She Devil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλό μήνα. Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει κατάθεση σε λογαριασμό απλό/μισθοδοσίας στη eurobank μέσω ταχυδρομικού ταμιευτηρίου? Είναι ξεχωριστοί λογαριασμοί?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δεν κατάλαβα, αλλα καταθεση μπορει να γίνει σε οποιονδήποτε λογαριασμό
logistoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχει ακόμα το ταχυδρομικό ταμιευτήριο; eurobank δεν είναι πλέον; 1
3DJIN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 ιδια τραπεζα ειναι ,ο λογαριασμος του ττ εχει απορροφηθει πλεον στη eu
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε Υπάρχει ακόμα το ταχυδρομικό ταμιευτήριο; eurobank δεν είναι πλέον; Eχει μετονομαστεί σε Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απλως για να μην βαλουν την ταμπέλα eurobank το ονόμασαν έτσι. Στην ουσία eurobank ειναι
logistoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ το λογαριασμό μου που τον είχα ανοίξει σε ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχω e-banking κάρτες κτλ της eurobank. Και ναι έχω μεταφέρει λεφτά σε διάφορους λογαριασμούς άλλων τραπεζών (όλων των συστημικών) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από logistoulis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα