Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, leros2004 είπε

3600 cl18 είναι αυτές, άμα είναι πάρε και 3200 cl16, πάνω κάτω τα ίδια είναι

Οπότε οι 3600 cl18 είναι ισοδύναμες με τις 3200 cl16; Κι όποια βρω (2 modules) πιο φθηνή-άμεσα διαθέσιμη κάνει;

Επεξ/σία από Mpiftekis
Δημοσ.
Στις 23/2/2021 στις 12:41 ΜΜ, Mpiftekis είπε

Παρήγγειλα το τροφοδοτικό... για να δω αν θα μου φύγει η κάψα όταν έρθει ή θα πάω να πάρω ότι βρω μπροστά μου 🤣

ξερεις τι λενε ομως, οταν πειναμε δεν παμε για ψωνια, γιατι  αγοραζουμε οτι βρουμε μπροστα μας.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

ξερεις τι λενε ομως, οταν πειναμε δεν παμε για ψωνια, γιατι  αγοραζουμε οτι βρουμε μπροστα μας.

Ακόμα κρατιέμαι... Περιμένω αύριο-μεθαύριο να ακούσω για τους νέους intel. Aν και μέχρι τώρα δε βλέπω κάτι αξιόλογο σε σχέση με τους απερχόμενους, bάσει των 11700 που έχουν πουληθεί από mindfactory.de.

Ήρθε το τροφοδοτικό, παρήγγειλα κι έναν Adata XPG S11 m.2 ssd κι έλεγα να πάρω και τις RAM χθες. Αλλά δεν κατέληξα κάπου, οπότε εις αναμονή!

Δημοσ.

θα κανουν και κανενα μηνα να ερθουν απο γερμανια...και εγω τα παρειγγηλα ηδη αλλα ειχαν ελλειψη στις ραμ οπως λες και εσυ και 3 ssd που ηθελε ενας φιλος (τουλαχιστον μοιραστηκαμε τα μτφ)

Δημοσ.

Και λοιπόν, βλέπω τον αναβρασμό που έχει πέσει στο νήμα με τις αναβαθμίσεις και διαβάζω διάφορα...

Μάλλον καταλήγω στον i5 10400f με μια 3060 gpu (αργότερα όμως). Τώρα το θέμα είναι τι μητρική να πάρω... αξίζει να πάρω τις καινούριες ώστε να είμαι future-proof (pci-e 4 κλπ...);

Επίσης, λέω να πάρω τις εξής RAM. Οπότε, πάμε για z5XX chipset, ε;

Με την 3060/4060 θα είμαι εντάξει με την 10η γενιά ή θα πρέπει να αναβαθμίσω στην 11η, σε βάθος 5 χρόνων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δεν κανω λαθος (το ψαχνω οσο γραφουμε ) για να παρεις τα οφελη της νεας γενιας δηλ.pci-e gen4 κλπ θελεις τον 11400 και οχι τον 10400.

Πχ εδω λεει η gigabyte για την Z590 VISION G

1 x M.2 connector (Socket 3, M key, type 2260/2280/22110 PCIe 4.0 x4/x2 SSD support) (M2A_CPU)*
* Supported by 11th Generation processors only.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Εαν δεν κανω λαθος (το ψαχνω οσο γραφουμε ) για να παρεις τα οφελη της νεας γενιας δηλ.pci-e gen4 κλπ θελεις τον 11400 και οχι τον 10400.

Αυτό δεν το ήξερα... οπότε αν πάμε για 10400+z4X0, θα μας βγάλει για 5 χρόνια;

Υ.Γ.: Υποθέτω ότι η AMD RX480 8GB είναι λίγη για τον 10400, ε;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Απ'οτι κατάλαβα, είμαστε κομπλέ, ε;

Μια σελίδα πριν έχει απαντηθεί ότι ξαναρωτάς σε αυτή τη σελίδα.

Θες 11th gen cpu για pcie4 και ο 10400 θα οδηγήσει άνετα την 480.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Mpiftekis το θέμα κοντεύει 2 μήνες και ακόμα δεν κατέληξες, δεν χρειάζεται να το σκαλίζεις τόσο :P

Εξάλλου αν κρίνουμε ότι μέχρι τώρα ήσουν με τον Q9550 και σου έβγαλε 13 ολόκληρα χρόνια, το πιο πιθανό ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά με αναβάθμιση cpu είτε βάλεις 10400 είτε 11400 για τουλάχιστον την επόμενη 5ετία που ρωτάς.

Βάλε τον 10400 με μια Β560 γύρω στα 100 ευρώ και θα είσαι μια χαρά, τι Ζ490 αφού δεν θα ασχοληθείς με CPU OC, τζάμπα επιπλέον χρήματα..

Επεξ/σία από LaMereda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...