marsele Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα, Θα ήθελα να τοποθετήσω πίσω από την 55αρα τηλεόραση μου μια RGB ταινία με ir remote controller για να μπορώ να την χειριστώ και από το φυσικό της κοντρολάκι και μέσω του broadlink rm3 mini για να μπορώ να την κάνω smart και να συμμετέχει σε διάφορα σενάρια(alexa, google home). Ξέρω ότι υπάρχον άπειρες επιλογές σε αυτή την κατηγορία αλλά θα ήθελα κάποια δοκιμασμένη λύση και φυσικά να μην ξεφεύγει το κόστος(15 ευρω με 20 ευρω μαξιμουμ). Υπάρχουν και οι λύσεις από banggood και aliexpress απλά θα ήθελα να την πάρω από Ελλάδα για να μην περιμένω κανα μήνα από Κίνα. Θα περιμένω τις προτάσεις σας!
marsele Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή RGB led ταινίας για τοποθέτηση πίσω από την τηλεόραση;; Η αγορά μπορεί να γίνει από οπουδήποτε Amazon, AliExpress,banggood ή και skroutz ακόμα καλύτερα, για να γλιτώσω την αναμονή από Κίνα. Θα περιμένω κάποια πρόταση σας μιας και υπάρχουν άπειρες επιλογές θα προτιμούσα να μου στείλετε κάποια δοκιμασμένη λύση!!!
marsele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Αυτήν εδώ Αδιάβροχη Ταινία LED με Τηλεχειριστήριο SMD5050 12V RGBW 5m M-1972 - Skroutz.gr είναι καλή επιλογή για τοποθέτηση πίσω από τηλεόραση;;;
andreas443 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα δες και αυτό? https://www.skroutz.gr/s/26577043/Αδιάβροχη-Ταινία-LED-USB-5V-RGB-2m-B085WMBG7R-MAXCIO.html?from=catspan
marsele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Εάν ανέβω σε τιμή τότε μπορώ να προσανατολιστώ προς Amazon de: Govee LED TV Hintergrundbeleuchtung, geeignet für 46-60 Zoll Fernseher und PC, steuerbar via Fernbedienung, RGB, USB betrieben: Amazon.de: Beleuchtung Govee RGB LED Strip, TV Backlight, Suitable for 40-60 inch TV and PC, App Control, USB Powered: Amazon.de: Beleuchtung LED Strips, Stripe, Light Chain, Strip, Stripes, LED Strip, LED Strip Light, LED Strips, LED Light Chain, LED Light Tube, White, Coloured, incl. Remote control, incl. Colour changing, 5 m self-adhesive.: Amazon.de: Beleuchtung Govee LED Strip 5m, RGB LED Streifen, Farbwechsel LED Band mit IR Fernbedienung, für die Beleuchtung von Haus, Party, Küche: Amazon.de: Beleuchtung WenTop LED Strip 2 x 5 m + 2 x 10 m: Amazon.de: Beleuchtung Επίσης δεν με δεσμεύει το γεγονός να συνδέεται αναγκαστικά με USB, γιατί η η USB θύρα της τηλεόρασης είναι κατειλημένη από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Η λεντοταινία που έχω αναρτήσει εξ' αρχής θεωρείς ότι είναι πολύ "κινεζιά' για να επιχειρήσω να την πάρω;;
andreas443 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Λογικά κινεζια θα είναι αλλα δεν έχει μετασχηματιστεί θα πρέπει να τον πάρεις ξεχωριστά
marsele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Κοίτα τροφοδοτικό υπάρχει από έναν παλιό αποκωδικοποιητή της nova που είναι 12βολτο και βγάζει περίπου 3,33 αμπερ άρα όπως και να'χει και τροφοδοτικό να έχει η συσκευασία θα το αντικαταστήσω με αυτό που έχω. Κατα τα άλλα σκεφτόμουν να την πάρω στα 13,80 που βγαίνει τελική τιμή για να έρθει άμεσα αλλιώς η εναλλακτική θα είναι κάποια govee απο amazon που βγαίνει στα 24 ευρω τελική τιμή. Με ενδιαφέρει κυρίως ο led controller να είναι με υπέρυθρες IR για να μπορώ να το σετάρω με το broadlink rm mini και να το χειρίζομαι μέσω αυτού.
marsele Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07MT9NV1C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AI0ZYPYC3AQ9C&psc=1 Govee RGB 10 μετρα ταινία με κοντρολάκι και τροφοδοτικό βγαίνει 27 ευρώ τελική τιμή. https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-LT34-5M-WiFi-RGB-Music-LED-Strip-Kit-+-EU-or-US-Plug-+-40-keys-IR-Remote-Control-Works-with-Alexa-Google-Assistant-Christmas-Decorations-Clearance-Christmas-Lights-p-1765831.html?cur_warehouse=CN&ID=47184&rmmds=search blitzwolf 17,59 τελική τιμή με κουπονάκι.
tomvou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Λίγο πάνω απο το budget σου, εγώ ειμαι πολύ ευχαριστημένος https://www.skroutz.gr/s/20439097/Αδιάβροχη-Ταινία-LED-Σετ-με-Τηλεχειριστήριο-SMD5050-12V-RGB-5m-SNF-L1-5M-Sonoff.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα