Panoskara46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Panoskara46
kostasbm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 δεν πληρώνεις κάτι.... κάποια φορά που επικοινώνησα μαζί τους τους βρήκα πολύ προθυμους
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 από τη στιγμή που δε την πάτησες δε νομίζω να έχει νόημα να ασχοληθείς. Ναι μεν είχαν την πρόθεση να σε κλέψουν αλλά δε ξέρω κατα πόσο νόημα έχει να ασχοληθείς. Αν μαζευτούν πολλά παρόμοια περιστατικά όμως μπορεί να τους στριμώξουν
Panoskara46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Όταν λες πολλά ? να φανταστώ εννοείς τουλάχιστον 10 καταγγελίες? γιατί αυτό νομίζω και εγώ πως δεν θα ασχοληθούν καθόλου
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Panoskara46 είπε Όταν λες πολλά ? να φανταστώ εννοείς τουλάχιστον 10 καταγγελίες? γιατί αυτό νομίζω και εγώ πως δεν θα ασχοληθούν καθόλου Αν το πουν και οι άλλοι 9 ο απατεώνας θα συνεχίσει να το κάνει .
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 δε ξέρω αν είναι 10 ή λιγότερες αλλά αν το συνεχίσει και κάποια στιγμή τον πιάσουν και υπάρχουν όλες αυτές οι καταγγελίες θα είναι ευκολότερο να τον στριμώξουν. Τώρα για μια καταγγελία ότι προσπάθησε να σε κλέψει.... τρέχα γύρευε. Εδώ άλλους τους κλέβουν και δε βγαίνει εύκολα άκρη. Καλά κάνεις και ασχολείσαι, εγώ προσωπικα δε θα έδινα σημασία διότι θεωρώ το τρόπο κλοπής τελείως ηλίθιο και άξιο της μοίρας του όποιον την πατήσει. Για κάποια άλλη απάτη (εξυπνότερη) ίσως να είχα ασχοληθεί.
Panoskara46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Σας ευχαριστώ για την γνώμη σας , αλλά και εγώ έχω την ίδια γνώμη νομίζω πως δεν έχει νόημα , εδώ κλέβουν και πάλι τίποτα δεν γίνετε
SPYRER_007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Εσυ τη γλυτωσες καποιοι αλλοι όμως μπορει να την εχουν πατησει...........
Panoskara46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Γιαυτό τον λόγο το έκανα και αναφορά στο facebook και το έχω κάνει και ανάρτηση σε σχετική σελίδα
SPYRER_007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Αυτο ειναι για να μην την πατησουν οι επομενοι.Ειναι πολυ πιθανων να υπαρχουν αλλοι 9 που ψαχνουν τον δεκατο.Αυτο λεω εγω.Απο την στιγμη που μπηκες στον κοπο και ασχοληθηκες κανε την καταγελεια να υπαρχει.
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 σε τέτοια περίπτωση θα έστελνα ένα πακέτο με σκατά. όχι δε κάνω πλάκα
Panoskara46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 καλά όλα αυτά , αλλά εγώ το έκανα απο αντίδραση και μόνο , δεν νομίζω πως σε καμία περίπτωση θα τον πιάσουν οπότε νομίζω είναι άδικος κόπος , τουλάχιστον εύχομαι να μην έχω τρεχάματα με την όλη ιστορία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα