chrkor7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα Είμαστε μια οικογένεια με ένα μωρό κ είμαστε ενοικιαστές σε μια κατοικία από το 2012 .το 2018 ο ιδιοκτήτης άλλαξε ο καινούργιος ήθελε να συνεχίσουμε και κάναμε δυο ετήσια μισθωτήρια συνέχεια του προηγούμενου ιδιοκτήτη.το μισθωτήριο έληξε τον Απρίλιο του 2020 .αρχες Σεπτεμβρίου του 20 μου είπε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο και ότι θέλει το σπίτι.εγω κατάφερα να αγοράσω ακίνητο το οποίο θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 21.με ένα μωρό κ μέσω κόβιντ που να πάω για 7 8 μήνες.αν μου κάνει έξωση σε ποσό καιρό με βγάζει έξω.εννοειτε τα ενοίκια όλα στην ώρα τους.ευχαριστω
G.bar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Του εξήγησες πως έχει η περίπτωση και δεν μπορει να κάνει υπομονη; Σε διαφορετική περίπτωση σε βγάζει με συνοπτικές διαδικασίες. Προφανώς και αν πατε δικαστικώς, ο δικηγόρος του θα σου πει οτι εφόσον εχεις χρήματα για καινούργιο σπίτι, θα εχεις και να νοικιασεις καποιο αλλο για οσο χρειαστει. Δεν ειναι οτι θα μεινει στο δρομο με το μωρο ωστε να κανεις επικληση στο συναισθημα. Οι 7-8 μηνες μπορουν να γίνουν 1 χρονος πολυ ευκολα.
SPYRER_007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, chrkor7 είπε ιδιοκτήτης άλλαξε ο καινούργιος ήθελε να συνεχίσουμε και κάναμε δυο ετήσια μισθωτήρια συνέχεια του προηγούμενου ιδιοκτήτη Εφόσον αλλαξε ο ιδιοκτήτης πως κανατε ανανεωση και οχι καινουργιο συμβολαιο γιατι το καινουργιο εχει τρια χρονια ελαχιστη διαρκεια .........Νομιζω.
TuXaKoS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Εφόσον αλλαξε ο ιδιοκτήτης πως κανατε ανανεωση και οχι καινουργιο συμβολαιο γιατι το καινουργιο εχει τρια χρονια ελαχιστη διαρκεια .........Νομιζω. Το καινούργιο ναι, έχει ελάχιστη 3 χρόνια. Αν διαβάσεις θα δεις ότι έκαναν 2 ετήσια, οπότε το πρώτο αν και έλεγε 1 χρόνο, κανονικά είχε ισχύει 3 χρόνια. Ήταν λάθος το ότι έκαναν 2η ανανέωση για ένα χρόνο καθώς σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι αναγράφει το 2ο συμβόλαιο και όχι η τριετία. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από TuXaKoS
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, chrkor7 said: Καλησπέρα Είμαστε μια οικογένεια με ένα μωρό κ είμαστε ενοικιαστές σε μια κατοικία από το 2012 .το 2018 ο ιδιοκτήτης άλλαξε ο καινούργιος ήθελε να συνεχίσουμε και κάναμε δυο ετήσια μισθωτήρια συνέχεια του προηγούμενου ιδιοκτήτη.το μισθωτήριο έληξε τον Απρίλιο του 2020 .αρχες Σεπτεμβρίου του 20 μου είπε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο και ότι θέλει το σπίτι.εγω κατάφερα να αγοράσω ακίνητο το οποίο θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 21.με ένα μωρό κ μέσω κόβιντ που να πάω για 7 8 μήνες.αν μου κάνει έξωση σε ποσό καιρό με βγάζει έξω.εννοειτε τα ενοίκια όλα στην ώρα τους.ευχαριστω Αυτή τη στιγμή οι εξώσεις, λόγω COVID-19, έχουν ανασταλεί και δεν εκτελούνται. Οπότε μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δεν σε βλέπω να μετακινείστε. Μίλα με δικηγόρο. 1
GREGORYMO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, chrkor7 είπε Καλησπέρα Είμαστε μια οικογένεια με ένα μωρό κ είμαστε ενοικιαστές σε μια κατοικία από το 2012 .το 2018 ο ιδιοκτήτης άλλαξε ο καινούργιος ήθελε να συνεχίσουμε και κάναμε δυο ετήσια μισθωτήρια συνέχεια του προηγούμενου ιδιοκτήτη.το μισθωτήριο έληξε τον Απρίλιο του 2020 .αρχες Σεπτεμβρίου του 20 μου είπε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο και ότι θέλει το σπίτι.εγω κατάφερα να αγοράσω ακίνητο το οποίο θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 21.με ένα μωρό κ μέσω κόβιντ που να πάω για 7 8 μήνες.αν μου κάνει έξωση σε ποσό καιρό με βγάζει έξω.εννοειτε τα ενοίκια όλα στην ώρα τους.ευχαριστω ΔΕΝ προλαβαίνει να σου κάνει έξωση, αν όντως είναι 7-8 μήνες.
Kapetanakos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, chrkor7 είπε Καλησπέρα Είμαστε μια οικογένεια με ένα μωρό κ είμαστε ενοικιαστές σε μια κατοικία από το 2012 .το 2018 ο ιδιοκτήτης άλλαξε ο καινούργιος ήθελε να συνεχίσουμε και κάναμε δυο ετήσια μισθωτήρια συνέχεια του προηγούμενου ιδιοκτήτη.το μισθωτήριο έληξε τον Απρίλιο του 2020 .αρχες Σεπτεμβρίου του 20 μου είπε ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο και ότι θέλει το σπίτι.εγω κατάφερα να αγοράσω ακίνητο το οποίο θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 21.με ένα μωρό κ μέσω κόβιντ που να πάω για 7 8 μήνες.αν μου κάνει έξωση σε ποσό καιρό με βγάζει έξω.εννοειτε τα ενοίκια όλα στην ώρα τους.ευχαριστω θα σου κλασει τα @@@ 32. λογω της καταστασης δεν θα σου κανει τπτ αρκει εσυ να πληρωνεις κανονικα μολις πας στο καινουργιο σου σπιτι τον ενημερωνεις ενα ευλογο χρονικο διαστημα και αποχαιρετας. ρε φιλε ποσο χαιρομαι που βλεπω ενας ανθρωπος παει στο δικο του σπιτι.μπραβο φιλε καλοριζικο να ειναι.
chrkor7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, chrkor7 είπε Να δεν ήξερα ότι το ήθελε έληξε κ μετά από μήνες μου το είπε.δεν έβρισκα τπτ κ πουλήθηκε κάτι κ αγόρασα άλλο.να μου ζητήσει όσα θέλει πως θα κάνει νέο μισθωτήριο? Ευχαριστώ φίλε εχω ταλαιπωρηθεί πολύ τα προηγούμενα χρόνια κ τώρα με έχει φάει το άγχος αν δεν είχα το μωρό κάπως θα το βόλευα
xsterg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) βρειτε τα ανθρωπινα. πες του οτι εν μεσω κορονοιου, με ενα μωρο και για 6-7 μηνες κανεις μα κανεις δεν νοικιαζει σπιτι. εν αναγκη συμφωνησε για οσο διαστημα υπολειπεται να του κανεις και μια αυξηση! ειναι ενα δελεαρ που δεν νομιζω οτι καποιος θα πει οχι! παντως να ξερεις οτι εξωση λογω ιδιοκατοικισης δεν μπορει να γινει. ειδικα εαν ο αλλος ειναι καλοπληρωτης. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από xsterg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα