Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για modem και ταχύτητα

abAeterno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα εδώ και 3 μήνες εχω βαλει vdsl 50Mbps της vodafone. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με τα παρακάτω στατιστικά που έχω αξίζει να αλλάξω το modem H300s σε κατι αλλο. θα δω κάποια διαφορά σε κατι? να επισημάνω πώς δεν έχω κανένα θεμα με το modem H300s τα πάει τέλια και δεν εχω ποτέ αποσυνδέσεις η προβλήματα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος απλά το έχω απορία. Επίσης η γραμμή μου θα μπορούσε να τρέξει με 100Mbps? γιατί μελλοντικά ίσος πάω σε 100Mbps αν πέσουν λιγο οι τιμες. Η απόσταση μού απο το καφαο ειναι σχεδόν δίπλα δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα.

https://ibb.co/Mkp5Vnd

Επεξ/σία από abAeterno
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις 50αρα και παίρνεις το μέγιστο που μπορεί να δώσει απ ότι βλέπω. Στα συν δείχνει ότι το attainable είναι πάνω από 100 οπότε και σε περίπτωση αναβάθμισης δε θα έχεις θέμα. Εγώ έχω παρόμοια νούμερα με τα δικά σου (10 και 14.5) και κλειδώνω στα 100/10.

Νέο ρούτερ θα χρειαστείς μόνο στην περίπτωση που το δίκτυο σου έχει πολλούς clients. Αν μιλάμε μόνο για ένα τερματικό και 3-4 κινητά δεν υπάρχει λόγος.

• Like 1

2 ώρες πριν, Finn είπε

Έχεις 50αρα και παίρνεις το μέγιστο που μπορεί να δώσει απ ότι βλέπω. Στα συν δείχνει ότι το attainable είναι πάνω από 100 οπότε και σε περίπτωση αναβάθμισης δε θα έχεις θέμα. Εγώ έχω παρόμοια νούμερα με τα δικά σου (10 και 14.5) και κλειδώνω στα 100/10.

Νέο ρούτερ θα χρειαστείς μόνο στην περίπτωση που το δίκτυο σου έχει πολλούς clients. Αν μιλάμε μόνο για ένα τερματικό και 3-4 κινητά δεν υπάρχει λόγος.

Καταλαβα ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάτσω με το H300s και ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...