Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα 

Έχω τις εξής απορίες για την  Sony 49XH9505  

1 ) Υποστηρίζει dts ήχο από ταινίες στο στικάκι ?

2) Το μέγεθος υποτίτλων στο ενσωματωμένο media player είναι ικανοποιητικό ή είναι το μικροσκοπικό των samsung ? Το μέγιστο μέγεθος είναι μεγάλο πολύ ? 

3) Σας βγάζει πρόβλημα στο netflix να φωτίζει παραπάνω την περιοχή των υποτίτλων ? 

Ευχαριστώ πολύ .Αναμένω απαντήσεις .

Επεξ/σία από Sotpap64
Δημοσ.

Για τα παραπάνω δεν το έχω ψάξει. Όμως δες ότι η 49 δεν έχει κάποια features των 55 και πάνω ιντσών. Όπως το layer για wide viewing angle. Για αυτό και είμαι σε αναζήτηση διαφόρων με την οικονομικότερη Samsung 50q80t από το πλαισιο επίσης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2021 στις 8:46 ΜΜ, Sotpap64 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα 

Έχω τις εξής απορίες για την  Sony 49XH9505  

1 ) Υποστηρίζει dts ήχο από ταινίες στο στικάκι ?

2) Το μέγεθος υποτίτλων στο ενσωματωμένο media player είναι ικανοποιητικό ή είναι το μικροσκοπικό των samsung ? Το μέγιστο μέγεθος είναι μεγάλο πολύ ? 

3) Σας βγάζει πρόβλημα στο netflix να φωτίζει παραπάνω την περιοχή των υποτίτλων ? 

Ευχαριστώ πολύ .Αναμένω απαντήσεις .

Ρυθμοί δειγματοληψίας ήχου (για βίντεο)

Υποτιτλοι

Settings

Στο 14:30 ρυθμισεις ηχου.

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αξιζει ομως? διοτι η καινουρια σειρα απο οτι ακουω, για τις περισοτερες μαρκες, θα κυκλοφορησει προς καλοκαιρι. Και φυσικα οι αρχικες τιμες θα ειναι τσιμπημενες και μεχρι το επομενο μπλακ φριντει ισως απλησιαστες. Αν αντεχεις να περιμενεις τοσο, τοτε ναι αξιζει, γιατι τα μοντελα μοιαζουν ποιο πληρες. Αλλα αν σου εχει μπει το μικροβιο οτι χρειαζεσε νεα τηλεοραση τωρα, τοτε δυσκολα τα πραγματα. Βρισκεις οτι καλυτερο μπορεις στην καλυτερη τιμη απο 2020. Το προβλημα παλι ειναι, οτι καταφερανε οι παπαρηδες ολα τα μοντελα να εχουν 2-3 πραγματα που να σε αποτρεπουν απο το να αγορασεις. Θες ελλειψη dts να το πεις, θες τα μαυρα να φωτιζουν γκρι, θες να βλεπεις το παραθυρο φωτο πανω στην οθονη, θες να μην εχουν 2.1 HDMI, θες qled  με  dirty screen effect,  θες ολεντ με φοβο μπερν ιν και χαμηλη φωτεινοτητα.........καθε μαμημενο μοντελο εχει κατι που σε αποθει. Ειδικα για τα λεφτα που ζητανε. Εγω κατα βαθος εχω αποφασισει lg cx, αλλα εχω φωτεινο δωματιο με παραθυρα και το φοβαμαι. Και το πανελ μοιαζει ευθραστο και πολυ λεπτο, δινεις 1500-2000 και να εχεις τον κανιβαλο τον γιο να τρεχει τα αμαξακια του πανω στην οθονη λολ?? Αντε ξηγα του. 

Επεξ/σία από mtzinos
Δημοσ.
Στις 8/2/2021 στις 11:15 ΠΜ, mtzinos είπε

αξιζει ομως? διοτι η καινουρια σειρα απο οτι ακουω, για τις περισοτερες μαρκες, θα κυκλοφορησει προς καλοκαιρι. Και φυσικα οι αρχικες τιμες θα ειναι τσιμπημενες και μεχρι το επομενο μπλακ φριντει ισως απλησιαστες. Αν αντεχεις να περιμενεις τοσο, τοτε ναι αξιζει, γιατι τα μοντελα μοιαζουν ποιο πληρες. Αλλα αν σου εχει μπει το μικροβιο οτι χρειαζεσε νεα τηλεοραση τωρα, τοτε δυσκολα τα πραγματα. Βρισκεις οτι καλυτερο μπορεις στην καλυτερη τιμη απο 2020. Το προβλημα παλι ειναι, οτι καταφερανε οι παπαρηδες ολα τα μοντελα να εχουν 2-3 πραγματα που να σε αποτρεπουν απο το να αγορασεις. Θες ελλειψη dts να το πεις, θες τα μαυρα να φωτιζουν γκρι, θες να βλεπεις το παραθυρο φωτο πανω στην οθονη, θες να μην εχουν 2.1 HDMI, θες qled  με  dirty screen effect,  θες ολεντ με φοβο μπερν ιν και χαμηλη φωτεινοτητα.........καθε μαμημενο μοντελο εχει κατι που σε αποθει. Ειδικα για τα λεφτα που ζητανε. Εγω κατα βαθος εχω αποφασισει lg cx, αλλα εχω φωτεινο δωματιο με παραθυρα και το φοβαμαι. Και το πανελ μοιαζει ευθραστο και πολυ λεπτο, δινεις 1500-2000 και να εχεις τον κανιβαλο τον γιο να τρεχει τα αμαξακια του πανω στην οθονη λολ?? Αντε ξηγα του. 

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου . Είναι λες και το κάνουν επίτηδες , κάθε tv του 2020 έχει κάτι που σε απωθεί , ακόμη και 2000 να δώσεις κάτι κακό υπάρχει , οπότε ναι αποφάσισα να κάνω υπομονή μέχρι Σεπτέμβριο - Νοέμβριο του 2021  και να πάρω κάτι που πραγματικά θα αξίζει τα λεφτά του γιατί tv παίρνεις για τουλάχιστον καμιά 5ετια πιστεύω οπότε ας είναι καλό. 

Δημοσ.
Στις 8/2/2021 στις 11:15 ΠΜ, mtzinos είπε

Πάντα θα βγαίνουν νέες τεχνολογίες .

Δημοσ.

ναι το ειδα το βιντεο και ξαφνιαστικα. Οχι για το μοντελα της σαμσουγκ, αλλα το οτι δεχεται ηδη προπαραγγελειες για να στειλει τον μαρτιο! Αυτο που ειχα καταλαβει ειναι οτι ολες οι μαρκες θα βγαζανε τα νεα μοντελα τουλαχιστον μαιο και μετα. Και δεν ειναι και τρελες οι τιμες που δειχνει στα νεα σαμσουγκ. Οποτε ισως αξιζει λιγο να δουμε τι θα γινει φετος. Διοτι οπως ειπαμε, ολα τα μοντελα του 2020 ειχαν καποια προβληματα που σε αποθουσαν απο την τελικη αγορα. Οι 2021 φαινετε σιγουρα να λυνουν πολλα απο αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...