MariaLades Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλή χρονιά σε όλες/ους! Μια φίλη μου αντιμετωπίζει πρόβλημα αιμορραγίας κατά την αφόδευση. Έχει επισκεφθεί έναν γαστρεντερολόγο στο νησί που μένουμε και έχει κάνει τις βασικές εξετάσεις (καλλιέργεια κοπράνων, εξετάσεις αίματος και γυναικολογικές). Ήταν όλες καθαρές, αλλά η αιμορραγία συνεχίζεται αρκετά συχνά, και πρέπει να το ψάξει παραπάνω. Ο γιατρός εδώ είναι ο μοναδικός γαστρεντερολόγος του νησιού, οπότε μάλλον θα ανέβει Αθήνα για να συνεχίσει να το ψάχνει. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό γαστρεντερολόγο ή πρωκτολόγο στην Αθήνα; Επίσης αν υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με Δημόσιο Νοσοκομείο με καλό Χειρουργικό Τμήμα, ώστε να κλείσει πρώτα ένα απογευματινό ραντεβού εκεί για τις πρώτες εξετάσεις και να γλιτώσει τα πολλά έξοδα. Θα περιμένω απάντησή σας, ευχαριστώ όλες/ους!
SB_1957 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, MariaLades είπε Καλή χρονιά σε όλες/ους! Μια φίλη μου αντιμετωπίζει πρόβλημα αιμορραγίας κατά την αφόδευση. Έχει επισκεφθεί έναν γαστρεντερολόγο στο νησί που μένουμε και έχει κάνει τις βασικές εξετάσεις (καλλιέργεια κοπράνων, εξετάσεις αίματος και γυναικολογικές). Ήταν όλες καθαρές, αλλά η αιμορραγία συνεχίζεται αρκετά συχνά, και πρέπει να το ψάξει παραπάνω. Ο γιατρός εδώ είναι ο μοναδικός γαστρεντερολόγος του νησιού, οπότε μάλλον θα ανέβει Αθήνα για να συνεχίσει να το ψάχνει. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό γαστρεντερολόγο ή πρωκτολόγο στην Αθήνα; Επίσης αν υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με Δημόσιο Νοσοκομείο με καλό Χειρουργικό Τμήμα, ώστε να κλείσει πρώτα ένα απογευματινό ραντεβού εκεί για τις πρώτες εξετάσεις και να γλιτώσει τα πολλά έξοδα. Θα περιμένω απάντησή σας, ευχαριστώ όλες/ους! Καλή γαστρεντερολογική κλινική έχει ο Ευαγγελισμός! Δεν μπορώ να σου συστήσω συγκεκριμένο γιατρό, αλλά γενικά θεωρείται από τις καλύτερες για γαστρεντελογικές παθήσεις!
MariaLades Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Καλή γαστρεντερολογική κλινική έχει ο Ευαγγελισμός! Δεν μπορώ να σου συστήσω συγκεκριμένο γιατρό, αλλά γενικά θεωρείται από τις καλύτερες για γαστρεντελογικές παθήσεις! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το κοιτάξουμε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα