Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ από Θεσσαλονίκη να ταξιδεψω στα Σκόπια και εάν ναι χρειάζεται κάποιο τεστ ή καραντίνα; ευχαριστώ!

Θα προτιμούσα να μην υπήρχαν τυχόν αστεία κτλ. Να είστε καλά.

Δημοσ.

πάρε το εοδυ και ρώτα πληροφοριές και κάτω από ποιές προϋποθέσεις μπορείς να ταξιδέυσεις στην Βόρεια Μακεδονία

• Sad 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, TravelGR είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ από Θεσσαλονίκη να ταξιδεψω στα Σκόπια και εάν ναι χρειάζεται κάποιο τεστ ή καραντίνα; ευχαριστώ!

Θα πάρεις τον ΕΟΔΥ ή καλύτερα την πολιτική προστασία. Αν είναι για αναψυχή , δεν νομίζω να μπεις σε όλα αυτά τα έξοδα για ένα πάνε έλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, TravelGR είπε

Καλημέρα,

Σύμφωνα με το επίσημο site της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, όσοι εισέρχονται στη χώρα από χώρες υψηλού ή και μέσου κιδνύνου, οφείλουν να παραμείνουν σε αυτοαπομόνωση για 14 μέρες και να ενημερώσουν σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα. Σύμφωνα με αυτή τη λίστα η χώρα μας ανήκει στην κατηγορία με τις χώρες μέσου κινδύνου οπότε δε γλιτώνεις την καραντίνα. Επίσης κατά την επιτροφή σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα απαιτείται κι απ τη χώρα μας υποβολή τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος το οποίο εκεί μπορείς να κάνεις από 40 ευρώ.

Αν μπορείς να αποδείξεις κάπως οτι μετακινείσαι για επαγγελματικό σκοπό τότε δε θα έχεις θέμα να αλλάξεις νομό. Εγώ χθες ταξίδεψα από Χαλκιδική για Θεσσαλονίκη κι από εκεί αεροπορικώς για Αυστρία χωρίς κανένα θέμα.

Επεξ/σία από Finn
Δημοσ.
12 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Αν εννοείς με ΙΧ, όχι  δεν μπορείς γιατί απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός του νομού σου. 

Αν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο, τότε μπορεί και με ΙΧ. Αν ο άλλος έχει λόγο, μπορεί να πάει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο, τότε μπορεί και με ΙΧ. Αν ο άλλος έχει λόγο, μπορεί να πάει

Σωστά. Αλλά ο ts μάλλον εννοεί για τουρισμό. Είχε ανοίξει νομίζω θέμα πριν κάνα μήνα για να πάει διακοπές στη Βουλγαρία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάγκες κι εγώ ήθελα να πάω διακοπές αλλά απ ότι φαίνεται οι χειμερινές διακοπές μας τελείωσαν. όχι ότι ξεκίνησαν ποτέ βέβαια.

Ας κάνουμε σχέδια για τις καλοκαιρινές.

όποιος μπορεί να δικαιολογήσει το ταξίδι (πχ εργασία) μπορεί να ταξιδέψει. το πρόβλημα είναι ότι αυξάνονται οι χώρες που ζητάνε τεστ ή καραντίνα. Η βουλγαρία νομίζω ζητάει τεστ ενώ πριν λίγες μέρες δε ζητούσε. Με όλα αυτά δεν αξίζει τον κόπο να πας για διακοπές (κι ας μπορείς να τους παραμυθιάσεις ότι πας για δουλειά).

Αν είναι να πληρώνεις τεστ εδώ κι εκεί για το γυρισμό, να μπαίνεις σε καραντίνα, ε δεν αξίζει τον κόπο.

Υ.Γ τα χιονοδρομικά πάπαλά ε;

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bitbit είπε

Ας κάνουμε σχέδια για τις καλοκαιρινές.

Διευκρίνησε μόνο αν εννοείς για το καλοκαίρι του 2022 ή του 2023. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...