Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν πληρώνεις κάτι....

κάποια φορά που επικοινώνησα μαζί τους τους βρήκα πολύ προθυμους

Δημοσ.

από τη στιγμή που δε την πάτησες δε νομίζω να έχει νόημα να ασχοληθείς. Ναι μεν είχαν την πρόθεση να σε κλέψουν αλλά δε ξέρω κατα πόσο νόημα έχει να ασχοληθείς.

Αν μαζευτούν πολλά παρόμοια περιστατικά όμως μπορεί να τους στριμώξουν

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Panoskara46 είπε

Όταν λες πολλά ? να φανταστώ εννοείς τουλάχιστον 10 καταγγελίες? γιατί αυτό νομίζω και εγώ πως δεν θα ασχοληθούν καθόλου

Αν το πουν και οι άλλοι 9 ο απατεώνας θα συνεχίσει να το κάνει .

Δημοσ.

δε ξέρω αν είναι 10 ή λιγότερες αλλά αν το συνεχίσει και κάποια στιγμή τον πιάσουν και υπάρχουν όλες αυτές οι καταγγελίες θα είναι ευκολότερο να τον στριμώξουν.

Τώρα για μια καταγγελία ότι προσπάθησε να σε κλέψει.... τρέχα γύρευε. Εδώ άλλους τους κλέβουν  και δε βγαίνει εύκολα άκρη.

Καλά κάνεις και ασχολείσαι, εγώ προσωπικα δε θα έδινα σημασία διότι θεωρώ το τρόπο κλοπής τελείως ηλίθιο και άξιο της μοίρας του όποιον την πατήσει.

Για κάποια άλλη απάτη (εξυπνότερη) ίσως να είχα ασχοληθεί.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την γνώμη σας , αλλά και εγώ έχω την ίδια γνώμη νομίζω πως δεν έχει νόημα , εδώ κλέβουν και πάλι τίποτα δεν γίνετε 

Δημοσ.

Αυτο ειναι για να μην την πατησουν οι επομενοι.Ειναι πολυ πιθανων να υπαρχουν αλλοι 9 που ψαχνουν τον δεκατο.Αυτο λεω εγω.Απο την στιγμη που μπηκες στον κοπο και ασχοληθηκες κανε την καταγελεια να υπαρχει.

Δημοσ.

καλά όλα αυτά , αλλά εγώ το έκανα απο αντίδραση και μόνο , δεν νομίζω πως σε καμία περίπτωση θα τον πιάσουν οπότε νομίζω είναι άδικος κόπος , τουλάχιστον εύχομαι να μην έχω τρεχάματα με την όλη ιστορία

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...