Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενας φιλος ειχε ενα παλιο μηχανημα με Win7 και Office της εποχης εκεινης. Βαλαμε εναν SSD και μετα απο format βαλαμε Win10 64bit και Office 2016. Ο φιλος εχει ενα excel αρχειο απο την δουλεια του το οποιο λειτουργει με πολλες μακροεντολες. Μετα το format δεν λειτουργει το excel αρχειο σωστα και βγαζει πολλαπλα σφαλματα τα οποια δεν μπορω να καταλαβω και να λυσω. Εχω δοκιμασει πολλαπλες εκδοσεις office (και σε χρονιές και σε εκδοσεις 32bit ή 64bit). Για οποιον εχει χρονο και θελει να βοηθησει εδω μπορειτε να κατεβασετε το "setup".

https://drive.google.com/file/d/1ajtO0FOSLR_VL01CZYxaVSdimKVUOeMB/view?usp=sharing

Ξεζιπαρετε και τρεχετε το setup.bat . Αυτο δημιουργει στο C:\ εναν φακελο PYTHAGOR και απο εκει μεσα τρεχετε το αρχειο PYTHAGOR.XLS . Και μετα λιγο πολυ πολλες απο τις λειτουργιες του δεν λειτουργουν. Λεπτομερειες μπορω να σας πω αν χρειαστει.

Αν χρειαστει μπορει να υπαρξει και αμοιβη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο που το είδα και χωρίς να είμαι ειδικός στο excel, βλέπω ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει πρόβλημα μάλλον στην αρχιτεκτονική του κώδικα vba. Δηλαδή ότι γράφτηκε για 32 ή 64bit και τρέχει σε διαφορετική αρχιτεκτονική. Επίσης δηλώνει ότι ένα Module της vba είναι protected, οπότε αν θέλεις να δεις το πλήρες σφάλμα πρέπει να κάνεις unprotect το module.

spacer.png  spacer.png

Παραπέρα δεν μπορώ να βοηθήσω άμεσα.

Υ.Γ. Ο κωδικός για ξεκλείδωμα μάλλον είναι 123 αλλά για την vba δεν ξέρω ποιος είναι για να το δούμε και στον κώδικα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
22 ώρες πριν, micos000 είπε

Λίγο που το είδα και χωρίς να είμαι ειδικός στο excel, βλέπω ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει πρόβλημα μάλλον στην αρχιτεκτονική του κώδικα vba. Δηλαδή ότι γράφτηκε για 32 ή 64bit και τρέχει σε διαφορετική αρχιτεκτονική. Επίσης δηλώνει ότι ένα Module της vba είναι protected, οπότε αν θέλεις να δεις το πλήρες σφάλμα πρέπει να κάνεις unprotect το module.

spacer.png  spacer.png

Παραπέρα δεν μπορώ να βοηθήσω άμεσα.

Υ.Γ. Ο κωδικός για ξεκλείδωμα μάλλον είναι 123 αλλά για την vba δεν ξέρω ποιος είναι για να το δούμε και στον κώδικα.

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Ισως βοηθαει καπως αυτο. Θα κανω δοκιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...