Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΙ προτείνεται για 700€ pc build  και  amd  και intel. Το σύστημα θα κάνει gaming, photoshop ελαφρύ, προγραμματισμό,  έχω ήδη ένα  144hz  μόνιτορ 1ms 1080p και παίζω fortnite,warzone κυρίως. Fortnite  είναι ελαφρύ παιχνίδι και ξέρουμε πως θα παίξει  160fps 144hz που θέλω εγώ και  competitive settings warzone  θα βάλω 120frames και θα παίζω περίπου στα medium κάποια  high  ένα(αν μπορεί να πάει 85+ fps  με αυτό το  setting αλλιώς mediym)  και anti flashing  low Πάντως να έχει καλό επεξεργαστή και καλή μητρική

ΤΟ PC  ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ RAM ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΩΜΑΙ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. 😁

• Confused 1
Δημοσ.

Μέχρι το καλοκαίρι δεν θα έχει καμία σχέση το hardware και οι τιμές οπότε άκυρο το ποστ...

Αν θες νας "χαζολογήσεις"  τι συστήματα παίζουν στο budget σου κάνε μια βόλτα από εδώ

Τα παιχνίδια γενικά που σε ενδιαφέρουν δεν έχουν φοβερές απαιτήσεις, οπότε εν τάχυ μιλάμε για:i5/16gb/ + κάρτα στα 250/300ευρώ σε κανονικές τιμές (1660ti ή κάτι παραπάνω)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ggsssss είπε

Οι τιμές θα πέσουν πολύ το καλοκαίρι ; π.χ. amd 5 3600  στα 155 ευρώ

Μισό να ρωτήσω στο Μαντείο των Δελφών....

Μα τι ερωτήσεις κάνετε, πραγματικά μερικές φορές δεν κρατιέμαι να μην απαντήσω...

Με ποιά λογική ρωτάς κάτι τέτοιο; Ούτε η ίδια η AMD δε μπορεί να σου απαντήσει το ερώτημα σου. Το μόνο σίγουρο είναι οτι περιμένουμε νέα γενιά hardware οπότε οι ισορροπίες δεν θα είναι ίδιες.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί έχω παρατηρήσει μια πτώση στις τιμές το καλοκαίρι για αυτό το λέω και κάποιοι χρήστες  του amd 5 3600 λένε καλύτερα πάρτον στην τιμή τον 150-160 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...