Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Ρε συ @Mpiftekis 5 σελίδες θέμα γράφονται τα ίδια και τα ίδια.

Εντελώς φιλικά αλλά το θέμα κοντεύει 2 μήνες και ακόμα δεν κατέληξες, δεν χρειάζεται να το σκαλίζεις τόσο :P

Εξάλλου αν κρίνουμε ότι μέχρι τώρα ήσουν με τον Q9550 και σου έβγαλε 13 ολόκληρα χρόνια, το πιο πιθανό ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά με αναβάθμιση cpu είτε βάλεις 10400 είτε 11400 για τουλάχιστον την επόμενη 5ετία που ρωτάς.

Βάλε τον 10400 με μια Β560 γύρω στα 100 ευρώ και θα είσαι μια χαρά, τι Ζ490 αφού δεν θα ασχοληθείς με CPU OC, τζάμπα επιπλέον χρήματα..

Έχεις δίκιο όσον αφορά τη διάρκεια του θέματος αλλά τότε δεν ήξερα ότι θα ανακοινώνοταν τώρα οι καινούριοι της intel. Για αυτό περίμενα μήπως οι καινούριοι άξιζαν τα παραπάνω χρήματα, πιο πολύ για να είμαι εντάξει στο μέλλον.

Οι Ζχ90 μητρικές μπήκαν στην κουβέντα λόγω των RAM, οι οποίες είναι 3600MHz. Απ'όσο καταλαβαίνω οι Β560/Η570 μητρικές φτάνουν έως 2666MHz.

Οπότε, αν μπορείτε βάλτε μου μια μητρική και ΡΑΜ για τον 10400, να κλείσω :)

Ευχαριστώ πολύ όσους συμμετέχουν. Με έχετε βοηθήσει πολύ, πρωτίστως στο να μην πετάξω τα λεφτά μου ;)

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Έχεις δίκιο όσον αφορά τη διάρκεια του θέματος αλλά τότε δεν ήξερα ότι θα ανακοινώνοταν τώρα οι καινούριοι της intel. Για αυτό περίμενα μήπως οι καινούριοι άξιζαν τα παραπάνω χρήματα, πιο πολύ για να είμαι εντάξει στο μέλλον.

Οι Ζχ90 μητρικές μπήκαν στην κουβέντα λόγω των RAM, οι οποίες είναι 3600MHz. Απ'όσο καταλαβαίνω οι Β560/Η570 μητρικές φτάνουν έως 2666MHz.

Οπότε, αν μπορείτε βάλτε μου μια μητρική και ΡΑΜ για τον 10400, να κλείσω :)

Ευχαριστώ πολύ όσους συμμετέχουν. Με έχετε βοηθήσει πολύ, πρωτίστως στο να μην πετάξω τα λεφτά μου ;)

Μεχρι ποσα χρηματα;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Μεχρι ποσα χρηματα;

Ο 10400+μ/β+ραμ να βγούν περίπου 350€, μαξ 400€. Και λιγότερα να είναι δεν υπάρχει, προφανώς, πρόβλημα.

Επεξ/σία από Mpiftekis
Προσθήκη
Δημοσ.

Εν κατακλείδι, χθες παραγγέλθηκαν

1. ο ι5 10400 (γιατί μπορεί να χρειαστεί η εξτρα κάρτα γραφικών)
  2. η ASRock B560M Steel Legend (για τα 10 phase VRMs και λοιπά μπλιμπλίκια)
  3. οι Crucial Ballistix 16GB 3600MHz C16

Σύνολο 390€ με τα μεταφορικά.

Τώρα εις αναμονή παραλαβής μετά από 5-10 μέρες...

Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους έκατσαν και ασχολήθηκαν και με βοήθησαν στην επιλογή του νέου συστήματος.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Από τη στιγμή που γίνεται αυτό το πανυγήρι με τις gpu θεωρώ ότι είναι απείρως καλύτερο όταν προτείνουμε επεξεργαστές της ιντέλας να βάζουμε αυτούς με τις ενσωματωμένες γιατί μία στο μύριο να γίνει η στραβή με την εξωτερική κάρτα που μπορεί να έχει κάποιος είναι κρίμα να μείνει μετά χωρίς σύστημα για λίγα ευρώ παραπάνω που είναι η διαφορά.

Μy 5 cent. :)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Από τη στιγμή που γίνεται αυτό το πανυγήρι με τις gpu θεωρώ ότι είναι απείρως καλύτερο όταν προτείνουμε επεξεργαστές της ιντέλας να βάζουμε αυτούς με τις ενσωματωμένες γιατί μία στο μύριο να γίνει η στραβή με την εξωτερική κάρτα που μπορεί να έχει κάποιος είναι κρίμα να μείνει μετά χωρίς σύστημα για λίγα ευρώ παραπάνω που είναι η διαφορά.

Μy 5 cent. :)

Σαφως εχεις απολυτο δικιο......αλλα οταν δεν βγαινει το μπατζετ απο καπου πρεπει να κοψω,συναμα ειναι αρκετοι αυτοι που δεν ενστερνιζονται αυτη την αποψη.

Προσωπικα εγω μονο επεξεργαστες με γραφικα εχω δεν το συζηταω καν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...