Mperdemeni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα, Αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητο και έχω ένα πρόβλημα. Τα φώτα είναι τόσο θολά (κίτρινα) που το βράδυ δεν βλέπω τίποτα. Σε ποιον απευθύνομαι για την επιδιόρθωση/αντικατάσταση? Έψαξα στο ίντερνετ αλλα είχε μόνο κιτ να το κάνεις μόνος σου, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω. Βρήκα και έναν δυο που το κάνουν αλλά όχι Νότια προάστια. Ποιον ψάχνω (τι ειδικότητα) λοιπον;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Πλυντηριο αυτοκινήτων,φαρνατζής .Αυτοί συνήθως το κάνουν.Αλλαξε και λάμπες για σίγουρα.
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Να ξέρεις το ξεθάμπωμα είναι προσωρινή λύση και αν το χτυπά ο ήλιος συνέχεια κανα 2 χρόνια το πολύ κρατά 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλαξε και λάμπες για σίγουρα. +1 Εγώ πήρα τις Philips H4 X-tremeVision +130% και είναι πολύ καλές . Σίγουρα θα υπάρχουν και αντίστοιχες Το panda πήρες τελικά ?
Mperdemeni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πλυντηριο αυτοκινήτων,φαρνατζής .Αυτοί συνήθως το κάνουν.Αλλαξε και λάμπες για σίγουρα. 2 λεπτά πριν, korakios είπε Να ξέρεις το ξεθάμπωμα είναι προσωρινή λύση και αν το χτυπά ο ήλιος συνέχεια κανα 2 χρόνια το πολύ κρατά +1 Εγώ πήρα τις Philips H4 X-tremeVision +130% και είναι πολύ καλές . Σίγουρα θα υπάρχουν και αντίστοιχες Το panda πήρες τελικά ? Δεν με απασχολεί η εργασια να επαναληφθεί και μετά από ένα χρόνο (ελπίζω μέχρι τότε να το έχω σουτάρει το αυυοκινητακι) Άρα σε πλυντήριο θα πάω να ρωτήσω. Ναι το panda πήρα. Μέχρι στιγμής μια χαρά φαίνεται. Επισης να πω ότι για πρώτη φορά οδηγώ αυτοκινητο αυτόματο και η διαφορά είναι τεράστια. Δεν με βλέπω να γυρνάω ποτε σε χειροκίνητο. 2
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Mperdemeni είπε ελπίζω μέχρι τότε να το έχω σουτάρει το αυτοκινητάκι γιατί το καημένο ? 4 λεπτά πριν, Mperdemeni είπε Άρα σε πλυντήριο θα πάω να ρωτήσω. Κανα 30άρι max υπολόγισε 5 λεπτά πριν, Mperdemeni είπε Δεν με βλέπω να γυρνάω ποτε σε χειροκίνητο. και καλά θα κάνεις 1
Mperdemeni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, korakios είπε γιατί το καημένο ? Κανα 30άρι max υπολόγισε και καλά θα κάνεις Γιατί η αγορά του εγινε με ένα μόνο κριτήριο. Την άμεση μετάβαση από χειροκίνητο σε αυτόματο. Τώρα τι να πω, λες να το ερωτευτώ τόσο που να μην το δίνω με τίποτα? Μακάρι. Λεφτά στην τσέπη μου θα μείνουν από αυτό αλλά δεν το βλέπω...
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Mperdemeni είπε Λεφτά στην τσέπη μου θα μείνουν από αυτό αλλά δεν το βλέπω... Το 1200αρι μοτέρ δεν έχει ? Είναι ότι πρέπει για υγραέριο , απλά μια σκέψη πετάω 4 λεπτά πριν, Mperdemeni είπε Τώρα τι να πω, λες να το ερωτευτώ τόσο που να μην το δίνω με τίποτα? Καλά, δεν είναι υπεραμάξι , εργαλείο είναι με φθηνή συντήρηση και αξιόπιστο . Η μόνη βλάβη που βγάζει είναι το ρημάδι το τιμόνι ,άλλοι λένε οτι παίζει ρόλο το city άλλοι όχι. Προσωπικά έχω το city μόνιμα αναμμένο στην πόλη και ας μου βγάλει ζημιά
Dynamics Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 αν δε βγαλεις φαναρια να τα τριψεις με γυαλοχαρτο νερου που την σειρα δεν θυμαμαι ακριβως(ψαξε ιντερνετ) και περασμα με βερνικι τα υπολοιπα ειναι απλα μπαλωμα λιγοτερα απο 10 ευρω θα σου βγει θα το κανεις και μονος σου! 20 ώρες πριν, korakios είπε Το 1200αρι μοτέρ δεν έχει ? Είναι ότι πρέπει για υγραέριο , απλά μια σκέψη πετάω Καλά, δεν είναι υπεραμάξι , εργαλείο είναι με φθηνή συντήρηση και αξιόπιστο . Η μόνη βλάβη που βγάζει είναι το ρημάδι το τιμόνι ,άλλοι λένε οτι παίζει ρόλο το city άλλοι όχι. Προσωπικά έχω το city μόνιμα αναμμένο στην πόλη και ας μου βγάλει ζημιά φιατ πουντο ειναι μκ2?
korakios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Dynamics είπε φιατ πουντο ειναι μκ2? panda 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 1:09 ΜΜ, Mperdemeni είπε Έψαξα στο ίντερνετ αλλα είχε μόνο κιτ να το κάνεις μόνος σου, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω. Δοκίμασε της meguiars το G12310EU. Κάνει θαύματα. 1
meletis_m Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Πήρα μεταχειρισμένο ένα Opel Corsa. Πρίν από όλα καθαρίζεις καλά τήν επιφάνεια τών φαναριών . Δοκίμασα τα εξής : α) Πέρασμα με γυαλόχαρτο νερού νούμερο 1000 2 φορές β) Αλοιφή για καθάρισμα της Arexons - υπάρχουν και άλλες εταιρείες . 2 φορές το κάθε φανάρι γ) Μετά πέρασα τα φανάρια με αυτή τη αλοιφή: https://www.skroutz.gr/s/11704354/Meguiar-s-Headlight-Protectant-G17110-296ml.html?fbclid=IwAR3izTQo9dGnj5yFm0joe5DSbwL7JjKLj0Cg1CUUTEHxaciAC5trEeS5ccY
chsam Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 1:09 ΜΜ, Mperdemeni είπε Καλημερα, Αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητο και έχω ένα πρόβλημα. Τα φώτα είναι τόσο θολά (κίτρινα) που το βράδυ δεν βλέπω τίποτα. Σε ποιον απευθύνομαι για την επιδιόρθωση/αντικατάσταση? Έψαξα στο ίντερνετ αλλα είχε μόνο κιτ να το κάνεις μόνος σου, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω. Βρήκα και έναν δυο που το κάνουν αλλά όχι Νότια προάστια. Ποιον ψάχνω (τι ειδικότητα) λοιπον; https://www.carglass.gr/επιπλέον-υπηρεσίες/ξεθάμπωμα-φαναριών-αυτοκινήτου-η-σημασία-της-συντήρησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα