Petros Electron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Πήρα να κλείσω ραντεβού για να περάσω το παπάκι μου έλεγχο ΚΤΕΟ και μου ειπαν 29ευρω για τον έλεγχο. Τους λεω γιατί ρε παιδια?. Τα προηγούμενα χρονιά ηταν 24-25 ευρώ προς τι η αύξηση?. Μου λένε, ειναι από το υπουργείο. Ρώτησα και σε αλλο ΚΤΕΟ και εκει παλι ταρίφα μου είπαν 29ευρω. Η τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους το ΚΤΕΟ ή αν ειναι απο την κυβέρνηση η αύξηση, εν μεσω πανδημίας και με τόσα προβλήματα (οικονομικά, ψυχολογικά, κ.α) που έχει ο κόσμος, ειναι ΝΤΡΟΠΗ τους. Δεν ειναι τόσο τα 4 ευρώ άλλα ειναι η κοροϊδία. Δίνουν και δώρα, ω ναι.. φακός και γάντια που στο παζάρι έχουν ενα ευρω.. του πεταματου. Ο άλλος τα βγάζει δύσκολα πέρα και δεν του περισσεύουν τα λεφτά τοσο για να περάσει εναν έλεγχο που δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου καν.. Λογικά θα τον εχουν αυξησει και στα αυτοκίνητα, αν το πέρασε κανένας φιλος να μας πει ποσα έδωσε (και ποσα εδινε πριν). Τωρα θα παω εκει και θα τους "στολίσω" ε, μα!
paylidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Η ευκολη απαντηση ειναι να τα ρίξεις στο κράτος, το οποίο κράτος δεν εισπρατει παρα ενα μικρό μονοψήφιο παράβολο απο τον έλεγχο κτεο... Παπατζες λενε... καρτελ ως συνήθως 1
Petros Electron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δεν εχεις άδικο τωρα που θα παω εκει θα τους ζητήσω να μου αποδείξουν που το αναφέρει από το υπουργείο για αυτήν την αύξηση. Φυσικα και δεν νομιζω να βγαλω ακρη. Απλα να χαμε να λεγαμε.
paylidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε Δεν εχεις άδικο τωρα που θα παω εκει θα τους ζητήσω να μου αποδείξουν που το αναφέρει από το υπουργείο για αυτήν την αύξηση. Φυσικα και δεν νομιζω να βγαλω ακρη. Απλα να χαμε να λεγαμε. σαλιο σπαταλας, καλυτερα ψαξε αλλου να πας για το σπασιμο και μονο (που μπορει να βρεις κ φθηνότερα πάντως)
Petros Electron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχει φιλε φθηνότερα, εδω στην περιοχή μου και στις γυρω περιοχές πήρα τηλ/να ρώτησα. Τωρα αν βρω πχ λιγο φθηνότερα στο Mαρκοπουλο η άλλου δεν με συμφέρει την διάφορα θα την πληρώσω στην βενζίνη. Απλα θα φανε λιγο κράξιμο τόσο εκει οσο και στις αξιολογήσεις του google. Ετσι για να περναει και η μερα ευχάριστα. 😁 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από Petros Electron 1
lary7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν κάνω λάθος από το υπουργείο ορίστηκε το 2016ή 17 ελάχιστη αμοιβή για κάθε κατηγορία. Ο λόγος, το κράτος είχε την φαεινή ιδέα να ανοίξει τα δημόσια ΚΤΕΟ και γνώριζε πως αυτά δεν βγαίνουν με τις τιμές που επικρατούν στην αγορά. Έτσι όρισε ελάχιστη αμοιβή ώστε τα δημόσια κτεο να μην είναι πολύ ζημιογόνα, το ιδιωτικό βγαίνει με 24€, το κρατικό ακόμα και με 29€ ζημία είναι. Επίσης η ελάχιστη αμοιβή επιβλήθηκε για να μην υπάρξει υπέρμετρος ανταγωνισμός και αναγκαστούν κάποια ιδιωτικά να κλείσουν. 1
Dantε Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Παντως περασα πριν λιγες μερες τη μηχανη μου και 25Ε πληρωσα οπως και τη προηγουμενη φορα.
gleft Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 9:48 ΠΜ, lary7 είπε Επίσης η ελάχιστη αμοιβή επιβλήθηκε για να μην υπάρξει υπέρμετρος ανταγωνισμός και αναγκαστούν κάποια ιδιωτικά να κλείσουν. αμα δε μπορουν να ανταγωνιστουν, να κλεισουν. οταν καρτελοποιουνται και μπαινει "ελαχιστη" τιμη σε ολα ειναι καλα; αν ο αλλος δουλευει νομιμα και κανει την ιδια δουλεια και μπορει να χρεωσει 15€ ας το κανει, και ο αλλος με τα 29 ας κλεισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα