Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία σε σχέση με ασφάλεια αυτοκινήτου και μετακίνηση στο συνεργείο.

Είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν και τον οδηγό στο συνεργείο;

Ειδικά τώρα με covid19 τι γίνεται; Ρωτάω επειδή αναγκάστηκα να μπω σε ταξί πίσω από το φορτηγό οδικής βοήθειας. Ενώ κανονικά μπαίνω στην καμπίνα του "φορτηγού".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavpal είπε

Ειδικά τώρα με covid19 τι γίνεται; Ρωτάω επειδή αναγκάστηκα να μπω σε ταξί πίσω από το φορτηγό οδικής βοήθειας. Ενώ κανονικά μπαίνω στην καμπίνα του "φορτηγού".

Πρόσφατα που χρειάστηκε να πάω το αμάξι με οδική, μ ενημέρωσαν ότι λόγω pandemic δε μπορώ να μπω στην καμπίνα με τον οδηγό.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavpal είπε

Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους της σύμβασης οδικής βοήθειας που έχεις ώστε να διαπιστώσεις τι προβλέπεται ειδικά για τη δική σου περίπτωση, για το τι υποχρεώσεις έχει αναλάβει η επιχείρηση οδικής βοήθειας.

Πάντως η άδεια του "φορτηγού" σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά επιβατών.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά δεν πρέπει κανείς να μπαίνει στο φορτηγό, ανεξαρτήτως που το κάνουν για να εξυπηρετήσουν. Συνήθως αν η οδική καλύπτει, πληρώνει η εταιρία ταξί ή ΚΤΕΛ ή κάτι άλλο αν είσαι μακριά για να πας εκεί που θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνοδηγός μπαίνω πάντα και μάλιστα πρόσφατα.. euro assistant  Η κάπως έτσι η δικιά μου οδική...Η δικιά σου;

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.

επειδή χρειάστηκα κι εγώ οδική αυτή την περίοδο. Με ενημέρωσαν στο τηλέφωνο ότι λόγω covid δε θα μπορούσε να με πάρει ο οδηγός. Αυτό μάλιστα έγινε με 2 διαφορετικές εταιρείες.

ήταν οχήματα παρατημένα στο σπίτι και ήθελα απλά να τα στείλω στο συνεργείο να τα αναστήσουν οπότε δε με πείραξε που δε θα με πέρνανε. Εξάλλου ούτε εγώ ήθελα να πάω.

Και το καλοκαίρι άλλο ένα περιστατικό με ίδια κατάληξη.

Τώρα αν σου συμβεί τίποτα άκρη θεού με βροχή... δε ξέρω τι θα γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως αρχές Γενάρη μια χαρά μπήκα συνοδηγός στο γερανό. Ιντεραμερικαν μέσω της ασφάλειας μου (Μινεττα).

Επίσης πολύ παλαιότερα έχω παραμείνει μέσα στο αμάξι ενώ ήταν φορτωμένο. Αυτό δοκιμάστηκε σαν πιθανότητα;

Επεξ/σία από Alxnks
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Εγώ πάντως αρχές Γενάρη μια χαρά μπήκα συνοδηγός στο γερανό. Ιντεραμερικαν μέσω της ασφάλειας μου (Μινεττα).

Επίσης πολύ παλαιότερα έχω παραμείνει μέσα στο αμάξι ενώ ήταν φορτωμένο. Αυτό δοκιμάστηκε σαν πιθανότητα;

Αυτό στα bold απαγορεύεται.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αυτό στα bold απαγορεύεται.

Και μένα μου είπε ο οδηγός της ασφαλιστικής ότι άμα μας βρουν με μένα μες το φορτωμένο αμάξι θα χάσει την άδεια του.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα απαγορεύτηκε από όταν έγινε με μένα, αλλιώς λογικά ούτε σε εμένα θα το είχε επιτρέψει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alxnks είπε

Μάλλον θα απαγορεύτηκε από όταν έγινε με μένα, αλλιώς λογικά ούτε σε εμένα θα το είχε επιτρέψει.

Ε ναι, γιατί ως γνωστόν οι οδηγοί οδικής βοήθειας δεν παρανομούν ποτέ...

Για μένα πάντως πιο πιθανό είναι να μας τρολάρεις, παρά να σε άφησε μέσα στο αμάξι σου ενώ το όχημα της οδικής ήταν σε κίνηση.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ε ναι, γιατί ως γνωστόν οι οδηγοί οδικής βοήθειας δεν παρανομούν ποτέ...

Για μένα πάντως πιο πιθανό είναι να μας τρολάρεις, παρά να σε άφησε μέσα στο αμάξι σου ενώ το όχημα της οδικής ήταν σε κίνηση.

Σωστά, γιατί δεν έχω καλύτερη δουλειά να κάνω, από το να μπω να τρολλαρω εσένα και όποιον άλλον σε κάποιο random θέμα 😂

Επεξ/σία από Alxnks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...