Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ημίαιμο σκυλάκι 1 έτους γύρω στα 15 κιλά εδώ κ ένα χρόνο του δίνω  belcando αρχικά την puppy gravy και εδώ κ κάποιους μήνες την junior maxi. Διαβάζω συχνά πως δεν είναι κ τόσο καλή συμφωνείται ; Χρειάζεται να αλλάξω ; Κι αν ναι τι μ προτείνετε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πού διάβασες ότι δεν είναι τόσο καλή τροφή; Εφόσον το σκυλάκι σου δεν παρουσιάζει δυσανεξία ή άλλα προβλήματα, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας. Φυσικά, αν θέλεις κάτι διαφορετικό μπορείς να ρωτήσεις τον κτηνίατρο που το παρακολουθεί (προσοχή όμως μήπως πουλάει/προωθεί συγκεκριμένες εταιρείες). Το δικό μας σκυλάκι, επίσης ημίαιμο, θηλυκό 3 ετών, 7-10 κιλά και στειρωμένο, δεν μπορούσε να χωνέψει την τροφή αυτή και μετά από πολλές δοκιμές (δυστυχώς για την τσέπη μας) καταλήξαμε στη royal canin, η κροκέτα της οποίας αποδείχθηκε η καταλληλότερη για τις στομαχικές ευαισθησίες και τον έλεγχο του βάρους της. 

Επεξ/σία από marva
Δημοσ.

Το πρόβλημα με τις Belcando είναι ότι έχουν αρκετά fillers που δεν προσφέρουν κάτι (πχ καλαμπόκι) και κάποια που είναι περίεργα πχ σπόρο σταφύλι που γενικά έχει μια τοξικότητα στα σκυλιά. Επιπλέον είναι αρκετά χαμηλά σε περιεκτικότητα ζωικής πρωτεΐνης (η προέλευση της οποίας δεν αναγράφεται κι όλας).

Έχουμε καμιά φώτο του σκύλου για τη φάση;

(Ιδανικά σε παραλία, ευχαριστώ)

Δημοσ.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω dogman τι λέτε ; 
απλα παρατηρώ τελευταία αλλαγή στα κόπρανα του κ λέω μήπως θέλει άλλη τροφή γιατί η τροφή γράφει πως είναι ολιστική ενώ δεν έχει κάποιο θέμα το σκυλάκι 

9358F79B-58C5-444D-A47F-0E3D389EF50D.jpeg

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ όταν ήταν μικρός τον ξεκινήσα με Royal Canin  και στα 3 χρόνια του την άλλαξα σε Eukanuba.

Και οι 2 εξαιρετικές.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Galatiagi είπε

Σκέφτομαι να δοκιμάσω dogman τι λέτε ; 
απλα παρατηρώ τελευταία αλλαγή στα κόπρανα του κ λέω μήπως θέλει άλλη τροφή γιατί η τροφή γράφει πως είναι ολιστική ενώ δεν έχει κάποιο θέμα το σκυλάκι 

9358F79B-58C5-444D-A47F-0E3D389EF50D.jpeg

Ωραίος ο μικρός!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsino είπε

Εγώ όταν ήταν μικρός τον ξεκινήσα με Royal Canin  και στα 3 χρόνια του την άλλαξα σε Eukanuba.

Και οι 2 εξαιρετικές.

+1000

Και οι 2 εξαιρετικές. Και για τα δυο σκυλιά μου.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Galatiagi είπε

Πρέπει σταδιακά η υπάρχει θέμα αν από τη μια πάω στην άλλη ;

Οπωσδήποτε σταδιακά.5 μέρες 3/4 παλιά τροφή 1/4καινουρια,5 μέρες μισή μισή,5 μέρες 1/4 παλια 3/4 καινουρια

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...