Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί μου αναγνώστες και συμπολεμιστές στην μάχη για την ανεύρεση καρτας γραφικών!!! 

Απευθυνομαι σε εσάς αλλα και σε ολόκληρο το κοινό αυτου του υπέροχου site που μας δινει την ευκαιρία να απολαύσουμε τα επιτεύγματα της τεχνολογιας σε προσιτες τιμες.

Ειμαι νεο μελος και εχω εντυπωσιαστεί απο την πληθωρα των επιλογών της συγκεκριμένης ιστοσελιδας για αυτο και άλλωστε την εμπιστευομαι, οπως και πολλοι αλλοι...

Αφορμη για αυτο το post ειναι η δυσαρεστη χθεσινη εμπειρια μου την οποια και θα περιγράψω με συντομο και περιεκτικο λόγο.

Κατοπιν σχετικης ερευνας μου για ανεύρεση καρτας γραφικων αντιληφθηκα μια ανάρτηση η όποια αναφερόταν στο συγκεκριμενο hardware με ιδιαίτερα προσιτη τιμη, φυσικα και χωρις να χασω χρονο απέστειλα μνμ στον πωλητη για περαιτερω διευκρινησεις (διαθεσιμοτητα και τοποθεσια που βρισκεται ωστε να μεταβω και να παραλάβω την καρτα) εντουτοις και μεγαλη μου εκπληξη έλαβα απαντηση απο τον πωλητη πως εξαιτίας της μεγαλης ζητησης για την συγκεκριμενη καρτα η τιμη της εχει ανεβει και πως πλεον αν επιθυμω να την αποκτησω θα πρεπει να καταβάλω μεγαλυτερο τιμημα, πραγμα που το θεωρω άδικο και συναμα παραπλανητικο διοτι αλλιως τα παρουσιάζει στην αναρτηση του και αλλα ζητάει μέσω μηνυμάτων, ταυτόχρονα υιοθετεί αθεμιτες πρακτικες εις βαρος αλλων πωλητών και κανει ασκοπη χρηση του χρονου που διαθετω προς ερευνα, κανοντας καταχρηση της φιλοξενιας που του παρέχεται.

Σίγουρα αποτελει δικαίωμα του καθενός να διαθέτει το αντικείμενο του οπως αυτος νομίζει, ωστόσο αυτό θα πρέπει να γίνεται με σεβασμό στον αγοραστή και χώρις να πλήττει το κύρος της ιστοσέλιδας που όλοι αγαπαμε και στηριζουμε.

Κλείνοντας θέλω να κάνω έκκληση στους διαχειριστες του site να υιοθετήσουν συγκεκριμενη πολιτικη με την οποια θα γινεται τοσο η πωληση και η αγορά των προιοντων, η τουλάχιστον να υπάρχει ενας διαχωρισμος στο τι ειναι αμεσα διαθεσιμο με την αναγραφομενη τιμη και στο τι θα εμπίπτει στην διαδικασία του υπερθεματισμου, ωστε να αποφευχθουν στο μέλλον τακτικες οπως αυτή του παραπάνω πωλητη.

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπίζω να λαβετε υπ' οψιν σας την εκκληση μου.

Επεξ/σία από volaris
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...