Billie13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Nintedooooooomed ήταν η ατακαρα που λεγόταν κατά κόρον μετά την αποτυχία του Wiiu. Μεγάλο ελληνικό site πριν ακόμα κυκλοφορήσει το Switch, προέβλεπε να είναι μεγάλη αποτυχία γιατί το hw δε θα μπορούσε να τρέξει τα 3rd parties. Μιλάμε για τρομερά ποσοστά επιτυχίας των πονεμενων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, nzeppos είπε Έκραζα ή στην καλύτερη μου ήταν αδιάφορο. Κάποια στιγμή αγόρασα. Από τότε δεν έχω ανάψει ξανά PS4 και Xbox One. Δεν χρειάζεται. Έτσι γίνεται. Αν δεν το ζήσεις δεν ξέρεις. Have fun my man! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Το καλύτερο μηχάνημα που έχει βγει ποτέ. Με μειονέκτημα το drift στα χειριστήρια που εμφανίζεται σε μεγάλο βαθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 6:54 ΜΜ, filip123go είπε Τώρα είμαι στο steins gate (το πρώτο) και έχω παίξει το AI: ΤΗΕ SOMNIUM FILES και το Catherine (τα δύο τελευταία έχουν και game-play), έχεις κανένα άλλο να προτείνεις; Το ai το έχω και γω στο backlog μου .αν σου άρεσε το steins gate θα σου πρότεινα από την ίδια εταιρία το robotic notes που βγήκε πρόσφατα ( αν μπορεί βρε το φυσικαλ είναι πολύ ωραίο ) απλά να το παίξεις με guide. To ace attorney ειναι καλή επιλογή επίσης( όχι του γούστου μου αλλά αντικειμενικά καλό) , ενώ μπορεί να δεις και το raging loop που ανέφερα ποιο πάνω ( χορρορ αυτό) .Τέλος δεν το έχω δοκιμάσει αλλά.σιγουρα θα ήθελα να παίξω το claanad ,,είναι κάπως harem από τι έχω καταλάβει αλλά θεωρείτε πολύ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα