Kozanitis1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ασχολήθηκες με εσωτερική καλωδίωση όπως λένε και άλλα μέλη;
adamspir Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Έχω ελέγξει την εσωτερική καλωδίωση. Έβαλα καινούριο καλώδιο δοκιμαστηκα από τον κατανεμητή της πολυκατοικίας μέχρι το ρούτερ κ πάλι τα ίδια είχε. Και από wind έχουν επιβεβαιωσει ότι ίδιες μετρήσεις παίρνουν.
Kozanitis1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Ωχ συγνώμη, δε πρόσεξα πως δοκίμασες με άλλο καλώδιο..
adamspir Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Τελικά δοκίμασα να πάω στον ΟΤΕ κ όταν ήρθε ο τεχνικός μου είπε ότι θα έχω τις ίδιες ταχύτητες με αυτές που έχω τώρα. Δλδ θα συγχρονίζει κάπου μεταξύ 30-40κατι. Οπότε έχω παραμείνει στη wind. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να παραμείνω με 100/10 πακέτο και με εκπτωτική τιμή ή να πάω σε 50/5. Η πραγματική ταχύτητα που έχω τώρα είναι τριγύρω 37/9.9 . Από άποψη χρημάτων περίπου τα ίδια θα ειναι, απλά πιστεύω ότι θα έχω τα ίδια στατιστικά κ το μισό upload άρα συνολικά χειρότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα