JohnVani18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Με την κονσόλα να περνάει σε πωλήσεις τα 3DS και 2DS Η Nintendo κατάφερε να πουλήσει 11,57 εκατομμύρια κονσόλες Switch το περασμένο τρίμηνο, φτάνοντας συνολικά τα 79,87 εκ. από την ημέρα κυκλοφορίας. Αυτό μεταφράζεται σε 7% αύξηση σε σχέση με το περσινό τρίμηνο και αποτελεί το καλύτερο τρίμηνο του Nintendo Switch μέχρι τώρα. Καταφέρνοντας να φτάσει σχεδόν 80 εκ. κονσόλες, πλέον ξεπέρασε τα Nintendo 3DS και 2DS, που συνολικά κατάφεραν να πουλήσουν 75,94 εκ. κονσόλες. Το GameBoy Advance επίσης δεν απέχει πολύ με 81,51 εκ. κονσόλες, που σημαίνει ότι το Switch χρειάζεται να πουλήσει μόλις 2,5 εκ. κονσόλες στο επόμενο τρίμηνο για να το ξεπεράσει. Επόμενοι σταθμοί είναι τα Wii, GameBoy και Nintendo DS. Η επιτυχία του Switch δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση, καθώς πολλοί ψάχνουν νέους τρόπους να περνάνε τη καθημερινότητά τους εν μέσω πανδημίας. Και το γεγονός ότι πρόκειται για κονσόλα που δίνει την επιλογή μεταξύ φορητού και σταθερού gaming, το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό. Πέρα από τις κονσόλες, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, παρόλο που δεν υπήρχαν πολλές μεγάλες κυκλοφορίες το περασμένο τρίμηνο πέρα του Hyrule Warriors: Age of Calamity. Βέβαια υπήρχαν και οι κυκλοφορίες των Mario Kart Live: Home Circuit και Pikmin 3 Deluxe, που πούλησαν "μόλις" 1,08 εκ. και 1,94 εκ. αντίτυπα. Άλλοι τίτλοι που είδαμε ήταν το Super Mario 35, μια επετειακή έκδοση του Mario Bros ως battle royale για συνδρομητές Switch Online και το Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, ένα remake του κλασικού NES τίτλου. Πέρα από αυτά, η εταιρεία βασίστηκε κυρίως σε κυκλοφορίες τρίτων εταιρειών με τίτλους όπως Immortals Fenyx Rising, Control (μέσω Cloud), John Wick Hex και No More Heroes. Η Nintendo συνέχισε τις εξαιρετικές πωλήσεις των δικών της τίτλων, με το Mario Kart 8 Deluxe να φτάνει σε πωλήσεις τα 33,41 εκ. αντίτυπα, το Animal Crossing: New Horizons πούλησε 5,14 εκ. φτάνοντας συνολικά τα 31,18 εκ., το Smash Bros Ultimate ακολουθεί με 22,85 εκ. αντίτυπα, με τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild και Pokémon Sword / Shield να αντιστοιχούν σε 21,45 και 20,35 εκ. αντίτυπα. Την δεκάδα της Nintendo ολοκληρώνουν τα Super Mario Odyssey, Super Mario Party, Pokémon: Let’s Go Pikachu! / Eevee!, Splatoon 2 και New Super Mario Bros. U Deluxe. Το νέο τρίμηνο θα φέρει επιπλέον κυκλοφορίες για τους κατόχους, με το ανανεωμένο Super Mario 3D World + Bowser’s Fury να κυκλοφορεί 12 Φεβρουαρίου. Αναμένεται και το Persona 5 Strikers στις 23 Φεβρουαρίου όπως και το Bravely Default II της Square Enix στις 26 Φεβρουαρίου. Τέλος, αργότερα στο τρίμηνο, η Capcom θα διαθέσει το Monster Hunter Rise που αναμένεται 26 Μαρτίου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisdra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Φανταστικό κονσολακι , αν δεν είχε τα γνωστά προβλήματα με το drift και είχε καλύτερη ποιότητα κατασκευής θα μιλούσα άνετα για την καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών έχοντας περάσει από όλες τις εταιρείες του χώρου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ξέχασα. Το μισό insomnia έλεγε ότι θα πάει άπατο. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechManiac Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, poulinos είπε Ξέχασα. Το μισό insomnia έλεγε ότι θα πάει άπατο. Σαν χθες πραγματικά... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Άλλη μια επιβεβαίωση των insomniacs... Που έκραζαν και λέγαν ότι θα αποτύχει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, fotisdra είπε Φανταστικό κονσολακι , αν δεν είχε τα γνωστά προβλήματα με το drift και είχε καλύτερη ποιότητα κατασκευής θα μιλούσα άνετα για την καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών έχοντας περάσει από όλες τις εταιρείες του χώρου Καλυτερη ποιοτητα? Το εχω απο τοτε που ηρθε ελλαδα. Καθημερινη σχεδον χρηση και δεν εχει παθει τιποτα. Αρα απο κατασκευη δεν ξερω τι λες, μαλλον ειναι αναλογα τον χρηστη (?). Επισης με το CFW ολα ειναι δυνατα (ευτυχως γιατι 60 ευρω για καθε game ΔΕΝ θα εδινα. Οποια μου αρεσουν βεβαια να ειναι καλα τα μεταχειρισμενα και τα τσιμπαω). Το μονο που θα μπορουσα να εχω ως gripe (δεν ειναι καν παραπονο πιο πολυ σαν ενοχληση) ειναι οτι τα joy cons μετα απο τοσα βαλε βγαλε εχουν χαλαρωσει οταν καθονται πανω στην κονσολα. Hyrule Warriors: Age of Calamity ειναι ο τιτλος που θα ηθελα ν απαιξω οταν βρω χρονο μετα το BOTW. Για καθημερινο μισαωρο σε nitro cart ειναι παντως μια τελεια επιλογη. Επισης λογω μεγεθους το δοκιμασε μεχρι και ο ανηψιος (5 χρονων) και ηταν ανετος με το controller στο χερι του. Εγω παλι οχι 😅. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μας πως είναι δυνατόν; Αφού δεν έχει παιχνίδια πιου πιου με αίμα. Παιχνίδια για μεγάλους ντε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Έκραζα ή στην καλύτερη μου ήταν αδιάφορο. Κάποια στιγμή αγόρασα. Από τότε δεν έχω ανάψει ξανά PS4 και Xbox One. Δεν χρειάζεται. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 12 minutes ago, nzeppos said: Έκραζα ή στην καλύτερη μου ήταν αδιάφορο. Κάποια στιγμή αγόρασα. Από τότε δεν έχω ανάψει ξανά PS4 και Xbox One. Δεν χρειάζεται. Που να το χακάρεις με android και να έχεις επιπλέον διαθέσιμα τα πάντα από Android Games, Internet, μουσική, Streaming apps, netflix μέχρι εκατομμύρια παλιά παιχνίδια μέσω emulators. Δοκίμασα και παίζει ακόμα και PSP/Wii μια χαρά. Μακράν η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών. Αγορά μεταχειρισμένο 2 μηνών έναντι 200€ τον Φλεβάρη του 2018... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 λογικό. Ps/xbox ακόμα δεν υπάρχει και ο κόσμος σίγουρα δεν θα αγοράσει τα 4 ή το one. Με λίγα λόγια στο 'μονοπώλιο' ε λίγο δύσκολο να βγεί 2η.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 ειναι πολυ καλο παιδια. οποιος δεν εχει πιασει τετοιο στα χερια του καλυτερα να μην μιλαει. αυτο το <<πραγμα>> δεν το μετρας με σπεκς και δυνατοτητες και πιξελ και δωστου και παρτου κα βαλε να εχεις. το μετρας με την χαρα που σου δινει εκει στο φτερο οπου και να εισαι <<ξεκολλας>> τα μαραφετια και παιζεις με αυτον που αγαπας (παιδι, ανηψι, φιλος, αδερφος κλπ). μονο χαρα δινει, χαλαλι τα λεφτα που κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Το έχω περίπου 2 χρόνια. Πέρα από τα γνωστά (Mario, Zelda κλπ έχει μερικά πολύ ωραία διαμαντάκια). Εγώ την έχω καταβρεί με τα visual novels που έχει. "Διαβάζω" λίγο το βράδυ στο κρεβάτι και με παίρνει ο ύπνος κατευθείαν. Γενικώς είχα θέμα με τον υπνό και με αυτό τον τρόπο κατάφερα να το λύσω. Οσοι δεν έχουν παίξει τους καταλαβαίνω να το κράζουν αλλα ας του δώσουν μια ευκαιρία.! Εχω και ps4 και έστησα αρχές του 2020 2k pc για δουλειά και gaming. Στο switch περισσότερες ώρες gaming έχω καταλήξει να ξοδεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 το έχουμε ξαναπεί. It prints money. Που να είχε και 4K δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οι μισοί και βάλε τίτλοι παιχνιδιών έχουν τη λέξη "Mario" μέσα. Ρε ουστ! Ο άλλος γράφει "μονο χαρα δινει, χαλαλι τα λεφτα που κανει." Ενώ οι άλλες κονσόλες δίνουν πόνο και θλίψη ας πούμε. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από whoever81 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Το switch είναι ότι καλύτερο για εμένα προσωπικά...το έχω ξαναγράψει...έχοντας οικογενεια και μικρά παιδιά ήταν πολύ δύσκολο να καθίσω στο σαλόνι να παίξω...έπρεπε να παίζω μετά τις 11 το βράδυ πραγμα κουραστικό πολλές φορές λόγο δουλειάς..όποτε θα αναγκαζόμουνα να σταματήσω το gaming η να το περιορίσω αρκετά...έτσι αποφάσισα να το πάρω...από τότε σώθηκα και πραγματικά μου έλυσε τα χέρια...συν ότι ανακάλυψα αρκετά παιχνίδια διαφορετικά...το switch πιστεύω για τους μπαμπάδες με μικρά παιδιά είναι σωτηρία...άσε που από τότε που το πήρα αρκετοί φίλοι μου στην ίδια φάση με εμένα το πήραν και αυτοί... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα