Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, matrixtv1 είπε Είναι διαφορετικό να φαινετε μόνο το πρόσωπο και άλλο να φενονται προσωπικά πράγματα ενός ατόμου.Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).Εγώ θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος τον κανονισμό περί αυτού .Ευχαριστω Τι συνεπάγεται; Δεν ξέρουν την διεύθυνσή του δηλαδή;
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 με αφορμή αυτό το θέμα να κάνω μια ερώτηση που πάντα το είχα απορία. Πουλάνε πολλοί αυτοκίνητα και κρυβουν την πινακίδα. Αυτό με ποιο σκεπτικό το κάνουν; Επίσης έχω δει περιπτώσεις που ανεβάζει κάποιος ένα screenshot για να ρωτήσει κάτι και κρύβει πχ το όνομα του υπολογιστή του. Λες και αν δούμε το όνομα του υπολογιστή του κάτι έγινε. άλλος κρύβει τη mac address. Δηλαδή τι θα σου κάνουν αν μάθουν τη mac address από μια συσκευή σου; υπάρχει κάτι που αγνοώ;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Bitbit είπε με αφορμή αυτό το θέμα να κάνω μια ερώτηση που πάντα το είχα απορία. Πουλάνε πολλοί αυτοκίνητα και κρυβουν την πινακίδα. Αυτό με ποιο σκεπτικό το κάνουν; Επίσης έχω δει περιπτώσεις που ανεβάζει κάποιος ένα screenshot για να ρωτήσει κάτι και κρύβει πχ το όνομα του υπολογιστή του. Λες και αν δούμε το όνομα του υπολογιστή του κάτι έγινε. άλλος κρύβει τη mac address. Δηλαδή τι θα σου κάνουν αν μάθουν τη mac address από μια συσκευή σου; υπάρχει κάτι που αγνοώ; Προφανώς αγνοείς πολλά 1
BritGreek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, matrixtv1 είπε Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω. Αν αναφέρεσαι σε μάθημα φροντιστηρίου, οι γονείς του σπουδαστή έχουν υπογράψει έντυπο GDPR / έντυπο συγκατάθεσης το οποίο αναγράφει και τους όρους, στους οποίους προβλέπεται και αυτό. Μιλάμε για τους ίδιους καθηγητές που συναντούν οι μαθητές στην τάξη και τους ίδιους συμμαθητές. Τι αλλάζει και ποιος ο λόγος να αρνηθεί ο σπουδαστής (με την άδεια των γονέων του, προφανώς) να ανοίξει την κάμερα; Ποιο ακριβώς είναι το προσωπικό δεδομένο που αλλάζει; Το σχολείο και το φροντιστήριο έχουν όλα τα στοιχεία που λες στην καρτέλα του εκάστοτε μαθητή. Διεύθυνση, κλπ. Με κλειστές κάμερες, μόνο μάθημα δεν γίνεται, ούτε ξέρει ο εκπαιδευτικός αν είναι όντως ο ίδιος μαθητής συνδεδεμένος. 9 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε Κι αν ο μαθητής/σπουδαστής δεν διαθέτει εξοπλισμό;Τρώει την απουσία; Αν δεν διαθέτει κάμερα, φαίνεται στη σύνδεση. Έχουν όλοι σίγουρα κινητό, που σίγουρα έχει κάμερα. Μπείτε σαν host και θα καταλάβετε τι εννοώ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από BritGreek
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Προφανώς αγνοείς πολλά Ε γι αυτό ρωτάω. Όποιος δε βαριέται ας μου εξηγήσει. Εγώ τον υπολογιστή μου τον έχω ονομάσει Desktop. Τώρα που το μάθατε όλοι τι μπορείτε να μου κάνετε; Προφανώς δε μιλάω για υπολογιστή εταιρείας όπου μπορεί να φαίνεται το όνομα της εταιρείας. Εκεί λογικό να θέλει κάποιος να το κρύψει.
Xvipes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Semi hijack αλλά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στη περίπτωση που ο μαθητής δεν έχει καθόλου εξοπλισμό; π.χ δεν έχει υπολογιστή ή internet. Τα παρέχει το κράτος με κάποιο τρόπο;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 17 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σαφως και ειναι δικαίωμα του να μην ανοιξει καμερα, οπως και δικαίωμα του καθηγητη ειναι να του βαλει απουσία Σωστα ετσι απλα!!!!!!
ioankav Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, Xvipes είπε Semi hijack αλλά γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στη περίπτωση που ο μαθητής δεν έχει καθόλου εξοπλισμό; π.χ δεν έχει υπολογιστή ή internet. Τα παρέχει το κράτος με κάποιο τρόπο; Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω τηλεφώνου, καλεί έναν αριθμό και συμμετέχει στην κλήση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, matrixtv1 είπε Είναι διαφορετικό να φαινετε μόνο το πρόσωπο και άλλο να φενονται προσωπικά πράγματα ενός ατόμου.Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).Εγώ θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος τον κανονισμό περί αυτού .Ευχαριστω να αλλάξει θέση και να φενετε ο τοιχος!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα