load Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Τρελό τεχνολογικό νέο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Dimeco είπε Θα σου απαντήσω εγώ τι είναι επειδή το παιδί από κάτω θεωρεί ωραία την παραπληροφόριση. Το 2017 βγήκε η ταινία Justice League. Για να βγει πέρασε από διάφορες δυσκολίες καθώς ο βασικός σκηνοθέτης Zack Snyder είχε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα με αποτέλεσμα τα τελικά στάδια της σκηνοθεσίας να τα δώσουν στον Joss Whedon. Το όραμα του ήταν διαφορετικό, με αποτέλεσμα η ταινία να βγει ένα χάλι. Η εταιρεία πίσω απ'όλα Warner Bros. αντί να κάνει κάτι και να διορθώσει την απογοήτευση των εκατομμυρίων φανς, συνέχισε στο όραμα του Whedon. Οι φανς της DC ξεσηκώθηκαν και άρχισαν μια "καμπάνια" σπαμάρωντας την φράση #releasethesnydercut και κάνοντας διάφορα άλλα, με σκοπό το να κυκλοφορήσει το όραμα του σκηνοθέτη που από πολλοόυς θεωρείται "Μεσσίας" της DC (δικαίως κατά την γνώμη μου). Τελικά ανακοινώθηκε πως θα βγει 18 Μαρτίου, και πέρα από το γεγονός ότι θα κρατάει 4 ώρες (ενώ αυτή που κυκλοφόρησε κρατούσε 2), θα αποτελείται από διαφορετική ιστορία, ολοκληρωμένο cgi, όμορφες σκηνές, χαρακτήρες και άλλα πολλά. Με άλλα λόγια, θα βγει η πραγματική Justice League ταινία. Δεν παραπληροφορησα καθολου θα ελεγα, απλα δεν εδωσα τις πληροφοριες που εδωσες εσυ. Σωστα τα λες anyway, και μακαρι να ειναι οντως καλη η ταινια. Ειχα απογοητευθει κι εγω πολυ με το οριτζιναλ JL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, vassilis018 είπε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια σαν να λέμε το gif σου. Άστο δεν το σώζεις. Ναι γιατί είναι μυστικό ότι ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα κατεβάζει πειρατικό υλικό. Τις περισσότερες σειρές δεν γίνεται να τις δεις χωρίς πειρατεία, ακόμα και να ήθελες να πληρώσεις είναι απλά αδύνατο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimeco Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε Δεν παραπληροφορησα καθολου θα ελεγα, απλα δεν εδωσα τις πληροφοριες που εδωσες εσυ. Σωστα τα λες anyway, και μακαρι να ειναι οντως καλη η ταινια. Ειχα απογοητευθει κι εγω πολυ με το οριτζιναλ JL. Ναι φίλε μου, κι εγώ ήμουν υπερβολικός, όμως θεώρησα ότι ο τρόπος που του το είπες είχε σχόλιο. Όπως και να'χει, μακάρι να δούμε καλή ταινία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Ναι γιατί είναι μυστικό ότι ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα κατεβάζει πειρατικό υλικό. Τις περισσότερες σειρές δεν γίνεται να τις δεις χωρίς πειρατεία, ακόμα και να ήθελες να πληρώσεις είναι απλά αδύνατο. Δεν πειραζει, τωρα που με εβαλε στην θεση μου δεν θα ξανακατεβασω ποτε απο τον "θειο" (το λεω ετσι μην θιχτει παλι)🤭 /s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Αντε να δουμε ποτε και αν ανοίξουν η αίθουσες σινεμά συντομα. Nachos cheddar πριν ξεκινήσει η ταινια 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε Δεν πειραζει, τωρα που με εβαλε στην θεση μου δεν θα ξανακατεβασω ποτε απο τον "θειο" (το λεω ετσι μην θιχτει παλι)🤭 /s είπε ο Έγινε μέλος 9 Ιανουαρίου 2020 και βάζε κανα τόνο έτσι για να μην διαβάζουμε τηλεγραφήματα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, vassilis018 είπε είπε ο Έγινε μέλος 9 Ιανουαρίου 2020 και βάζε κανα τόνο έτσι για να μην διαβάζουμε τηλεγραφήματα A. Μετράμε το validity μιας άποψης με βάση τον πόσο καιρό είμαστε στο φόρουμ. Ωραία. Καλή συνέχεια. (Ποιός στην χάρη σου, σου έβαλα και τόνους να μπορείς να διαβάσεις τις λέξεις.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε Αντε να δουμε ποτε και αν ανοίξουν η αίθουσες σινεμά συντομα. Nachos cheddar πριν ξεκινήσει η ταινια 😂 Τελευταία φορά που είχα πάει σινεμά κόλλησα ίωση από τον μπροστινό (χειμώνας του 2019). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, skiabox είπε Τελευταία φορά που είχα πάει σινεμά κόλλησα ίωση από τον μπροστινό (χειμώνας του 2019). Χαίρομαι που το ξεπέρασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε Χαίρομαι που το ξεπέρασες. Λογικά τώρα με τον κορονοιό και τις μεταλλάξεις από έναν θα κολλάει όλη η αίθουσα πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tatofski64 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Λογικά τώρα με τον κορονοιό και τις μεταλλάξεις από έναν θα κολλάει όλη η αίθουσα πλέον. Ευελπιστώ να περάσουν όλα αυτό το έτος, για να ανοίξουν και η αίθουσες και όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, vassilis018 είπε είπε ο Έγινε μέλος 9 Ιανουαρίου 2020 και βάζε κανα τόνο έτσι για να μην διαβάζουμε τηλεγραφήματα Στα παρτυ πρεπει να εισαι η "ψυχη" της παρεας (NOT) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ariel555 είπε ειναι μια ταινια που ειχε βγει καποτε...που επειδη δεν πηγε καλα, την ξαναβγαζουν με λιγο διαφορετικο σεναριο και σκηνοθετη... Ειναι μια ταινια που δεν θα εχει κσμια σχεση, με αυτο το εκτρωμα που βγηκε το 2017 Τουλαχιστον προσωπικα πιστευω, οτι θα βλεπετε καλυτερα απο του προηγουμενου σκηνοθετη Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από spartan29gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν το φερει η vodafone....θα πεσει πολύ θείος πάντως. Κρίμα και γούσταρα hbo max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα