζι τους ενα κωνο κυκλοφοριας που βρηκαν στον δρομο. απο τοτε ξεκινησανε μια συλλογη με κωνους, και οταν ολοκληρωσανε το προγραμμα, βαλανε τον κωνο ως το λογοτυπο του για να τιμησουν την σχολη τους. 2
Jts Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Έχει ένα κακό όμως, εκτός και αν δεν το έχω ανακαλύψει εγώ, δεν έχει 24p auto frame rate switching όπως έχει το kodi και ο player του plex.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα