Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοι καλησπερα,

ειχα καιρο που πουλουσα το αυτοκινητο μου DELTA του 97' με υγραεριο για να παρω ενα αλλο γιατι ερχοταν νεο μελος στην οικογενεια, και αφου ηρθε το νεο μελος στην οικογενεια και τελικα πηρα ενα MONDEO 2003 αυτες τις μερες, τι να το κανω το παλιο? εχω βαλει τιμη στο 1000αρικο, εχω βαλει και ανταλλαγη με μηχανακι, δινω εναμησι αμαξι σε νταλλακτικα δωρο για να αποδευσμευτω ψυχολογικα εντελως απο αυτο :-D , με τι αλλο θα μπορουσα να το κανω ανταλλαγη? τι θα κανατε εσεις εαν ησασταν στην ιδια κατασταση?

το χιλιαρικο δεν με βιαζει, το αμαξι δεν επειγει να το δωσω, τι το κανω? τα τελη πληρωμενα ειναι, το αυτοκινητο λειτουργει σχεδον καννονικα, το ενα προβλημα ειναι οτι καιει λαδι και βαριεμαι να ανοιξω μοτερ να αλλαξω τσιμουχακια βαλβιδων και το δευτερο ειναι οτι θελει ενα βαρελακι ρελαντι

ξερω οτι ειναι λιγο ακυρο το ποστ, αλλα κουβεντα να κανουμε ))))))

Επεξ/σία από bezan
λαθος κειμενο
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ioannisto είπε

Τι αυτοκινητο ειναι το DELTA toy;;

σορρυ, του ηθελα να γραψω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bezan είπε

το χιλιαρικο δεν με βιαζει

Έτσι όπως το έγραψες φαίνεται να είσαι σίγουρος ότι το χιλιάρικο το πιάνει άνετα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έτσι όπως το έγραψες φαίνεται να είσαι σίγουρος ότι το χιλιάρικο το πιάνει άνετα.

το πιανει λιγο πολυ, σε καλη κατασταση ειναι σχετικα, δινω σχεδον  αλλο ενα δωρο σε ανταλλακτικα, ενα παληκαρι π μ ζητησε τις ζαντες εδινε 350 ευρω, αλλος ενας τα ελατηρια αμορτισερ πακετο δινει 400. το πιανει λιγο πολυ φιλε μου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bezan είπε

το πιανει λιγο πολυ, σε καλη κατασταση ειναι σχετικα, δινω σχεδον  αλλο ενα δωρο σε ανταλλακτικα, ενα παληκαρι π μ ζητησε τις ζαντες εδινε 350 ευρω, αλλος ενας τα ελατηρια αμορτισερ πακετο δινει 400. το πιανει λιγο πολυ φιλε μου

Εφόσον τα πιάνει τότε δεν βλέπω ποιο είναι το θέμα εδώ, δεν χρειάζεται ούτε να ανησυχείς τι θα το κάνεις, ούτε να μπλέξεις με ανταλλαγές.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bezan είπε

Μηπως τελικα σε συμφερει να το δωσεις για ανταλλακτικα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...