kostas1396 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το βλέπουν και το ξέρουν, αλλά προέχει η τσέπη σου και πως θα σου πάρουν τα ευρώ. ναι..μιλησα και σημερα τιποτα τα ιδια ,οτι υπαρχει βλαβη που δεν φτιαχνεται αλλα κανενας δεν μου λεει αναλυτικα ποια ειναι αυτη η βλαβη , τους ρωτησα κ μ ειπε τεχνικος οτι δεν ειναι λογω αποστασης..τι να πω , ευχαριστω παντως που μου απαντησατε ελπιζω να βγαλω καποια ακρη με τη καταγγελια στο ΕΕΤΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 On 07/02/2021 at 14:57, kostas1396 said: με 26.7 dB θεμα αποστασης ??? δεν ειμαι τοσο μακρια απο το καφαο μου για να υπαρχει θεμα αποστασης 200-300 μετρα και αυτο το attenuation δυσκολα.εκτος αν δεν παιρνεις απο εκεινη την καμπινα ή το καλωδιο κοβει βολτες On 07/02/2021 at 16:02, NikosKallithea said: Η απόσταση μετριέται από το κέντρο και όχι από το καφαο, το καφαο είναι μια παθητική μονάδα, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω vdsl vectoring = kv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα