ideanet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω router να υποστηρίζει VPN για VDSL 100αρα της NOVA-Forthnet γραμμή, θέλω ένα καλό αλλά δεν γνωρίζω πολλά από router, βρήκα αυτό σαν πρώτη ματιά,( Asus DSL-AC55U - Wireless AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Annex Modem Router ) εάν υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 150 ευρώ να μου προτείνει κάποιος ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 8 ώρες πριν, ideanet είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω router να υποστηρίζει VPN για VDSL 100αρα της NOVA-Forthnet γραμμή, θέλω ένα καλό αλλά δεν γνωρίζω πολλά από router, βρήκα αυτό σαν πρώτη ματιά,( Asus DSL-AC55U - Wireless AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Annex Modem Router ) εάν υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 150 ευρώ να μου προτείνει κάποιος ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/16177843/AVM-FRITZ-Box-7530.html Αυτο αν εχεις σχετικα μικρο σπιτι ειναι η καλύτερη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα