Προς το περιεχόμενο

Κουλό θέμα με router

GiwrgosP-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στην HCN (120/120) και πάνω στο modem τους έχω βάλει ένα xiaomi mi 4a gigabit. 

Ο σταθερός μου είναι στην ethernet του xiaomi, και φυσικά wifi παίρνω απο το xiaomi.

PC ethernet με xiaomi -> Speedtest, ξεκιναει κανονικα το download απο 120, στα μισά πέφτει στο 50 και συνεχίζει με Upload 5mbps.

Laptop ethernet με xiaomi -> Speedtest τα ίδια, μόνο που εδώ έχω 16mbps upload.

Wifi απο κινητο στο xiaomi (5ghz) -> Speedtest, 120 down, 120 up όλα μια χαρά.

PC ethernet με το modem/router της HCN -> Speedtest, κανονικα 120mbps download, 50 upload...

Έκανα ριστάρτ όλες τις συσκευες, ένακα και factory reset στο xiaomi, ίδια συμπεριφορα... Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να γίνεται σε όλο αυτο... Έχετε καμιά ιδέα;

( Φυσικά δεν έκανα μία μέτρηση με κάθε configuration, έκανα 5+ μετρήσεις στο καθένα)

Όλα αυτά ξεκίνησαν ξαφνικά τώρα το βράδυ. 

Edit: Μεταφορά αρχείου απο υπολογιστή σε κινητο (υπολογιστής με καλωδιο στο xiaomi και κινητο με wifi 5ghz) με 500mbps.

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα όχι στο fast.com γιατί συνδέεται σε server Αμερικής και λόγω υψηλού ping δεν προλαβαίνει να βγάλει αξιόπιστη μέτρηση μέχρι να ολοκληρωθεί το test. Δοκίμασε στο nperf.com

• Like 1

11 minutes ago, infin1tyGR said:

Καλύτερα όχι στο fast.com γιατί συνδέεται σε server Αμερικής και λόγω υψηλού ping δεν προλαβαίνει να βγάλει αξιόπιστη μέτρηση μέχρι να ολοκληρωθεί το test. Δοκίμασε στο nperf.com

Το προτεινα περισσοτερο για να δει αν τρωει φρικες το speedtest, οχι τιποτα αλλο. 

2 minutes ago, GiwrgosP- said:

Δοκίμασα και στο fast γενικά αλλά με το speedtest ασχολήθηκα κατά βάση. Δεν είδα κάτι καλύτερο στο fast. 

http://speedtest.ftp.otenet.gr/ για δες εδω, βαλε να 'κατεβει' το μεγαλυτερο αρχειο, και δες το μεγιστο που μπορει να πιασει η συνδεση σου.

Για το upload, θα πρεπει να δοκιμασεις να ανεβασεις κανα βιντεο στο youtube ξερω γω

• Thanks 1

Μετά από περίπου 3 ώρες κάψιμο δοκίμασα άλλο ενα factory reset στο xiaomi και για κάποιον λόγο έστρωσαν όλα... Τι να πω, ό,τι να ναι το πρόβλημα χωρίς κάποια λογική 😂 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...