Edges33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας,χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια άλλων σκυλοιδιοκτητων. Πως καταφερνεται να βαζεται τα σκυλιά σας στο αυτοκίνητο χωρίς να γεμίζει τρίχες? Ή έστω να καθαρίζεται εύκολα. Θα χρειαστεί για ενα πρόβλημα υγείας του σκυλακου μου (ημιαιμος 40 κιλα) να τον μεταφέρουμε συχνά με το αυτοκινητο και το αγόρι μου έχει φρίξει. Τι σεντονακι, τι στο πορτ μπαγκαζ πρακτικά ολο τκ αμάξι γεμίζει με τρίχες που καρφώνονται μέσα στα καθισματα.
fredd0 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 δεματινα καθισματα βοηθανε απο κει και περα καλυμμα στα καθισματα ( https://www.skroutz.gr/c/1673/Axesouar-Skylon-Aytokinitou.html?keyphrase=καλυμμα+καθισματος&o=καλυμμα+καθισματος+αυτοκινητου+σκυλου) και ρολο για τριχες ( https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=ρολο+ρουχων )
Edges33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε δεματινα καθισματα βοηθανε απο κει και περα καλυμμα στα καθισματα ( https://www.skroutz.gr/c/1673/Axesouar-Skylon-Aytokinitou.html?keyphrase=καλυμμα+καθισματος&o=καλυμμα+καθισματος+αυτοκινητου+σκυλου) και ρολο για τριχες ( https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=ρολο+ρουχων ) Τα έχω δει αυτά τα καλλυματα αλλα δεν είναι το πιο πρακτικό. Πχ γίνεται κάτι ξαφνικό αντε να τρέχεις να στρώσεις/αφαιρέσεις καλυμμα κλπ. Με τα ρολο το καθαρίζω τώρα αλλά μένουν πολλές τρίχες και στεναχωριέται το αγόρι μου να βλέπει το αυτοκίνητο του μέσα στη τρίχα. Οποτε το πηγαίνει συνεχώς στο πλυντήριο αλλα και εκεί μένουν τρίχες μέσα. Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλα πιτμπουλοφερνει ο σκυλακος, οπότε εχει κοντές ίσες τρίχες που καρφώνονται και δύσκολα φεύγουν.
corsair04 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 δεν φευγει η σκυλιλα με τιποτα ..... θα τις ρουφηξει και το καλοριφερ....
G.bar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Θα βάζετε μια κουβέρτα στο μπροστινό πατάκι και θα κάθεται εκεί και ανάμεσα στα πόδια του συνοδηγού. Έχουμε κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα σε ταξίδια να κάθεται εκεί και μας βολεύει όλους. Ίδια ράτσα.
Edges33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, corsair04 είπε δεν φευγει η σκυλιλα με τιποτα ..... θα τις ρουφηξει και το καλοριφερ.... Πωπω μην λες τέτοια γιατί τον βλέπω να με χωρίζει... χθες αν είναι έτσι. 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Θα βάζετε μια κουβέρτα στο μπροστινό πατάκι και θα κάθεται εκεί και ανάμεσα στα πόδια του συνοδηγού. Έχουμε κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα σε ταξίδια να κάθεται εκεί και μας βολεύει όλους. Ίδια ράτσα. Έχει χώρο εκεί? Δεν φοβάσαι τον αεροσακο?
G.bar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Edges33 είπε Πωπω μην λες τέτοια γιατί τον βλέπω να με χωρίζει... χθες αν είναι έτσι. Έχει χώρο εκεί? Δεν φοβάσαι τον αεροσακο? Έχουμε το κάθισμα πίσω πίσω και από φωτογραφίες που έχω δει, ο αερόσακος για τα γόνατα δεν ανοίγει τόσο. Άμα σε ανησυχεί αυτό μπορείς να κάθεσαι πίσω με το σκύλο στο πίσω πατάκι στα πόδια σου αφού είναι για μικρές διαδρομές. Αλλιώς και στο πίσω κάθισμα να τον έχετε αν γίνει ατύχημα και δεν είναι δεμένος με την ειδική ζώνη από σαμαράκι, το ίδιο άσχημα θα είναι τα πράγματα. Η άλλη λύση είναι crate και στο πορτμπαγκαζ χωρίς την εταζέρα, αν είναι τέτοιο το αυτοκίνητο.
Jos3ph Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Χτένισμα τον σκυλο. Ω ναι , κάθε μέρα χτένισμα , το κάνει η γυναίκα μου με πολύ αγάπη.
madnifestah Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ πάντως έχω αγοράσει ένα κλουβί μεταφοράς. Και την βάζω εκεί.. βέβαια πίσω χωράει ένα άτομο μετά αλλά είναι ο μόνος τρόπος Για να είναι σχετικά ασφαλής, και νά μένει καθαρό και το αυτοκίνητο. Είναι και επένδυση μιας και μπορώ να το πάρω και σε αεροπλάνο και ΜΜΜ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα