nektariosT Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Καλημερα στην παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας και πάλι. Θέλω να βάλω στο τοπικό μου δίκτυο ένα δίσκο με την μουσική μου. Η χρήση που θα έχει είναι να στέλνω ασύρματα από το κινητό και το λαπτοπ στον ενισχυτή τα τραγούδια. Δεν έχω την ανάγκη για απομακρυσμένο ή αυτόματο back up δεδομένων. Επειδή ο όγκος της μουσικής μου είναι μεγάλος θα ήθελα να μπορώ να τα διαχειριστώ μέσω ενός player από το κινητό η το λαπτοπ. Είναι εφικτό αυτό που ζητάω ; Τι πρέπει να αγοράσω ; 2 λεπτά πριν, nektariosT είπε Καλημερα στην παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας και πάλι. Θέλω να βάλω στο τοπικό μου δίκτυο ένα δίσκο με την μουσική μου. Η χρήση που θα έχει είναι να στέλνω ασύρματα από το κινητό και το λαπτοπ στον ενισχυτή τα τραγούδια. Δεν έχω την ανάγκη για απομακρυσμένο ή αυτόματο back up δεδομένων. Επειδή ο όγκος της μουσικής μου είναι μεγάλος θα ήθελα να μπορώ να τα διαχειριστώ μέσω ενός player από το κινητό η το λαπτοπ. Είναι εφικτό αυτό που ζητάω ; Τι πρέπει να αγοράσω ; Με κάτι τέτοιο είμαι οκ; https://www.skroutz.gr/s/13210972/Western-Digital-My-Cloud-Home-2TB.html Θα μπορώ να διαχειριστώ την μουσική μου ή απλά θα βλέπω τους φακέλους;
apostolos22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, nektariosT είπε Καλημερα στην παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας και πάλι. Θέλω να βάλω στο τοπικό μου δίκτυο ένα δίσκο με την μουσική μου. Η χρήση που θα έχει είναι να στέλνω ασύρματα από το κινητό και το λαπτοπ στον ενισχυτή τα τραγούδια. Δεν έχω την ανάγκη για απομακρυσμένο ή αυτόματο back up δεδομένων. Επειδή ο όγκος της μουσικής μου είναι μεγάλος θα ήθελα να μπορώ να τα διαχειριστώ μέσω ενός player από το κινητό η το λαπτοπ. Είναι εφικτό αυτό που ζητάω ; Τι πρέπει να αγοράσω ; Με κάτι τέτοιο είμαι οκ; https://www.skroutz.gr/s/13210972/Western-Digital-My-Cloud-Home-2TB.html Θα μπορώ να διαχειριστώ την μουσική μου ή απλά θα βλέπω τους φακέλους; Ο ενισχυτής που είναι συνδεδεμένος; Είναι blue-tooth;
nektariosT Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Είναι και στο δίκτυο και Bluetooth
jgeorgiou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, nektariosT είπε Είναι και στο δίκτυο και Bluetooth Το synology έχει εξαιρετικές σχετικές εφαρμογές , το πραγματικό σου ερώτημα δεν είναι τι μάρκα θα είναι ο δίσκος , αν θα είναι nas ή απλός. Το πραγματικό σου ερώτημα ποια λύση έχει την καλύτερη εφαρμογή για κινητά. (στα winodws είναι εύκολο σε κάθε περίπτωση) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou 1
nektariosT Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε Το synology έχει εξαιρετικές σχετικές εφαρμογές , το πραγματικό σου ερώτημα δεν είναι τι μάρκα θα είναι ο δίσκος , αν θα είναι nas ή απλός. Το πραγματικό σου ερώτημα ποια λύση έχει την καλύτερη εφαρμογή για κινητά. (στα winodws είναι εύκολο σε κάθε περίπτωση) Σωστά, απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο για αυτό ρωτάω.
jgeorgiou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 προσωπικά θα έψαχνα στο STORE του κινητου τις σχετικές δημοφιλέστερες εφαρμογές και θα παρακολουθούσα τα reviews στο youtube. ποιον δίσκο θα πάρεις είναι τριτεύον ζήτημα εκτός αν θες να τον συνδέσεις κατευθείαν πάνω στον router και όχι μέσω του pc.
nektariosT Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Ναι πάνω στο ρούτερ θέλω να το συνδέσω. Αυτό θα ήταν το καλύτερο ώστε να μην χρειάζεται να έχω τον υπολογιστή ή το λάπτοπ ανοιχτό
jgeorgiou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, nektariosT είπε Ναι πάνω στο ρούτερ θέλω να το συνδέσω. Αυτό θα ήταν το καλύτερο ώστε να μην χρειάζεται να έχω τον υπολογιστή ή το λάπτοπ ανοιχτό η WD mycloud είναι καλή λύση γιατί μπαίνει πάνω στο router με καλώδιο δικτύου δες όμως σε youtube αν η εφαρμογή που έχει για κινητά σου κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα