Berics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Χρήστης iphone 12 και θέλω να πάρω smartwatch. Χρειάζομαι λίγο βοήθεια , να πάω με κλειστά μάτια σε apple watch και το 6 η να πάω π.χ σε GT2 Pro για πολύ καλύτερη μπαταρία; Παρακαλώ τη βοήθειά σας - πρότασή σας!
carrypizza Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Τα gt δεν παίρνουν εφαρμογές είναι σαν smartbands σε στυλ ρολογιού αν θες να έχεις εφαρμογές και παραπάνω δυνατότητες πας σε Apple Watch , αν θες ένα ρολόι για ειδοποιήσεις και fitness tracking πάρε το huawei
txcellas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχει τεράστιο χασμα μεταξύ του τελευταίου apple watch και του Samsung galaxy watch 3 (του καλυτερου για κινητά Android) Θα έπαιρνα galaxy watch αν είχα iPhone.
vaxe16 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 ειμαι κατοχος xiaomi mi10 και ενδιαφερομαι για το gt2 pro huawei θα ειναι λειτουργησιμο σχετικα με το google servises η θα εχω θεμα?
Dinos1973 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 5:35 ΜΜ, Berics είπε Χρήστης iphone 12 και θέλω να πάρω smartwatch. Χρειάζομαι λίγο βοήθεια , να πάω με κλειστά μάτια σε apple watch και το 6 η να πάω π.χ σε GT2 Pro για πολύ καλύτερη μπαταρία; Παρακαλώ τη βοήθειά σας - πρότασή σας! Μονο AW 5 (εαν το βρεις σε κανενα skroutz) SE η 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα