Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, lucidsteve said:

Ανέβηκε 11ms το ping μου.

Ελαβά την εξής απάντηση απο το τεχνικό τμήμα:

https://prnt.sc/y0igh6

Μπορώ κάπως να το επιδιώξω; Ακόμα και με χρέωση.

Την ιδια ακριβως απαντηση δινει σε ολους, ειναι copy-paste. Δεν εχω βρει ουτε εγω τροπο για να μπορεσω να το ενεργοποιησω. Μεσα στην εβδομαδα θα παω απο καποιο καταστημα γιατι θελω επισημη απαντηση που να δικαιολογει την αρνηση τους ενω ειναι κυριολεκτικα ενα αιτημα μεσω WCRM προς τον ΟΤΕ για αλλαγη προφιλ με κοστος 2.5-3.5Ε.

Απο οτι φαινεται πρεπει να γινω παλι pain in the fucking ass για να παρω κατι απλο που ζηταω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2021 στις 8:26 ΜΜ, DanielRGr είπε

Την ιδια ακριβως απαντηση δινει σε ολους, ειναι copy-paste. Δεν εχω βρει ουτε εγω τροπο για να μπορεσω να το ενεργοποιησω. Μεσα στην εβδομαδα θα παω απο καποιο καταστημα γιατι θελω επισημη απαντηση που να δικαιολογει την αρνηση τους ενω ειναι κυριολεκτικα ενα αιτημα μεσω WCRM προς τον ΟΤΕ για αλλαγη προφιλ με κοστος 2.5-3.5Ε.

Απο οτι φαινεται πρεπει να γινω παλι pain in the fucking ass για να παρω κατι απλο που ζηταω.

είχες κάποιο νεότερο;

Επεξ/σία από lucidsteve
Δημοσ.
3 hours ago, lucidsteve said:

είχες κάποιο νεότερο;

Κανενα νεο δυστυχως, δεν εχω και ελευθερο χρονο να καθομαι να μιλαω με την Vf. Θα το κανω καποια στιγμη στο μελλον λογικα

Δημοσ.

ο λογος ειναι το κοστος.αν τους πρηξει καποιος μπορει να το κανουν. και κατα την γνωμη μου φταιει ο παροχος που εχει την καμπινα και το χρεωνει. οποτε για αυτο και ο λογος που δεν το κανει.δεν γινεται να χρεωνεις 3 ευρω για αλλαγη profile οταν ο αλλος δινει 20 ευρω για λογαριασμο το μηνα.

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, poulinos said:

ο λογος ειναι το κοστος.αν τους πρηξει καποιος μπορει να το κανουν. και κατα την γνωμη μου φταιει ο παροχος που εχει την καμπινα και το χρεωνει. οποτε για αυτο και ο λογος που δεν το κανει.δεν γινεται να χρεωνεις 3 ευρω για αλλαγη profile οταν ο αλλος δινει 20 ευρω για λογαριασμο το μηνα.

Very true. Τουλαχιστον ας ειχαν την επιλογη οι παροχοι να γυρνανε σε fast path με δικια μας χρεωση. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 14/02/2021 at 02:24, DanielRGr said:

Very true. Τουλαχιστον ας ειχαν την επιλογη οι παροχοι να γυρνανε σε fast path με δικια μας χρεωση. 

θα ηταν μια λυση αλλα θα πεσει ισως μεγαλη γκρινια μετα.γενικως επρεπε να ηταν δωρεαν και οχι να το χρεωνει βλαβη ο οτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...